Master Urban Studies

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hakemukset 2017 on nyt suljettu Master in Urban-opinnot on monitieteinen maisterin tutkinto, mukaan lukien kursseja Suunnittelu, poliittisten opintojen, sosiologia ja historia. Aste on tutkiva ja soveltuu opiskelijoille, joiden tavoitteena on kehittää ja hyödyntää niiden tutkimuksen taitoja, uran mukana tutkimuksen akateeminen, kansalaisjärjestöjen, maailmanlaajuisten instituutioiden tai valtion ympäristöissä. Useimmat luennoitsijat mukana on sekä vahva akateeminen tausta ja aktivisti kokemus, ja tutkinnon keskitytään tarkemmin sanottuna noin kysymyksiä kaupunkien politiikan ja hallinnon, paikallisdemokratia ja oikeudenmukaisuutta, prosessien ja politiikan päätöksenteossa kaupungeissa Etelä.

Edut ohjelman

  • Monitieteinen koulutus lähestyä monimutkaisia ​​objekteja, kuten kaupunkien ja kaupunkialueiden dynamiikkaa
  • Vahva tutkijakoulutusta, jossa suuntautuminen ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä kaupungeissa Etelä / Etelä-Afrikkalainen kaupungit

Opetussuunnitelma Outline / moduulien opettanut

  • Kaupungit Etelä
  • Yhteisön osallistuminen Urban Governance: teoriat, diskurssien ja käytäntöjen
  • Demokraattinen teoria
  • Tutkimusmenetelmät ja tietokonepohjaiset graafiset taidot
  • Valinnaiset: Yhteiskunnallista liikettä Valtion ja väkivalta; Making of Urban Etelä-Afrikka; Kunnan suunnittelu; Asuminen teoriat, käytännöt ja käytännöt.

Määräpäivät

31. lokakuuta 2018

KESTO

Kesto esim. F / T tai P / T tutkimuksessa tai kurssi- ja tutkimustyössä jne. 1 vuoden kokopäiväisesti, 2 vuotta osa-aikaisesti. Viikoittaiset luokat (ei lohkovaihtoehtoja eikä ilta-luokkia. Kurssityö (50%), tutkimus (50%)

Työpaikat

Akateemisen tutkimuksen (PhD) tutkimus; kansalaisjärjestöissä, globaaleissa tai julkisissa laitoksissa (politiikan kehittämisessä tai asianajoissa)

Pääsyvaatimukset

Suunnittelu / kehittäminen / yhteiskuntatieteiden kurinalaisuus; Keskimääräinen kunniamerkki on yli 65%. Vahva motivaatiokirje, jolla on näkyvä kiinnostus tutkimukseen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Lue lisää

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Näytä vähemmän