Master in Advertising

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kymmenen poikkeuksellista kuukautta. Opi alan parhailta ammattilaisilta.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on ensimmäisen asteen tutkinto ja / tai ammattikokemus kuvan suunnittelussa, mainonnassa, viestinnässä ja markkinoinnissa, ja yleensä kaikille, jotka ajattelevat viestintää. Tämän Mastersin tehtävänä on kehittää tulevia kopiokirjailijoita, taiteen johtajia ja viestintäpäälliköitä.

Ohjelmoida

Opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia tietoa ja käytännön kokemusta nykyisistä brändinrakennusjärjestelmistä työskentelemällä nykyään markkinoita ajavien ammattilaisten kanssa. Luokan aiheet vaihtelevat tuote- ja ideaanalyysista, kopiokirjoituksesta tuotantoon.

Kurssin johtaja Gianpietro Vigorelli, luova johtaja

Vuoden 1951 luokka, Gianpietro Vigorelli on italialaisen mainonnan vertailukohta viime vuosikymmeninä. Uransa aikana hän on seisonut tärkeimpien ja luovien virastojen ohjauksessa. Vuonna 1987 hän oli luova johtaja Saatchissa

studiot

Oppia suoraan päähenkilöiltä tarkoittaa hankkia visioiden lähde ja edistyneimmät menetelmät. Toisin kuin perinteinen mestari, Master Raffles Milano tuo luokkahuoneessa tietoa markkinoiden huipulla olevien graafisten studioiden kautta, jotka vaihtuvat luokassa kymmenen kuukauden aikana.

merkintä

Didaktisen mallin laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi Master on saanut suojelun:

ADCI
Taideohjaajakerho English
adci.it

Maanantai puhua

Joka maanantai-iltana klo 18 Raffles Milano kutsuu opiskelijat tapaamaan suuren hahmon projektin suunnittelun, tyylin ja kulttuurin näyttämöllä. Suora kuunteleminen tarinoita ja ideoita, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tekevät mielestämme edistyneempiä, on loistava tilaisuus integroida akateemisia ohjelmia. Tässä ovat seuraavan vuoden kokoukset.

sisäänpääsy

Kun saamme vaaditut asiakirjat ja ehdokkaan kirjoittaman motivaatiokirjeen, johto asettaa päivämäärän, jolloin esittelijähaastattelu suoritetaan kurssinjohtajan tai tarvittaessa yliopiston johtajan kanssa. Jos heidän profiilia pidetään sopivana, ehdokkaat saavat virallisen ilmoituksen hakemuksensa hyväksymisestä, mikä ei missään tapauksessa ole ehdokkaan sitova.

Hakemusasiakirjat

- ansioluettelo
- taiteellinen ja / tai ammatillinen portfolio
- motivaatiokirje
- jäljennös kandidaatin tutkinnosta
- passi tai henkilötodistus Italian tai EU: n ja EFTA: n kansalaisille

palkkiot

EU / EFTA-opiskelijat

Ilmoittautumismaksu 3000 €

Opetusmaksu 15 000 €

Muut kuin EU / EFTA-opiskelijat

Ilmoittautumismaksu 3000 €

Opetusmaksu 23 000 €

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A new fashion and design school in Milan? Yes, and its name is Raffles Milano Istituto Moda e Design Milano. A school with an unconventional spirit and method. A school designed for students who inten ... Lue lisää

A new fashion and design school in Milan? Yes, and its name is Raffles Milano Istituto Moda e Design Milano. A school with an unconventional spirit and method. A school designed for students who intend to look the future straight in the eye. And above all, a school that has gathered together a formidable team of lecturers, in many cases leading names on the international style and design scene. Näytä vähemmän