Master edistyneen suunnittelun, strategian ja yrittäjyyden johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä maisterin tutkinto antaa sinun sopeutua uusiin liiketoiminnan ja sosiaalisiin skenaarioihin, antaa sinulle laajan tietämyksen strategioista sekä erilaisia tapoja lähestyä luovaa yrittäjyyttä todellisten projektien toteuttamiseksi.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Perustiedot

 • Tutkinto: Kehittyneen suunnittelun, strategian ja yrittäjyyden johtamisen maisteri, oman tutkinnon myöntäneet Pompeu Fabra University (UPF) ja ELISAVA yhteistyössä Rotterdam Business Schoolin kanssa
 • Ohjaus: Jorge Rodríguez Nieto
 • ECTS-opintopisteet: 60
 • Kesto: lokakuu 2020 - heinäkuu 2021; Torstai ja perjantai: arvioinnit ja konferenssit.
 • Hinta: Lokakuu 2020: 11 000 € (+ 450 € ennakkorekisteröinti)
 • Kieli: englanti
 • Kenttämatka: kulut eivät sisälly hintaan
 • Pääsy- ja pääsyvaatimukset: Virallinen korkeakoulututkinto tai vastaava. Liikeidea tai aikomus kehittää mestariprojekti.

esittely

Voiko suunnittelun hallinta auttaa sopeutumaan jatkuvasti muuttuviin markkinoihin? Pystytkö vastaamaan edistyneen suunnittelun, strategian ja yrittäjyyden hallinnan maisteriin käyttäjän ja markkinoiden tarpeisiin?

Suunnittelua pidetään yhä enemmän monimutkaisen johtamisen poikkitieteellisenä toimintana, jossa löytyy käyttäjien / kuluttajien tarpeet, markkinadynamiikka ja liiketoimintastrategiat. Samoin johtamismenetelmät, tunnetaan myös nimellä suunnittelun hallinta, eivät ole kyenneet sopeutumaan muuttuvaan ja dynaamiseen nykypäivän markkinoiden ja liike-elämän henkeen.

Tarve suunnitella ja luoda uusia malleja edellyttää taukoa jäykillä rakenteilla ja orgaanisempien menetelmien omaksumista, jotka voidaan mukauttaa jatkuvan muutoksen aikaan sekä uusiin yhteiskuntiin ja kehittyviin markkinoihin. Uuden suunnittelun tulisi keskittyä strategiaan ja yrittäjyyteen uusien ennakkoluulojen avulla, jotka ovat luovan ja liike-elämän ammattilaisten projektikehitysmalleja ja luovien yritysten luovaa mallia.

Tämä ohjelma perustuu käytännön oppimismenetelmiin ja toimii todellisten yritysprojektien kanssa, joita osallistujat kehittävät luokkien ensimmäisen kuukauden aikana. Osallistujat voivat tuoda omia yritysprojektejaan tai kehittää yhteistyötä luokkatovereidensa kanssa. Tavoitteena on suorittaa maisterin tutkinto projektiin, joka on valmis investointeihin.

Master in Advanced Design, Strategian ja Yrittäjyyden Hallinta (MaDE) on epätavanomainen rakenne, joka tarjoaa sekä joustavuutta että tukea yrittäjän nykyisiin tarpeisiin. Neljä moduulia järjestetään Barcelonassa ja kolme muuta Rotterdamissa (opiskelijat matkustavat Rotterdamiin vähintään viikon ajan kolme kertaa vuodessa). Verkko- ja paikan päällä järjestettyjen seminaarien yhdistelmä tarjoaa jatkuvaa tukea osallistujien työlle.

Kurssin on suunnitellut ELISAVA suunnittelu-, strategia- ja johtoryhmä, ja se on toteutettu yhteistyössä Rotterdamin kauppakorkeakoulun kanssa.

tavoitteet

 • Ohjelman tavoitteena on tarjota osallistujille tarvittavat työkalut ja ympäristöt oppiaksesi uudesta vaihtovaiheesta tuotteiden ja palveluiden tuotantoa ja jakelua varten.
 • Sen tavoitteena on luoda poikkitieteellisiä synergioita, jotka tarjoavat osallistujille tietoa uusien projektien kehittämiseksi ja jo olemassa olevien optimoimiseksi.
 • Ohjelma kouluttaa opiskelijoita tuntemaan ja soveltamaan suunnittelun hallinnan työmenetelmiä, jotka mukautuvat nykyisen maailman uusiin liiketoimintaan, sosiaalisiin ja maantieteellisiin skenaarioihin. Tätä varten se antaa osallistujille laajan käsityksen strategioista ja erilaisista tavoista lähestyä luovaa yrittäjyyttä strategian ja johtamisen näkökulmasta.

toimivaltaa

 • Yrittäjyyttä koskevat taidot ja taidot.
 • Strategiset taidot liiketoimintaideoiden käynnistämisessä ja kehittämisessä.
 • Liiketoimintamallin kehittämistaidot.
 • Luovan ja muun kuin luovan teollisuuden liikeideoiden kehittäminen ja toteuttaminen.
 • Projektinhallinta Hallinnolliset taidot yrityksen johtamisessa.
 • Taloudelliset taidot tehdä päätöksiä ja sijoittaa liikeideoihin.
 • Liiketoimintaverkostot Julkisen puhumisen sisäinen vertaisarviointi.
 • Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden suunnittelu ja prototyyppien suunnittelu, verkkokauppa ja vähittäiskauppa.
Viimeksi päivitetty May 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Lue lisää

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Näytä vähemmän