Master in Design for Food
POLI.design
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Milan, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Sekoitettu
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 16 500 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Yhteistyössä UNISG Università degli Studi di Scienze Gastronomiche di Pollenzon kanssa
Kouluta innovatiivisia ja kestäviä tuotepalvelusuunnittelijoita kokeellisella lähestymistavalla, jossa yhdistyvät suunnittelu, teoria, strategia ja oppiminen.
Elintarvikkeiden erikoistuva Master Design yhdistää laajat suunnittelutaidot elintarvikealan temaattisiin ja erityisiin kompetensseihin, jotka liittyvät humanistisiin tieteisiin, gastronomisiin tieteisiin, tekniikkaan ja elintarviketeknologiaan.
Siksi se tarjoaa laaja-alaisen suunnittelukapasiteetin prosesseista ja työkaluista elintarvike-palvelujärjestelmän suunnitteluun ja joukon erityisiä temaattisia syvällisiä asioita, jotka ovat hyödyllisiä kulttuurin, sosiologisten ja antropologisten tekijöiden sekä tieteellisten ja teknologisten tekijöiden ymmärtämiseksi.
Kokonaisuutena se tarjoaa selittävän ja kattavan yleiskuvan elintarvikejärjestelmistä maataloustuotannosta elintarvikkeiden jalostukseen, jakelusta kulutukseen, suunnittelusta kierrätykseen kiertotalouden näkökulmasta.
Specializing Master kouluttaa suunnittelu- ja konsultointiprofiileja, jotka pystyvät integroimaan luovia ja operatiivisia taitoja kehittämällä kovia ja pehmeitä taitoja, jotka kouluttavat osallistujia työskentelemään monitieteisissä tiimeissä, kilpailukykyisissä ja erittäin strategisissa yhteyksissä nopeissa ja dynaamisissa yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa.
Nimike julkaistu
Kurssin lopussa myönnetään Politecnico di Milanon erikoistumismestarin tutkintotodistus "Design for Food".
Specializing Master -ohjelma myöntää 60 CFU (Formatative University Credits), joka vastaa 60 op.
Ohjelman tulos
Specializing Master Design for Food tavoitteena on kouluttaa elintarvikealan järjestelmien, prosessien ja tuotteiden-palveluiden suunnitteluun ja hallintaan perehtyneitä ammattilaisia, yrittäjiä, itsenäisiä innovoijia, virkamiehiä. Ammattiprofiilit, joille on ominaista profiili, joka yhdistää suunnittelun ja kokeellisen lähestymistavan suunnittelun ja elintarvikealan logiikojen temaattiseen tuntemukseen sen koko laajuudessa "pellolta pöytään", mukaan lukien perinteiset ja edistyneemmät tuotanto- ja jakelujärjestelmät sekä erityiset huomiota kestävyyteen.
Toimialalla on jo valmiiksi muotoja, kokeiluja, kokemuksia, innovaatioita ja projektilähtöiset tapaukset vaativat poikittaisosaamista, joka pystyy integroimaan strategisesti eri suunnittelutekijät. Tästä syystä erikoistuva maisteri täydentää Politecnico di Milanon tuomat suunnittelun (järjestelmien, strategioiden, palvelujen, tuotteiden-palveluiden, viestinnän kurinalaisessa laajentamisessa) ja elintarviketekniikan taidot temaattisilla ja erityisillä elintarvikealalla. humanistisiin tieteisiin, elintarviketeknologiaan ja gastronomisiin tieteisiin, jotka on tuonut Gastronomisten tieteiden yliopisto.
Osallistujat voivat:
- ymmärtää alan sosioekonomisia ja ympäristömuutoksia
- hahmotella innovatiivisia malleja ja strategisia suuntaviivoja tietylle alalle
- kestävän kehityksen suunnittelu;
- ymmärtää ja suunnitella elintarvikeketjujen alueellisia vaikutuksia;
- käyttää teoreettisia ja kriittisiä taitoja suunnittelumahdollisuuksien määrittelemiseen;
- ymmärtää ja käyttää alan teknologioiden potentiaalia sekä eri toimitusketjujen tuotantoprosessien pääelementtejä;
- suunnittelee monimutkaisia ratkaisuja ja niiden artikulaatiota tuotteen, palvelun, viestinnän ja tilan suhteen;
- hallita elintarviketurvallisuuden ja -suunnittelun pääelementtejä;
- hallita innovatiivisen ratkaisun suunnittelu-, suunnittelu-, kehitys- ja toteutusprosessin kaikkia vaiheita edistyneestä näkökulmasta, joka sisältää osallistavia lähestymistapoja;
- käytä suunnitteluun erityisiä suunnittelutyökaluja.
Uramahdollisuudet
Valmistuneiden työmahdollisuudet ovat moninaiset. Nämä ovat toimijoita, joiden profiileissa yhdistyvät suunnittelu ja kokeellinen lähestymistapa sekä erityistiedot elintarvikealan taustalla olevasta logiikasta sen laajentamisessa "pellolta pöytään", ottaen huomioon perinteiset ja innovatiiviset tuotanto- ja jakelujärjestelmät kiinnittäen erityistä huomiota kestävyyteen.
Voimme esimerkiksi luetella:
- R&D FOOD -projektipäällikkö: T&K-johtajat elintarvikkeiden jalostus- ja tuotantoprosessien parantamiseksi ja toteuttamiseksi;
- FOOD Service & Product Designer: kestävien elintarvikkeiden ja palveluiden suunnitteluun ja suunnitteluun erikoistuneet ammattilaiset;
- FOOD Brand Manager: markkinointipäälliköt innovatiivisten elintarvike-palvelulinjojen kehittämiseen ja toteuttamiseen;
- FOOD-startup-yrittäjä/yrittäjä: keksijät ja itsenäiset ammatinharjoittajat, jotka pystyvät muuttamaan innovatiiviset ideat kestäviksi uusiksi liiketoiminnoiksi maatalouselintarvikealalla;
- FOOD Innovation Specialist: innovatiivisten ruokastrategioiden ja -politiikkojen ammattilaiset ja konsultit yrityksissä, julkisissa laitoksissa, tutkimuskeskuksissa ja kolmannen sektorin organisaatioissa.
Galleria
Opetussuunnitelma
Didaktinen suunnitelma
Erikoistuva Master Design for Food on järjestetty teorian ja käytännön sekoituksen mukaan, jossa oppituntien ja käytännön toimintojen vuorottelu projekteissa ja harjoituksissa, jotka järjestetään työpajojen tai soveltavien kokemusten, kuten opintomatkojen ja pakollisen harjoittelun, muodossa.
Erikoistuva Master Design for Food on rakennettu tuntisuunnitelman mukaan, joka tarjoaa:
- Etuosan oppitunnit: tavoitteena oli esitellä tutkimuksen pääteemat ja työkalujen ja menetelmien hankkiminen analysointia ja suunnittelun kehittämistä varten; oppitunnit pitää tiedekunta, jossa on professoreita Politecnico di Milanosta ja Pollenzon gastronomisten tieteiden yliopistosta pätevien ulkopuolisten ammattilaisten lisäksi;
- Työpaja: studiossa (myös yhteistyössä ulkopuolisten yritysten kanssa) kehitetty "käytännönläheinen" toiminta, jonka tarkoituksena on soveltaa työkaluja ja menetelmiä tuote-palveluideoiden kehittämiseen;
- Opintomatkat: koulutusmatkat, joiden tarkoituksena on lähestyä käsiteltyjä aiheita kokemusten avulla, joita sovelletaan elintarvikealan todellisiin konteksteihin;
- Työharjoittelu: 470 tuntia koulutuskokemusta mestarin kumppanitodellisuudessa tai osallistujien suoraan ehdottamana yhteisymmärryksessä päällikön koordinoinnin kanssa.
MIKÄ ON OPINTOMATKA?
Opintomatka on käytännön kokemus, jonka tavoitteena on ymmärtää paikan gastronominen monimutkaisuus ja opettaa matkustamaan gastronomiseen tarkoitukseen. Se edustaa ainutlaatuista paikallista oppimiskokemusta, jossa yhdistyvät koulutusvierailut, tapahtumat ja maistelut. Ensikäden vuorovaikutuksessa tuottajien ja sidosryhmien kanssa opiskelijat pääsevät tyypillisten elintarvikkeiden kulissien taakse.
Jokainen opintomatka tarjoaa mahdollisuuden löytää ja analysoida ruokajärjestelmää kokonaisvaltaisen lähestymistavan avulla, jossa korostetaan ruoan ja maiseman, ajan, ihmisten, arkkitehtuurin, ympäristön ja rituaalien välisiä yhteyksiä.
Opintomatkaohjelma koostuu koulutustoiminnasta, mukaan lukien vierailut tuotantolaitoksiin, keskustelut ammattilaisten kanssa ja didaktiset ateriat, joiden avulla opiskelijat voivat pohtia kriittisesti alkuperän, aitouden, perinteiden ja innovaatioiden käsitteitä samalla kun heille tarjotaan erityisiä maantieteellisiä, historiallisia ja sosio-antropologisia konteksteja.
Didaktinen suunnitelma sisältää kaksi opintomatkaa:
• lyhyempi (4 päivää)
Täydellinen uppoutuminen syventymään tyypillisen italialaisen alueen erityisiin ruoka-aiheisiin.
• pidempi (noin 10 päivää)
Kokemus, joka sekoittaa luokkahuoneen oppimisaktiviteetit (Pollenzon gastronomisten tieteiden yliopiston kampuksella) ja vierailut ympäröivän alueen tuotantolaitoksiin.
Opintomatkojen kustannukset (matkat, huone ja ruokailu) sisältyvät ilmoittautumismaksuun.
Pääsymaksut
Rankingit
- 1. Italiassa
- 4. Euroopassa
- 8. maailmassa
Politecnico di Milano - QS Ranking 2023 Art&Design -kategoriassa
Ohjelman lukukausimaksu
Apurahat ja rahoitus
On olemassa 1 osittainen 25 % vapautus ja 1 osittainen 50 % vapautus, jota voidaan soveltaa Politecnico di Milanon elintarvikesuunnittelun erikoistuneen maisterin osallistumismaksuun, kolmas painos.
Osittaista vapautusta koskevien hakemusten jättämisen määräaika on 16.7.2023 – 23.59 (GMT +1 – Italian aikavyöhyke).
-----
POLI.design tarjoaa Politecnico di Milanon yhteisölle 50 %:n alennuksen POLI.design hallinnoiman ja tarjoaman I ja II tason erikoistuneen maisteri- tai korkeakoulukurssin / jatko-ohjelman / täydennyskoulutuskurssin osallistumismaksusta. Alennus koskee Politecnico di Milanon sisäistä henkilökuntaa (eli strukturoituja opettajia sekä teknisiä ja hallintohenkilöstöä), joilla on aktiivinen sopimus Politecnico di Milanossa ja heidän kotitalouksiensa jäseniä .
Kuinka se toimii:
Saadaksesi alennuksen sinun tulee:
- lähetä valintahakemus valitulle kurssille tarvittavine asiakirjoineen;
- läpäissyt valinnat onnistuneesti;
- lähettää kopio hakijan perheasemasta.