Master henkilöstöhallinnossa - kasvotusten

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Henkilöstöhallinnon maisteri, joka valmistaa sinut Human Capital -johtamisen johtajaksi ja asiantuntijaksi ja kouluttaa sinua antamaan maailmanlaajuisia ratkaisuja henkilöstön rekrytointi- ja säilyttämistarpeisiin, potentoi elämääsi ja kasvattaa eksponentiaalisesti mahdollisuuksiasi lisätä ja parantaa työvoimaa.

Kaiken tämän ansiosta tämä henkilöstöhallinnon maisteriohjelma on suunniteltu kaikille niille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraansa yksi huipputason arvostetuimmista yksiköistä.

Valitse kouluttaminen EUDE Business Schoolissa, joka on yksi Euroopan tärkeimmistä liike-elämän kouluista ja joka on jo kouluttanut yli 100 000 opiskelijaa.

116399_adults-connection-convenience-1181715.jpg

Henkilöstöhallinnon maisterin osaaminen ja ammatilliset tulokset

Ohjaamalla henkilöstöhallinnon maisteriohjelman voit hankkia seuraavat ammatit ja henkilökohtaiset taidot:

 • Integroi HR-alueen strateginen tehtävä organisaation tehtävään ja visioon.
 • Helpottaa organisaation kulttuurimuutoksia, joita yritys tarvitsee.
 • Suunnittele strategisesti inhimillisen pääoman rekrytoinnin, kehittämisen ja säilyttämisen tarpeet.
 • Hanki enemmän tietoisuutta siitä, kuinka suuri vastuu johtajalla on, kun se tulee inspiroimaan ja mobilisoimaan tiiminsä, saavuttamaan tuloksia ja parantamaan työn suorituskykyä.
 • Kehitetään johtamistaitoja ja -taitoja, jotka vaikuttavat myönteisesti organisaatiokulttuuriin ja helpottavat liiketoimintaetiikan arvojen välittämistä.

Henkilöstöjohtamisen ohjelma ja maisterin tutkielma

 1. Liiketoiminnan hallinta ja organisaatio
 2. Yritysstrategia
 3. Taloushallinto
 4. Human Capitalin strateginen johtaminen
 5. Talentin houkutteleminen ja säilyttäminen
 6. Talentin ja inhimillisen potentiaalin kehittäminen
 7. Hallintokorvaus- ja arviointijärjestelmät
 8. Beyond People Management
 9. Taitodirektiivin kehittäminen
 10. Lopullinen masterprojekti *
 11. Käytännöt (vain esiasetuksia varten)

Henkilöstöhallinnon päällikön menetelmät

EUDE Business Schoolissa kehitetty EUDE perustuu EUDE . Ylivoimaisesti käytännön harjoittelu on paras perusta opiskelijalle hankkiakseen tietoa, taitoja ja kokemuksia, joita yritys tarvitsee. Kussakin osa-alueella kehitetyt tapaukset ovat menestystarinoita, jotka tarjoavat opiskelijalle laajan mahdollisuuden analysoida ja keskustella.

Luokkahuone, jossa on pieniä ryhmiä tai EUDE Virtual Campus , joka on johtava foorumi Euroopan tasolla, on sopivin foorumi, jonka avulla opiskelijat voivat jakaa mielipiteensä ja pohdintansa jokaisesta asiakirjasta.

Opetussuunnitelma on laadittu alan johtavien yritysten valvonnassa ja neuvonnassa sekä monikansallisten ja kansallisten yritysten johtajista ja entisistä johtajista koostuva tiedekunta (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé tai Drommer Consulting). .

Ohjelman lopussa opiskelija toimittaa ja puolustaa lopullista master-projektiaan. PFM on todellinen tai simuloitu liiketoimintasuunnitelma, jossa opiskelijan on täytynyt soveltaa kaikkia hankittuja tietoja ja työkaluja.

Ohjelman keston aikana opiskelijalla on henkilökohtainen ohjaaja ja opettajat antavat jatkuvan palautteen, jonka avulla opiskelija tuntee aina parannuksensa ja vahvuutensa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to trai ... Lue lisää

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to train professionals from home sector. Näytä vähemmän