Master in Banking and Finance (MBF)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

CESTE: n pankki- ja rahoituspäällikkö on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraa rahoitusalalla sekä talous- ja rahoitusosastolla yrityksissä ja organisaatioissa yleensä.

Yksi ohjelman merkittävimmistä piirteistä on se, että se antaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua EFA: n (European Financial Planning Association) arvostettuun EFA-sertifiointiin (European Financial Advisor) ja antaa heille hyvän aseman ansaita FRM® (Financial Risk Manager) -sertifikaatti GARP: ltä (Global Association of Risk Professionals). CESTE on EFPA: n ja GARP: n hyväksymä koulutuskeskus.

Toinen erityisen mielenkiintoinen haaste CESTE: ssä on se, että se on tullut osallistumaan CFA-instituutin tutkimushaasteeseen, joka on ainutlaatuinen tilaisuus valituille opiskelijoille, jotka haluavat oppia alan johtajien kokemuksesta ja kilpailla muiden opiskelijoiden kanssa, jotka opiskelevat joitakin parhaista rahoitusohjelmista maailmassa.

Master of in Banking and Finance on suunnattu yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen jatko-opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraansa tällä alalla. Se on myös saatavilla yli 25-vuotiaille, joilla ei ole korkeakoulututkintoa ja jotka voivat todistaa olevansa uskottava ja vastaava kokemus liiketoiminnasta.

Ohjelma keskittyy ammatillisen osaamisen kehittämiseen, jota nykyään vaaditaan rahoitus- ja pankkisektorilla sekä yrityksen taloudellisen kirjanpidon alalla. Yritykset vaativat ammattilaisia, joilla on visio liiketoiminnasta ja joilla on vankka käsitys rahoitustuotteista ja niiden verotuksesta ja jotka kykenevät työskentelemään osana tiimiä ja empatisoivat asiakasta.

Lyhyesti sanottuna se on uusi ohjelma, jossa on visio tulevaisuudesta, jossa erityisosaaminen on yhtä tärkeää kuin yhteiskunnalliset ja hallinnolliset kyvyt. Ohjelma on suunnattu sekä nuorille, jotka haluavat saada jalkansa finanssialan ovelle, että niille, jotka äskettäin liittyivät toimielimiinsä ja jotka tarvitsevat laajentaa erityisosaamistaan pankki- ja rahoitusalalla. Se on suunnattu myös ihmisille, jotka haluavat luoda ammatillisen uran yritysrahoituksen alalla.

109460_pexels-photo-1451448.jpegrawpixel.com / Pexels

Kuka tämä on?

 • Yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen jatko-opiskelijat (mieluiten yhteiskuntatieteiden ja / tai alaikäisten kanssa)
 • Pankkisektorin ja yritysten rahoitusosaston ammattilaiset.

tavoitteet

Ohjelman tavoitteena on, että opiskelija saa vahvan tietämyksen ja osaamisen, jotta he voivat kehittää ammatillista uraansa kahdella tavalla:

 • Toisaalta rahoituslaitoksissa, joilla on monipuolinen koulutus yksityisille pankkitoiminnoille; sekä yksityis- että yrityspankkitoimintaan.
 • Toisaalta yksityisyritysten talousosastoissa, kiinnittäen erityistä huomiota sijoitus- ja budjettihallinnon toimintoihin, mutta monipuolisella koulutuksella, joka vastaa taloushallinnon globalisaatiota.
 • Ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita pääsemään vastuullisiin tehtäviin yrityksissä ja laitoksissa lyhyessä ajassa.

Yleinen tavoite on määritelty seuraavilla tavoilla:

 • Ymmärtäminen toiminto ja käytännön soveltamista pankki- tuotteiden ja rahoitusmarkkinoihin.
 • Yrityksen taloushallinnon käsitteiden ja välineiden ymmärtäminen.
 • Opiskelijoiden kouluttaminen rahoitus- ja pankkitoiminnan tekniikoissa ja skenaarioissa .
 • Nykyisin yritysten ja rahoitusyksiköiden vaatimat johtamis- ja hallintokompetenssien ja -kykyjen kehittäminen.

Sisällys

Ohjelman sisältö koostuu viidestä moduulista ja sisältää kaiken perusmateriaalista, joka on välttämätöntä koko ohjelman ottamiseksi käyttöön kokemuksiin ja tapaustutkimuksiin johtamisesta ja neuvonnasta.

Opiskelijaa opetetaan kolminkertaisella tavalla, joka sisältää teoreettisen ymmärryksen ja käytännön ymmärryksen organisaation rahoituksen, rahoituspalvelujen ja tuotteiden alalla sekä lähestymistavan asiakkaalle ja markkinoille.

Samoin työskentelemme yhdessä opiskelijoiden kanssa ammatillisen pätevyyden kehittämiseksi asiakkaiden ja organisaatioiden johtamiseen ja neuvontaan sekä luokkahuoneessa että todellisissa elämäntilanteissa, kun he ovat heidän sijoitusyhtiössään, kun he suorittavat harjoittelunsa (työpohjainen oppiminen).

On myös syytä mainita, että opetussuunnitelma sisältää Euroopan rahoitussuunnitteluyhdistyksen (EFPA) EFA-sertifikaatin sisällön. Ohjelmaan sisältyy erityinen valmistelu tämän sertifioinnin tutkimukseen, jota yhä enemmän vaaditaan tämän alan palkkaamisprosessin aikana ja jonka osalta CESTE on akkreditoitu koulutuskeskus .

Ammatillinen urapolku

CESTE-Escuela Internacional de Negociosilla on "Servicio de Desarrollo Profesionalin" kautta "Convenios de Colaboración" (Yhteistyösopimukset), jolla edistetään työharjoittelua niiden opiskelijoiden joukossa, jotka ovat osallistuneet pankki- ja rahoitustieteen maisteriin. (MBF) Aragonian liike-elämän tärkeimmissä yrityksissä, joista suurin osa kuuluu Club de Empresas CESTE -yritykseen.

Tavoitteena on edistää CESTE: n opiskelijoiden läsnäoloa yrityksissä, joiden tehtävänä on kehittää laadukasta harjoittelua (työpohjaista oppimista) ja jolla on tulevaisuudennäkymät.

Virallinen brittiläinen tutkinto

CESTE: ssä noudatamme brittiläistä opetusmallia QAA-standardien mukaisesti (Yhdistyneen kuningaskunnan korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistusvirasto), jota valvoo Galesin yliopisto (Walesin yliopisto). Tämä malli ohjaa sekä moduulien ja luokkien suunnittelua että kunnostusta sekä opetusinnovaatioita, ja etsii aina uusia keinoja ja menetelmiä opetukseen tehokkaammin.

Ison-Britannian opetusmallin mukaisesti menetelmämme on:

 • Dynaaminen ja jatkuvasti tarkistettava.
 • Innovatiivinen, ja siinä käytetään viimeisimpiä koulutussuunnitelmia, kuten hallinnan simulaatioita, suunnittelun ajattelua tai roolipelejä.
 • Käytännöllinen, jotta opiskelijat voivat kehittää omaa ymmärrystä, menettelytapoja ja tyylejä.
 • Henkilökohtainen, keskittynyt pienten ryhmien ympärille ja tarkkailee kunkin opiskelijan kykyjä ja ainutlaatuisuutta.
 • Aito henkilökohtainen kokemus, joka kannustaa opiskelijoita kehittämään suurinta potentiaaliaan.
 • Moderni, hyödyntäen uusimpia metodologisia suuntauksia () ja nykyisiä tekniikoita ja niiden mahdollisuuksia (jokainen opiskelija vastaanottaa kannettavan tietokoneen ja koulutusohjelmansa alun työn työkaluna).

109448_Metodologia.jpg

Yksi erottamiskykyisistä ominaisuuksistamme on mahdollisuus ottaa kaksikielisiä luokkia kokonaan englanniksi monenlaisiin luokkiin. Opiskelijoita kannustetaan myös esittämään töitään ja projektejaan englanniksi, mikä on ehdottoman välttämätöntä nykyään.

Erikoistumisalat

Pankkitoiminta ja rahoitus

Pankki- ja rahoitusala on ainutlaatuinen toimialan ala. Joillakin muilla aloilla on tehty niin tiukkaa tutkimusta ja niin monta työkalua ja käytännön mallia on kehitetty. Se on kiehtova kenttä, joka luonnollisesti vaikuttaa siihen, miten elämme. Tämä osasto kattaa sekä rahoituslaitosten toiminnan että yksityisten yritysten taloudellisen osan toiminnan.

Harjoittelu ja ammatillinen kehitys

Kaikki yliopistolliset opiskelijaohjelmamme, sekä perustutkinto- että maisteriohjelmat, sisältävät mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaa ammatillisten urasuunnitelmiensa kehittämisen opintojen aikana. Lisäksi voit tehdä kansainvälisen harjoittelun, jos valitset niin.

Kansainväliset opiskelijat

Kansainvälisille opiskelijoille on välttämätöntä saada vähintään B1-taso espanjaksi, jotta he voisivat osallistua ensimmäiseen kurssiinsa. Jos sinulla ei vielä ole tätä espanjankielistä tasoa, yliopisto tarjoaa mahdollisuuden osallistua intensiiviseen espanjankieliseen opintoihin saadakseen vaaditun sertifioinnin. Kun opiskelija on valmis, hän on valmis suorittamaan B2-tason tentin yhteisestä eurooppalaisesta kielten viitekehyksestä (CEFR).

astetta

Virallinen brittiläinen tutkinto

M A pankkitoiminnassa ja rahoituksessa

University of Wales

Titulación propia

M áster en Banca y Finanzas

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Eurooppalainen tutkintotodistus voidaan lisätä tutkintoon. Se on asiakirja, joka on lisätty siihen tutkintoon, joka todistaa opiskelijan koulutuksen, jotta sitä voidaan ymmärtää suhteessa Euroopan unionin jonkin muun jäsenvaltion tutkintoon eurooppalaisen opintosuoritusten siirto- ja kertymisjärjestelmän (ECTS) mukaisesti.

Akkreditoinnit

109423_Accreditations02.jpg

Viimeksi päivitetty Helmi 2019

Oppilaitoksesta

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational mod ... Lue lisää

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational model in the world—the British. For professionals and executives: important and prestigious certifications, executive programmes and coaching services for you to overcome the next challenge in your professional career. Näytä vähemmän