Master in Advertising

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kymmenen upeita kuukausia. Kymmenen korkean tason virastoa luentoteatterissa, yksi kuukausittain. Kymmenen ainutlaatuista mahdollisuutta oppia tekemällä, kyynärpää ja kyynärpää parhaalla. Raffles Milano Masters: Joku on keksinyt heidät viimein.

Miksi?

Monoliitti murenee. Mainonta etsii uusia tapoja tavoittaa ihmisiä, jotka ovat hälyttävämpiä ja katkokkaampia kuin aiemmin. Kerran oli paljon rahaa ja muutama media. Nykyään se on aivan päinvastainen ja menneisyyden sääntöjen ja menetelmien kiinteä osa on nyt edistyä nopeasti mainokseen, joka voi virrata nesteenä kaikkiin tekniikan tarjoamiin tiloihin.

Ammatilliset mahdollisuudet

Emme halua kasvattaa teoreettisia reittejä, jotka ovat muualta muualta rakentaneet, vaan aktiiviset, tehokkaat, vastuulliset mainostajat, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan ​​idean kehittämisen vaiheet, tiedottamisesta julkaisuun ja palautteen keräämiseen. Kurssin päätteeksi opiskelijat voivat löytää työtä suurimmissa italialaisissa ja kansainvälisissä ryhmissä, palveluyrityksissä, konsulttiyrityksissä sekä kansalaisjärjestöissä ja tutkimuslaitoksissa sekä hyväksyä haasteen ja perustaa oman yrityksen.

Kuka pitäisi osallistua

Tämä kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on ensimmäisen asteen tutkinto ja / tai ammatillinen kokemus kuvataiteen, mainonnan, viestinnän ja markkinoinnin aloilla sekä yleensä kaikille, jotka ajattelevat, että viestintä on elinkelpoinen uramahdollisuus ja vahva tuki yksittäiselle kasvulle . Osallistujat ovat mukana myös copywriters, taidegrafiikka ja tilin johtajat tulevien toimistojen, mutta myös pyrkivä yritysviestinnän johtajat.

opetussuunnitelma

Jos haluat päästä alkuun, oppia niiltä, ​​jotka ovat jo siellä. Opiskelijoillamme on mahdollisuus hankkia kokonaisvaltainen näkemys uusista lähestymistavoista brändin rakentamiseen, työskentelemällä rinnakkain ammattilaisten kanssa, jotka johtavat tietä nykypäivän markkinoilla. Kurssi analysoi brändiä tukevia viestintätekniikoita, joista osa on harvinaisempia - mutta ratkaisevia - kuten kriisinhallinta ja puolustusmenetelmät väärennettyä brändiä vastaan. Kurssin lopussa opiskelijat saavat selkeän arvostuksen mainonnan taustalla.

aiheista

 • Tiedotustilaisuus
 • Tuotteen ominaisuusanalyysi.
 • Ideoiden edistäminen tekniikoilla.
 • Copy-kirjoittamista.
 • Taideohjaus.
 • Asettelu ja kuvakäsikirjoitus.
 • Esitys.
 • Idean elinkelpoisuus (kampanjan kyky).
 • Tuotantoon.

merkintöjen

Tämän didaktisen mallin laadun ja tehokkuuden vuoksi on vahvistanut tämän Masters-kurssin:

Suunnitteluopettajat

Oppiminen suoraan ammattilaisilta on paras tapa hyödyntää pisimmälle näkyviä visioita ja menetelmiä lähteellä. Toisin kuin tavanomaiset mestarit, Raffles Milano Masters tuo käytännön tietoa suoraan luentoteoriaan, ja kymmenen markkinajohtajan virastoa mieluummin luennoilla kymmenen kuukauden aikana.


projekti
M

projekti
DLVBBDO
Mainostoimisto
dlvbbdo.com
projekti
Ogilvy

Opettajat menetelmässä

On olemassa erilaisia ​​käytännöllisiä ja teoreettisia tietoja ja kykyjä, joita ei voida oppia yön yli, mutta tarvitsevat räätälöityjä tutorointeja. Et koskaan tiedä, milloin tarvitset niitä, mutta yksi asia on varma: sinä.

Menetelmä
Giovanni Pelloso
Historioitsija ja kriitikko
giovannipelloso.Linkedin

yrityksiä

Lähes kolmenkymmenen vuoden työssä Raffles-konserni on rakentanut merkittävän kumppaniverkoston, joka osallistuu kolmivuotisiin ja master-kursseihimme. Näiden yritysten maineen ja suhteiden laatu ovat kehittyneet heidän kanssaan, mikä takaa ratkaisevan hedelmällisen kokouksen koulutuksen ja liiketoiminnan välillä.

Adidas, Aigner, Bstrong>master@raffles-milano.it/h2>strong>master@raffles-milano.itMilano kutsuu oppilaitaan tapaamaan eräs suurimmista persoonallisuuksista, jotka käyvät suunnittelun, tyylin ja suunnittelukulttuurin vaiheessa. Kuuntelemalla tarinoita ja ideoita, jotka vaikuttavat markkinoihin ja ajattelevat ajattelumme - suoraan hevosen suusta - on hämmästyttävä tilaisuus, joka lisää sisältöä akateemisille ohjelmillemme. Tässä on tulevien vuosien kokouksia.strong>master@raffles-milano.it2>strong>master@raffles-milano.itt ilmoittautua jokaiseen Master-kurssiimme, on 20.strong>master@raffles-milano.iteessa. Ensimmäinen valinta on seulonta, joka perustuu opiskelijan saamiin asiakirjoihin. Jos hakemus täyttää vaatimukset, kurssinjohtajalle järjestetään henkilökohtainen haastattelu.strong>master@raffles-milano.ituomioon kaikki yksilön profiilia edistävät tekijät: portfolio, aiemmat opinnot, työkokemus, harjoitukset ja esityskirjeet.strong>master@raffles-milano.itp>strong>master@raffles-milano.iten ja / tai ammatillinen portfolio,strong>master@raffles-milano.ito aiemmista tutkimuksista,strong>master@raffles-milano.it;pajoista,strong>master@raffles-milano.itpassi tai henkilökortti Italian tai muiden EU-maiden opiskelijoiden,strong>master@raffles-milano.ithakemusmaksun.strong>master@raffles-milano.itarget=_blank href="mailto:master@raffles-milano.it">strong>master@raffles-milano.ita> lähettää asiakirjat pääsylle strong>master@raffles-milano.itles-milano.it">strong>master@raffles-milano.it

Lisätietoa, täytä "Info-pyyntö" -lomake.

palkkiot

 • Euroopan unionin ja EFTAn opiskelijat:
  15.000 euroa (yhteensä, verot mukaan lukien).
  Ilmoittautumismaksu: 3 000 euroa
  Opintomaksu: 12.000 euroa
 • EU: n ulkopuoliset opiskelijat:
  19.000 euroa (yhteensä, verot mukaan lukien).
  Ilmoittautumismaksu: 3 000 euroa
  Opetusmaksu: 16.000 euroa
 • Hakemusmaksu:
  Hakijoille, jotka haluavat hakea pääsyä Master-kursseillemme, tulee maksaa 100 euron hakemusmaksu.
Viimeksi päivitetty Tammikuu 2018

Oppilaitoksesta

A new fashion and design school in Milan? Yes, and its name is RM Istituto Moda e Design Milano. A school with an unconventional spirit and method. A school designed for students who intend to look th ... Lue lisää

A new fashion and design school in Milan? Yes, and its name is RM Istituto Moda e Design Milano. A school with an unconventional spirit and method. A school designed for students who intend to look the future straight in the eye. And above all, a school that has gathered together a formidable team of lecturers, in many cases leading names on the international style and design scene. Näytä vähemmän