Master tutkintoa valtiotieteiden

Yleistä

Ohjelman kuvaus

kapasiteetin kehittäminen

Että Ylempi korkeakoulututkinto Political Science valmistelee opiskelijoita akateemisen uran ennen, mutta avasi valmistuneet myös monia mahdollisuuksia yliopistojen ulkopuolisten sektorin toimia. Tämä tutkinto täyttää erityisesti vastuullista toimintaa julkishallinnossa vuonna sidosryhmien, kansainvälisten järjestöjen ja valtiosta riippumattomien järjestöjen (kansalaisjärjestöjen) alalla PR ja ulko- Professional luokka.

pääsyvaatimukset

Edellytys ottamista Master Program valtio-opin on loppuun asiaa kandidaatin asteen, Fachhochschule kandidaatin tutkinto tai muu vastaava ohjelma tunnustettu kotimaisen tai ulkomaisen jälkeisen oppilaitoksessa.

Lukukausimaksut

lankea Master Program opin ilman lukukausimaksuja, kunhan voimassa enintään neljä lukukautta ei ylity. Kuitenkin pieni maksu (tällä hetkellä 18,70 €) ja itävaltalainen ylioppilaskunnan johtuu per lukukausi. Poikkeuksia sovelletaan myös kolmansien maiden kansalaisiin, täällä, lukukausimaksut määrä € 745,42 per lukukausi.

Tutkimuksen tavoite ja sisältö

MA Political Science on suunnattu BA opiskelijoille, jotka haluavat parantaa akateemisia taitoja, sekä ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita pätevä koulutus. Paitsi antamalla pitkälle erikoistunut materiaalin ja menetelmiin asiantuntemuksen ilmoitettu tavoite Kurssin jotta opiskelijat voivat itsenäisesti kehittää innovatiivista tutkimusta kysymyksiä tätä teoriaa kirjoittamaan menetelmäpohjalle kuulostaa kirjallisia töitä ja esittelemään sen suullisesti vakuuttavia. Lisäksi valmistuneet Tutkimuksen tulisi olla kyky analysoida monimutkaisia ​​poliittisia kysymyksiä itsenäisesti ja kriittisesti sekä arvioida ja perustuu niiden laaja tietämys käytännön toimia tai nimeäminen ratkaisuja ja perusteltu.

Miksi Salzburg?

On hyviä syitä tutkia MA Political Science in Salzburg:

  • Korkean tason ja kansainvälinen suuntautuminen opetuksen ja tutkimuksen
  • Joustava, yksittäiset tutkimuksen suunnittelu
  • Pienet seminaariryhmissä
  • tehohoito
  • Yhteistyö Salzburgin Centre for European Union Studies (SCEUS)
  • Exchange valtaosin kansainväliset opiskelijat EUS-Masters
  • tutustuttaa

Erilaisten (kansainvälinen) Rahoitetut projektit työntekijöiden syntyä erinomainen, kiinnostuneille opiskelijoille myös usein mahdollisuuksia tutkimus- assistentin osallistua näihin hankkeisiin ja kerätä ensin tieteellistä ja hallinnollista kokemusta todellinen tieteelliseen tutkimukseen (skooperation).

Kurssiesite

Että Master Program Political Science sallii yksilön, joka suuntautuu omien etujensa suunnittelututkimuksia. Lisäksi kaksi pääaihetta, jotka ovat vapaasti valittavissa neljä valittavia moduuleja, opiskelija voi myös valita tutkimuksen ja käytännön valittavia moduuli. Lisäelementtejä Tutkimuksen avulla vaativa koulutuksen menetelmät (kursseja tutkimuksen suunnittelu ja tietokoneavusteinen tilastot) ja syventää pakolliset moduulit kanssa teema-erityisiä seminaareja. Lisäksi opiskelijat voivat nostaa profiiliaan kautta valinnaisia ​​kursseja. Seuraavat lisäykset ovat suositeltavia: Gender Studies, maantiede ja aluesuunnittelun, Communication Studies, Law, Economics, historia, jne.

Kansainvälinen painopiste

Opin laitos on kansainvälistä opetusta ja tutkimusta. Useat kurssit ohjelman tarjotaan Englanti. Myös järjestetään saksan kursseja usein Englanti kirjallisuutta ei lueta. Myös sallittu kirjoittamaan gradunsa in Englanti opiskelijoille.

Tietoinen siitä, että kansainvälinen kokemusta tulevaisuutta uramahdollisuudet sen tutkinnon on tärkeää, ulkomaille opin laitos ovat vahvasti tukea ja edistää parhaiten. Opiskelija osaa hyödyntää erityisesti mahdollisuus Erasmus-ohjelman. Täällä ylläpitää läheisiä suhteita osaston alkuun eurooppalaisten yliopistojen, kuten Institut d'Etudes Politiques Pariisi, Warwickin yliopiston, University Pompeu Fabra Barcelonan yliopiston Pavian, Boğaziçi yliopisto Istanbulissa ja paljon muuta. Lisäksi on olemassa muita vaihtoehtoja, kuten osallistumista yhteisessä tutkimuksessa Program.

Lisäetu on, että suurin osa opetushenkilöstön on saavuttanut kansainvälistä kokemusta akateemisen. Professorit ja luennoitsijat ovat verkottuneet kollegojen kanssa ympäri maailmaa. He esittävät työnsä säännöllisesti tutkimuskonferensseissa, julkaisee tieteellisissä sarjoissa ja ovat paikallisia ja (muun) kansalliset konsultti poliittisten ja valtiot.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University is one of the largest employers in the country and, as such, is a major stimulus for the economy of Salzburg.

The University is one of the largest employers in the country and, as such, is a major stimulus for the economy of Salzburg. Näytä vähemmän