Read the Official Description

Master of Arts (MA) in International Management on 4 lukukauden ohjelma on suunniteltu perustua olemassa olevaan opinnoissa jolloin voit jatkaa laajempaa uran liiketoimintaa. Koostuvat kurssit rahoitus, kansainvälinen markkinointi, johdon laskentatoimen, toimintaa, etiikka, organisaatiokäyttäytymisestä ja henkilöresursseja, ohjelma valmistaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvän ja kansainvälisen työpaikalla.

Kaikki kurssit opetetaan Englanti, Joiden valikoima opetusmenetelmien jotka muistuttavat perustutkintoa opetuksen, kuten esityksiä ja ryhmä hankkeita yhdistettynä reaalimaailman esimerkkejä ja tapaustutkimuksia. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia suurempaa erikoistumista, jossa tarkka akateeminen ja teoreettinen viitekehys on suunniteltu auttamaan sinua tulla asiantuntija kansainvälisen liikkeenjohdon. Näin voit hakea enemmän erikoistuneita rooleja ja tarjoaa paremmat valmiudet PhD-ohjelman tulevaisuudessa.

Smart organisaatiot hyödyntämällä ensisijaisesti alueita tietotekniikan - yritys, verkosto, toiminnallinen - helpottaa ja edistää niiden liiketoiminnan tavoitteita. Yritykset ja kansalaisjärjestöt ovat jatkuvasti tunnustaa ratkaisevan tärkeää tietotekniikan ja määritellä uudelleen tehtävät ja vaikutukset kaikissa organisaation tasoilla.

Tietohallinto asiantuntijat ovat varustettu puuttua johtotehtäviin sisällä huipputeknologian ympäristöissä yhdistämällä niiden strategista ja operatiivista ymmärrystä teknologian ja miten se voi lisätä välttämätöntä liiketoimintaprosesseja.

Erikoistunut IT Management opettaa:

  • Levitä tietohallinnon käsitteitä tosielämän tilanteissa
<li>Hallitse tech ammatillinen kohti kehitt&auml;mist&auml; ja toteuttamista tietoj&auml;rjestelmien ja / tai tuotteet<br></li>
<li>Tunnista ja soveltaa teknisi&auml; ratkaisuja ja mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen<br></li>
<li>Suorita strategisen johtamisen tavoitteet hy&ouml;dynt&auml;m&auml;ll&auml; teknologiaa</li>

Edistetään kurssit:

  • IT-projektinhallinta
  • IT Service Management
  • IT hallitus ja noudattaminen
  • IT Arkkitehtuuri Management
  • Software Engineering - perusteet ja periaatteet
Program taught in:
Englanti
New European College

See 5 more programs offered by New European College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Helmi 2020
Duration
4 lukukautta
Full-time
Hinta
7,185 EUR
per lukukausi
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Helmi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä