Master in Design for Urban Enviroment

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kaupunkiympäristön suunnittelun maisteri kouluttaa ammattilaisia osallistumaan kaupunkimuutosprosessiin suunnittelemalla ideoita, jotka auttavat vahvistamaan 2000-luvun kaupunkien sosiaalista, kulttuurista ja taloudellista rakennetta.

Kurssi keskittyy pääasiassa seuraaviin linjoihin: kestävän kehityksen suunnittelu, sosiaalinen osallisuus kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi sosiaalisissa haasteissa, hallinto, yhteistyö, sähköinen demokratia, avoin data ja avoimuus sekä suunnittelu kaupunkiliikenteen torjumiseksi. ja lisää ihmisten turvallisuutta.

Kaupunkiympäristössä on tällä hetkellä merkittäviä haasteita, minkä vuoksi ammattilaiset, jotka tietävät menneisyyden, ymmärtävät nykyhetken ja voivat ennakoida tulevaisuutta, ajattelevat ratkaisuja yhteistyössä asukkaidensa ja niiden hallinnasta vastaavien ihmisten kanssa.

tavoitteet

 • Kouluttaa uusia ammatillisia profiileja, joilla on taitoja toimia kaupunkikontekstissa yhteistyön suunnittelun näkökulmasta eri toimijoiden / sidosryhmien tarpeiden perusteella.
 • Tarjota opiskelijoille maailmanlaajuinen, monitieteinen ja integroiva visio kaupunkien ympäristöön liittyvistä kokemuksista, jotta voidaan ehdottaa asiaankuuluvia, yksimielisiä ja kestäviä ratkaisuja.
 • Antaa opiskelijoille erityisiä työkaluja ja tietoa kaupunkien ympäristöön liittyvien hankkeiden toteuttamiseksi.
 • Kouluttaa oppilaita hankkimaan suunnittelijan / ohjaajan profiilin kieli ja rooli, jotta voidaan luoda yhdessä kaupunkiympäristön ratkaisuja.

Metodologia

Tarkkailu, analysointi ja kokeilu ovat olennainen osa oppimista. Kurssi ehdottaa intensiivistä teoreettista / käytännön upottamista Barcelonan kaupungin kontekstissa, minkä takia sekä sen teoreettiset luokat että projektit tukevat maisterin opettajien johtamia retkiä.

Kurssilla ehdotetaan viittä toisiinsa liittyvää toimintalinjaa, jotka ovat rakenteeltaan erilaisia.

Nämä toimintalinjat ovat Thinking, Doing, Projecting, Listening ja Communicating .

Opiskelijan profiili

 • Ammattilaiset ja hiljattain valmistuneet, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan opintojaan, jotta he voivat hankkia strategista kaupunkisuunnittelua ja osallistua kaupunkisuunnitteluprojekteihin monitieteisestä ja monialaisesta näkökulmasta.
 • Tuote-, visuaalisen viestinnän ja sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja johtamisen / markkinoinnin ammattilaiset voivat muun muassa päivittää osaamistaan ja hankkia uusia taitoja kaupunkisuunnittelun aloilla, jotka eivät kuulu heidän asiantuntemukseensa.
 • Ammattilaiset, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan suunnittelun, sosiaalisen innovoinnin ja julkisten politiikkojen risteystä.

Työmahdollisuuksia

Valmistuneet ovat päteviä liittymään erityyppisiin hankkeisiin kaupunkiympäristössä työkaluilla, jotka voivat auttaa tulkitsemaan muotoilun yleistä käsitystä.

Hän pystyy vastaamaan haasteisiin, joita nykyiset kaupunkiongelmat ja kansalaisten tarpeet aiheuttavat, laajentamalla tietämystään työskennellä monitieteisten ryhmien kanssa ja koordinoida suunnittelutapaa kaupunkiprojekteissa.

He voivat työskennellä julkisissa / yksityisissä yhteisöissä joillakin seuraavista aloista / toiminnoista:

 • Johtavat kaupunkien uudistamisprosessit
 • Kaupunkisuunnitteluneuvonta
 • Kaupunkisuunnitteluprosessin hallinta
 • Suorita kaupunkiympäristöön liittyviä tutkimuksia
 • Valmistele ohjeet ja lausunnot
 • Työmaan ja alueen suunnittelu ja / tai liikkuvuuden suunnittelu
 • Helpota yhteistyöprosesseja kaupunkiympäristön suunnittelussa
 • Kuvittele ja välitä tietoa kaupunkisuunnitteluprosesseissa

koordinaattori

Bet Cantallops

Arkkitehti Saetaestudissa vuodesta 1994.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The IED Barcelona is a workshop for conducting analysis and research applied to material culture, a focus it is destined to develop increasingly in the future.

The IED Barcelona is a workshop for conducting analysis and research applied to material culture, a focus it is destined to develop increasingly in the future. Näytä vähemmän