Master suurten tietojen ja business intelligence. iso

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Ennakoiva Analytics on tiede ennustaa käyttäytymistä, ja on läsnä jokaisessa elämämme. Se tuo lisäarvoa valtaa tietojen ja vaikuttaa päivittäin tekevät miljoonia päätöksiä.

Pankit, yritysten, poliitikkojen ja organisaatiot käyttävät sitä vakuuttamaan meille tarvitsemme niiden tuotteita tai palveluja.

Business Intelligence (Business Intelligence) on lähestymistapa liikkeenjohdon jonka avulla organisaatio määritellä, mitä tietoja on hyödyllistä ja merkitystä yhtiön päätöksentekoon. Tämä konsepti auttaa organisaatioita tekemään parempia päätöksiä ja saavuttaa kilpailuetua markkinoilla.

Big Data (Big Data) käsitteenä on joukko tekniikoita ja kerätä, säilyttää, käsitellä ja visualisoida suurien tietomäärien kustannukset ja kohtuullisen ja siedettävä organisaatio aikaa.

Business Intelligence keskittyy auttamaan organisaation päätöksenteossa nopeasti ja ketterä, Big Data keskittyy käsittelyä ja esittää suuria tietomääriä.

Ja yksinkertaisesti, jos yritys ei pysty käsittelemään suuria tietomääriä tehokkaasti ja käyttää näitä tietoja parantaa, tämä johtaa menetetyn tuottavuuden, tarjoamia mahdollisuuksia ja etuja. On monia tekniikoita käsitellä ja analysoida suuria määriä tietoja. Apache Hadoop on sallittu "popularise ISO DATA" on mahdollista kirjoittaa ohjelmia helposti ja suorittaa tietojen analyysi suuressa mittakaavassa.

Tämä ammattimainen Master, valmentaa asiantuntija isoja tietomääriä ja Business Intelligence.

Uranäkymät

BIG DATA asiantuntija Hadoop

Yksityiskohtaiset

Luokkahuone

Viimeksi päivitetty Elo 2017

Oppilaitoksesta

CICE, único Centro de Formación Oficial de más de 20 multinacionales en España, es ya una comunidad de más de 60.000 alumnos procedentes de más de 30 países distintos, con todas las homologaciones ... Lue lisää

CICE, único Centro de Formación Oficial de más de 20 multinacionales en España, es ya una comunidad de más de 60.000 alumnos procedentes de más de 30 países distintos, con todas las homologaciones Näytä vähemmän