Read the Official Description

Lopullisen Master of IT in Business (MITB) ohjelma antaa sinulle ainutlaatuisen reuna tietoa tiedon, prosessien, tekniikoiden ja hallintastrategioita. Kahdella ainutlaatuinen erikoistuminen kappaleita valita, sinun on valmis johtaa teollisuuden aikaan muutoksen.

Financial Services Track: Singaporen kasvava merkittävyyttään Aasian pankki- ja taloudellinen keskus vaatii uudenlaisia ​​liiketoiminnan IT-ammattilaisia ​​varten nopeasti kasvava Financial Services sektorilla. SMU MITB (FS) on intensiivinen ohjelma on suunniteltu sulhasen maailmanluokan ammattilaisista vihkiytynyt prosessien hallinnan, toiminnan ja tutkimuspalveluja strategioita. Sen opetussuunnitelman, jossa tuotantopanokset yli 60 alan asiantuntijaa, tarjoaa perusteellista tietoa liiketoiminnan menetelmiä ja johtamista konsepteja teknologia-ja tuotantojohtaja ryhmään. MITB (FS) on suunnattu T & O ammattilaisia, jotka haluavat laajentaa tietämystä edetä urallaan ja muille ammattilaisille pyrkivien aloittaa pankkitoiminnan T & O uraa.

Analytics seurata: Kilpailuympäristössä, lajittelu Business Intelligence ja Data Analytics reaaliaikaisesti tehdä päätöksiä, luoda arvoa ja kehittää kestävää kilpailuetua on välttämätöntä. SMU MITB (AT) on Aasian ensimmäinen ammatillinen maisteriohjelman vastaamaan tähän kysyntään. Yhteistyössä suunnitellut johtava maailmanlaajuinen ja alueellinen alan yrityksiä vieraanvaraisuutta, matkailu, toimitusketjun, vähittäiskauppa, terveydenhuolto, julkinen sektori ja televiestintä, se lupaa vankka ja järjestelmällistä ymmärrystä poikki prosessien, tiedon, teknologiaratkaisut ja hallinnolliset valvontaoikeudet. Se on suunnattu ammattilaisille, joiden tausta Computer Science, Information Systems, IT, Engineering tai Sciences.

Analytics Track (Blended Learning): MITB Analytics Yhdistetty oppiminen pyrkii toimittamaan korkeatasoista ohjelmaa, joka on saatavilla maailmanlaajuisen yleisön (keskittyen Aasia), joka seuraa nykyistä MITB (Analytics) opetussuunnitelma. Sekoitetut oppimisen MITB ohjelma mahdollistaa ammattilaisille, jotka eivät pysty muuttamaan toiseen maahan, harjoittaa opiskelustaan. Luokan istunnot ovat yhdistelmä face-to-face luentoja ja online luentoja kanssa keskusteluja, käytännön lab istunnot, ongelmanratkaisu käytännön luokat ja ryhmätöitä.

Financial Services Analytics seurata: Teknologia joka ajaa kirjekuori rahoituslaitoksille monella rintamalla - esimerkiksi asiakkaan tiedot, riski toimenpiteet, kapasiteetti, markkinoiden odotukset ja toiminnan tehokkuutta. Laitokset, jotka hyödyntävät Analytics saada tietoa asiakkailleen, toimintaa ja markkinamahdollisuuksia voi kantaa itse jatkuvaa menestystä. Transforming data käytännöllisiä oivalluksia vaativat analytiikan ja ihmisiä, joilla osaamista liiketoiminnan alalla ja taitoja työkaluilla. Analytics voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla vuonna rahoituslaitos alueilla, jotka ovat, mutta eivät rajoitu asiakkaan poistuman, ristiinmyynti, liiketoiminnan arvon lukitus voidaan avata analytiikan. Lisäksi Analytics auttaa torjumaan petoksia tehokkaammin samalla suojella asiakkaita. Tänään, riskienhallinta on elvytettävä; optimointi tarvitaan ajaa voittoja. MITB (FA) loitsuja ketteryyttä kääntää tiedot konkreettisiksi käytännöllisiä oivalluksia, jotka ohjaavat kasvua rahoituspalvelualan

asuin ohjelmat

Part Time & Full Time Studies Päätoiminen ehdokkuuden 1 vuosi ja enintään 2 vuotta ja 8 kuukautta.

Osa-aika ehdokkuuden 2 vuotta ja enintään 4 vuotta.

MITB Ohjelma toimii sen lukuvuoden 3. säännöllisesti ehdoin. Jokainen näistä 15 viikon säännöllisen kannalta on edelleen jaettu kahteen 7 viikon mini-ehdoin 1 viikon tauko.

Kaikki luokat pidetään joko arki-iltaisin alkaen yhdeksäntoista lähtien lauantaiaamuna tai lauantai-iltapäivisin. Nämä ajoitukset on valittu mahtuu työajat meidän osa-aikaisten opiskelijoiden jotka samanaikaisesti työskentelevät ja meidän päätoimisia opiskelijoita, jotka ovat mukana teollisuuden liitetiedostoja.

Blended Learning Part Time Studies

Osa-aikainen ehdokkuus vähintään 1 vuoden ja enintään 3 vuotta. Analytics (Blended Learning) ohjelmassa on yhteensä 4 lohkojen opetussuunnitelmassa kattaa 13 Opintojaksot (CU: n). Opetus ehdot on jaettu 4 korttelin 12 viikkoa kerrallaan. Kukin lohko alkaa asuin enintään 1 viikon jälkeen 10 viikon verkkopelisessioihin. Termi viikon tauon lopussa kunkin lohkon. Koko ohjelma kestää 48 viikkoa sisältäen ajan taukoja.

Palkkiot

Sovellus: S $ 100

Rekisteröinti

Singapore Kansalaiset ja vakituisia asukkaita - S 400 dollaria Ulkomaalaiset - S 500 dollaria

Opetus *: S 45,000 dollaria

asuin ohjelmat

Lukuvuoden

MITB Ohjelma toimii sen lukuvuoden perustuu siihen, että Singapore Management University, joka toimii 3 säännöllisesti ehdoin.

Jokainen näistä 15 viikon säännöllisen kannalta on edelleen jaettu kahteen 7 viikon mini-ehdoin 1 viikon tauko.

Aikataulu

Kaikki luokat pidetään joko arki-iltaisin alkaen yhdeksäntoista lähtien lauantaiaamuna tai lauantai-iltapäivisin. Nämä ajoitukset on valittu mahtuu työajat meidän osa-aikaisten opiskelijoiden jotka samanaikaisesti työskentelevät ja meidän päätoimisia opiskelijoita, jotka ovat mukana teollisuuden liitetiedostoja.

Blended Learning Part Time Studies

Lukuvuoden

Analytics (Blended Learning) ohjelmassa on yhteensä 4 lohkojen opetussuunnitelmassa kattaa 13 Opintojaksot (CU: n). Kukin lohko alkaa 3 face-to-face oppitunti 3 tuntia joka kattaa ensimmäiset 3 oppituntia. Face-to-face oppitunti kirjataan auttaa niitä, jotka eivät voi osallistua näihin istuntoihin. Luokan istuntoja yhdistää luentoja keskusteluja, käytännön lab istunnot, ongelmanratkaisu käytännön luokat, ja ryhmätöitä. Kokeet järjestetään aikana face-to-face istunnot seuraavassa lohkossa vaikka verkossa proctored tentit myös saatavilla tapauskohtaisesti. "

Aikataulu

Aikana 1. viikko kunkin lohkon (asuin- tutkimukset - maanantaista lauantaihin), luokat alkaa klo 9 keskipäivä tauko keskiyö-neljätoista, jota seurasi toinen iltapäivällä luokan alkaa klo neljätoista-seitsemäntoista.

Aikana verkossa istunnot viikolla 2-11, luokat pidetään perjantai-iltaisin kaksikymmentäyksi-22:30 ja lauantaiaamuisin 10:30-kaksikymmentäneljä ja iltapäivisin 12:30-neljätoista.

Voit lukea lisää, klikkaa täällä.

Program taught in:
Englanti

See 9 more programs offered by Singapore Management University »

Tämä kurssi on Online, Campus based
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
48,000 SGD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

SMU MITB - FinTech & Data Analytics

SMU MITB - Blended Learning