Master in Animal Science
University of Turin
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Turin, Italia
Kieli (kielet
Englanti, Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 2 800 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* vuodessa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
HAKAA UniTossa ay 2020-2021 osoitteessa href = "https://apply.unito.it
Napsauttamalla tätä saat tietoja hakumenettelystä ja määräajoista.
-------------------------------------------------- -------------------
Tarjotut opetussuunnitelmat:
- Eläintuotantoketju ja tuotteiden laatu (luennoituna italiaksi)
- Eläinten ravitsemus ja rehun turvallisuus (luennoitu englanniksi)
Eläinten tuotantoketju ja tuotteiden laatu
Eläintuotantoketjun opetussuunnitelman ja tuotteiden laadun opetus- ja koulutustavoitteet sisältävät karjankasvatusketjun asiantuntijoiden kehittämisen, jonka taidot sisältävät kiinteän taustan ja ymmärryksen kotieläintuotannossa ja eläinperäisten elintarvikkeiden tuotannossa. ensimmäisen asteen. Jatko-opiskelijat voivat käyttää kansainvälistä kirjallisuutta, ja kurssin aikana hankittu tausta sisältää useita innovatiivisia aiheita kotieläintuotannossa. Jatko-opiskelijat saavat syvällistä tietoa ja ymmärrystä kotieläintuotantoprosesseista, kotieläintuotannon kestävästä hallinnasta, eläinperäisestä biologisesta monimuotoisuudesta ja eläinperäisten tuotteiden laadusta.
Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseen ja validointiin käytettävät oppimismenetelmät ja -välineet sisältävät klassisia luentoja, seminaareja, kansainvälistä kirjallisuuden analyysiä, suositeltavan kirjallisuuden tutkimista sekä laboratorio- ja kenttäkäytännön toimintaa, jota seuraa tietojen analysointi. Kurssin lopussa järjestetään lopulliset kokeet, joiden tarkoituksena on arvioida kurssiohjelman aiheiden tuntemusta ja ymmärtämistä. Erityisiä aiheita varten voidaan suunnitella muita arviointimenetelmiä, kuten suullisia ja kirjallisia tenttejä ja väliaikaisen oppimisen arviointia.
Eläinten tuotantoketjun opetussuunnitelman opetusohjelma ja tuotteiden laatu mahdollistavat eläinlääketieteen jatko-opintojen kehittämisen monitieteellisiä taitoja, joita vaaditaan työskentelemään ammattitaitoisesti karjankasvatuksen ketjussa. Erityisesti Karjakasvatuksen tuotantoketjussa ja tuotekoulutusohjelmassa kehitettäviä taitoja ovat:
- yksilöllisen ja ryhmätyön organisointi eläintuotannossa ja eläinperäisten elintarvikkeiden tuotanto
- lakien ja asetusten tulkinta, hankkeiden kehittäminen ja toteuttaminen sekä kotieläintaloudessa että poliittisella tasolla, jolla pyritään parantamaan tai mukauttamaan kotieläintuotannon suorituskykyä ja rakennetta
- tuotteiden ympäristövaikutuksiin ja laatuun liittyvien eläintuotantomenettelyjen sääntely, mukaan lukien kyky tunnistaa puutteet ja syyt sekä ehdottaa ratkaisuja
- teknisten esitysten kehittäminen
Tieto- ja ymmärtämisosaamista kehitetään käytännön toimilla luokka-, laboratorio- ja karjatiloissa, tapaustutkimus, harjoittelu karjatiloissa ja karjankasvatuksen ammattilaisten kanssa. Lisäksi erityiskurssit ohjaavat opiskelijoita käyttämään innovatiivisia ammattilaisohjelmia. Lopuksi tärkeä oppimisvaihe koostuu tiedonhallinnasta ja tulkinnasta opinnäytetyön kehittämiseen ja loppuarviointiin.
Tietämyksen soveltamiseen liittyvien taitojen arviointi suoritetaan arvioinnilla, myös loppukokeiden aikana, käytännön oppitunneilla kirjoitetuista kertomuksista, tapaustutkimus- ja harjoitteluraporteista, yksilön tai ryhmän projektikehityksestä sekä lopputyön valmistelusta opettajien valvonnassa.
Lopullinen oppimisvaihe sisältää valinnaisia kursseja, harjoittelujaksoa ja loppututkimuksen kehittämistä.
Eläinten ravitsemus ja rehun turvallisuus
Eläinten ravinnon ja rehujen turvallisuuden opetussuunnitelman opetus- ja koulutustavoitteisiin kuuluu eläinten ravitsemusasiantuntijoiden kehittäminen, jonka taidot sisältävät vankan taustan ja ymmärryksen eläinten ruokinnassa ja ravitsemuksessa, täydentämällä yliopiston ensimmäisen asteen aikana hankittua tietoa. Jatko-opiskelijat voivat käyttää kansainvälistä kirjallisuutta, ja kurssin aikana hankittu tausta sisältää useita innovatiivisia aiheita eläinten ruokinnassa. Jatko-opiskelijat saavat syvällistä tietämystä ja ymmärrystä sekä eläinten ruokintaan liittyvistä fysiologisista mekanismeista että eläin- ja rehujen tuotannon kestävästä hallinnasta, takaamaan rehun laatu ja turvallisuus.
Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseen ja validointiin käytetyt oppimismenetelmät ja -välineet sisältävät klassisia luentoja, seminaareja, kansainvälistä kirjallisuuden analyysiä, suositeltujen kirjallisuustutkimusten sekä laboratorio- ja kenttäkäytännön harjoituksia, joita seuraa tietojen analysointi. Kurssin lopussa järjestetään lopulliset kokeet, joiden tarkoituksena on arvioida kurssiohjelman aiheiden tuntemusta ja ymmärtämistä. Erityisiä aiheita varten voidaan suunnitella muita arviointimenetelmiä, kuten suullisia ja kirjallisia tenttejä ja välivaiheen arviointia
Eläinten ravinnon ja rehujen turvallisuuden opetussuunnitelman opetusohjelma mahdollistaa eläinlääketieteen jatko-opintojen kehittämisen monitieteisissä taidoissa, joiden on kyettävä toimimaan ammattitaitoisesti eri ammattilaisilla rehun tuotantoketjussa. Erityisesti eläinten ravinnon ja rehujen turvallisuuden opetussuunnitelman opetussuunnitelmassa kehitettäviä taitoja ovat:
- yksilöllisen ja ryhmätyön organisointi eläinten ruokinnassa ja ravitsemustilanteissa
- lainsäädännön ja asetusten tulkinta sekä rehuntuotannon että poliittisen tason osalta
- laadunvalvontasuunnitelmien hallinta rehujen tuotantolaitokset
- teknisten esitysten kehittäminen
Tieto- ja ymmärtämisosaamista kehitetään käytännön toimilla luokassa, laboratorio- ja rehuntuotantolaitoksissa, tapaustutkimus, harjoittelupaikka rehuntuotantolaitoksissa ja rehutuotannon ammattilaisten kanssa. Lisäksi erityiskurssit ohjaavat opiskelijoita käyttämään innovatiivisia ammatillisia ohjelmistoja. Lopuksi tärkeä oppimisvaihe koostuu tiedonhallinnasta ja tulkinnasta opinnäytetyön kehittämiseen ja loppuarviointiin.
Tietämyksen soveltamiseen liittyvien taitojen arviointi suoritetaan arvioinnilla, myös loppukokeiden aikana, käytännön oppitunneilla kirjoitetuista kertomuksista, tapaustutkimus- ja harjoitteluraporteista, yksilön tai ryhmän projektikehityksestä sekä lopputyön valmistelusta opettajien valvonnassa.
Lopullinen oppimisvaihe sisältää valinnaisia kursseja, harjoittelujaksoa ja loppututkimuksen kehittämistä.