Master in Development Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tietoja AIM: stä

Asian Institute of Management (AIM) on kansainvälinen tutkijakoulu, jonka tavoitteena on tehdä ero aasialaisten yhteiskuntien kasvun ylläpitämisessä kehittämällä ammatillisia, yrittäjähenkisiä ja sosiaalisesti vastuullisia johtajia.

Stephen Zuelligin Kehittämisen Hallintaoppilaitos (ZSDM) on AIM: n vastaus Aasian kehityksen haasteeseen. Kestävän kehityksen tavoitteet -ohjelman avulla koulu luo periaatteellisia kehitysjohtajia ja johtajia, jotka pystyvät saavuttamaan kestävän menestyksen. ZSDM sitouttaa kehittyvien talouksien rakentamaan joukon siviilihenkilöitä ja yritysjohtajia, joiden on oltava ongelmanratkaisuja, muuttovälineitä ja tehokkaita yhteistyökumppaneita.

Master in Development Management

Master in Development Management (MDM) on 12 kuukauden intensiivinen, innovatiivinen ja käytännönläheinen ohjelma, joka antaa opiskelijoille valmiudet ymmärtää nykyiset keskeiset kehitysongelmat, suunnitella näyttöön perustuvia strategisia ratkaisuja ja hallita ohjelmien toteuttamista luoda ja ylläpitää sosiaalista hyvää liiketoiminnan tehokkuuden ja oikeudenmukaisuuden kannalta.

MDM yhdistää harjoitustehtävät kentän altistumiseen, mikä mahdollistaa opiskelijoiden selviytymisen teoriasta ja käytännöstä kokemuksellisen oppimisen kautta.

Huomaa: Sovellukset MDM 2019 on nyt auki. Luokat alkavat tammikuussa 2019.

Yhteystiedot:

Sähköposti: mdm@aim.edu

Puh: 63.2.892.4011 ext 1851 tai 3002

Katastrofiriskin päällikkö ja kriisinhallinta

Katastrofiriskin ja kriisihallinnon päällikkö (EMDRCM) on osa-aikainen, 18. kuukauden kaltainen, innovatiivinen ja käytännönläheinen ohjelma, joka houkuttelee oppilaat osaamiseen, jonka avulla he voivat rakentaa joustavia organisaatioita ja yhteisöjä Aasiassa johtamisen ja johtajuuden avulla periaatteet ja hyvät liiketoimintakäytännöt.
EMDRCM kouluttaa reagoivaa katastrofiriskiä ja kriisijohtajia, jotka osaavat ymmärtää Aasian kontekstia ja toimintaympäristöä, kehittää näyttöön perustuvia ratkaisuja, johtaa monipuolisia tilanteita erilaisissa tiloissa ja hallita toteutuksia tehokkaasti ja tehokkaasti.
Huomaa: Sovellukset EMDRCM 2019: lle ovat nyt auki. Luokat alkavat toukokuussa 2019.
Yhteystiedot:
Sähköposti: drcm@aim.edu
Puh: 63.2.892.4011 ext 1851 tai 3002

ONGELMIEN RATKAISUT, VAIHTOAINEET,
JA TEHOKAS YHTEISTYÖLAITTEET
Kauttavien, osallisuutta edistävien ja kestävien yhteiskuntien rakentaminen edellyttää kehittyviä ja sopeutumiskykyisiä kehitysjohtajia. Nämä muutoksen tekijät voivat monimutkaisissa tilanteissa johtaa monipuolisia ryhmittymiä käsittelemään kehityksen tärkeimpiä kysymyksiä tehokkaasti ja tehokkaasti.
Master in Development Management (MDM) -ohjelma on suunniteltu tuottamaan tällaisia ​​johtajia. Tämä 12 kuukauden intensiivinen, innovatiivinen ja käytännönläheinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita rakentamaan osaamista, jota tarvitaan tietojen kriittiseen analysointiin, nykyisten keskeisten kehityshäiriöiden ymmärtämiseen ja oppimiseen sellaisten näyttöön perustuvien strategisten ratkaisujen suunnittelusta, jotka luovat julkisen arvon ja ylläpitävät yhteinen hyvä.
MDM yhdistää harjoitustehtävät kentän altistumiseen, mikä mahdollistaa opiskelijoiden selviytymisen teoriasta ja käytännöstä kokemuksellisen oppimisen kautta. Ydinopetussuunnitelma on monitieteinen lähestymistapa kehityksen johtamisen tutkimukseen, mukaan lukien erilaiset tieteenalat ja alat, kuten taloustiede, tilastot, rahoitus, markkinointi, toiminnan johtaminen, strateginen johtaminen, ihmisten ja johdonhallinta sekä ohjelmien kehittäminen, johtaminen, seuranta, ja arviointi.

OHJELMA NOPEASTI

MDM-ohjelma on suunniteltu kehittämään johtajia, jotka ratkaisevat ongelmia, innostavat muutosta ja toimivat tehokkaasti.
TERM 1
Ensimmäisellä seminaarilla opiskelijat oppivat ymmärtämään kehitysympäristöä ja toimintaympäristöä sekä haasteita ja mahdollisuuksia, joita he kohtaavat.
 • Kehitysympäristön kuvaaminen: tekijät, suuntaukset, haasteet ja mahdollisuudet
 • Rakentaa toiminnallisia taitoja rahoituksessa, taloudessa ja tilastoissa
 • Tunnistaa asiakkaiden, asiakkaiden, edunsaajien ja sidosryhmien tarpeet ja toiveet
 • Osaamisen hankkiminen monimutkaisen ihmisen käyttäytymisen ja toiminnan hallintaan

TERM 2

Toisella aikavälillä opiskelijoille opetetaan johtajuutta ja strategisia johtamistaitoja kehityksessä, mukaan lukien suorituskyvyn arviointi, strategioiden laatiminen ja näyttöön perustuva päätöksenteko.
 • Strateginen johtaminen ja järjestelmien ajattelu kehityksessä
 • Kehitetään taitoja ja välineitä johtamaan ja luomaan julkista arvoa 2000-luvulla
 • Kehittämisohjelmien ja hankkeiden suunnittelu, suunnittelu, toteutus ja arviointi
 • Hallitsemisen osaamisen syventäminen, osaamisen ja kokemuksen soveltaminen inspiroimaan muutosta

TERM 3

Loppukaudella opiskelijoille opetetaan miten integroida toimintoja, taitoja ja resursseja kehitystulosten saavuttamiseksi
 • Toimintaosaamisen ja erikoistumisen integrointi
 • Pääaine julkishallinnon johtamisessa
 • Suuri osa kestävän kehityksen johtamisessa
 • Arvon luomisen ja kestävän kehityksen tehostaminen

Ohje

Minkälainen aikasitoumus edellyttää kurssia?

MDM-ohjelma edellyttää, että opiskelijat ilmoittautuvat kokopäiväisesti.

Kuinka paljon on lukukausimaksu?

US $ 19,500 (Maksu Filippiinien pesos hyväksytään, kohti nykyinen valuuttakurssi)

Pitääkö minun maksaa koko lukukausimaksun ennen luokkien alkamista?

Opetus voidaan maksaa kokonaisuudessaan, kahdessa erässä tai modulaarisesti. Vaihtoehtoisesti opiskelijat voivat myös maksaa varausmaksun ennen ilmoittautumisajan päättymistä, joka vähennetään kokonaismaksusta. Lisätietoja puhelinnumero 63.2.892.4011 ext. 1851 tai sähköpostitse mdm@aim.edu.

Ovatko apurahat käytettävissä?

Joo. Nämä ovat rajallisia ja ovat saatavilla kilpailukykyisin perustein.

Osaan pätevöityä Master of Development Management -ohjelmaan

MDM: n vähimmäispätevyys on:

 • Kandidaatin tutkinto kansallisesti tunnustetusta yliopistosta tai korkeakoulusta
 • Kolmen vuoden kokopäiväinen työkokemus, mieluiten valvonnassa tai johtotehtävissä
 • Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Ehdokkaat, jotka eivät ole englanninkielisiä, tarvitsevat IELTS Band 7 -pistemäärän ohjelmaan. Hakijat, jotka eivät ole englanninkielisiä maita, joilla on pisteet IELTS-yhtyeen 6 ja bändin 7 välillä, voivat edelleen hakea, mutta ne tarvitsevat - hyväksyttäessä ohjelmaan - ylimääräisiä englantilaisia ​​luokkia.

Mitä minun on toimitettava hakeaksesi MDM-ohjelmaa?

 • Täytetty verkkolomake
 • AIM Admissions Test, GMAT tai GRE virallisen tuloksen raportti
 • Ansioluettelo
 • Akateemisten kirjausten transcript
 • Hyväksytty todellinen kopio kandidaatin tutkinnoista tai muista jatko-tutkinnoista
 • Ammattitaitoinen suositus (jos hän on itsenäinen ammatinharjoittaja, lähetä sen sijaan yritystodistus)
 • Soveltaminen essee
 • Kopio Passport ID -sivusta tai mistä tahansa valtuutetusta henkilökortista

Hyväksytyt hakijat kutsutaan tiedekunnan haastatteluun keskenään sopivana päivämääränä.

TIIVISTELMÄ OHJELMAN TUKIKELPOISUUDESTA

Asian Institute of Management (AIM) on sitoutunut akateemisen huippuosaamisen harjoittamiseen. Tavoitteenamme saavuttaa visio ASEAN-näkemysten, lahjakkuuden ja johtajuuden maailmanlaajuisesta lähteestä pyrimme olemaan edustettuna alueen elinvoimaisesta joukosta pyrkivien tutkinnon suorittaneita.

Tarjoamalla sekä täysimääräisiä että osittaisia ​​apurahoja auttamme kehittämään poikkeuksellisen päteviä opiskelijoita, jotka voivat rikastuttaa keskusteluja meidän huoneissamme, kannustaa laajempia maailmankatsomuksia ja edistää heidän omia liikeyhteisöjään ja yhteiskuntiaan.

AIM-apurahat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Instituutti pidättää itselleen oikeuden olla myöntämättä näitä apurahoja, mikäli sopivaa, avointa ehdokasta ei tunnisteta.

KELPOISUUSVAATIMUKSET

 • Erinomainen akateeminen kirja
 • Poikkeukselliset ihmiset taidot
 • Suuri johtajuusmahdollisuus
 • Vahvat ammatilliset saavutukset ja urapolku
 • Hyvä kirjallinen ja suullinen englantilaisen viestintätaito

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Asian Institute of Management (AIM) is an international graduate school that aims to make a difference in sustaining the growth of Asian societies by developing professional, entrepreneurial, and ... Lue lisää

The Asian Institute of Management (AIM) is an international graduate school that aims to make a difference in sustaining the growth of Asian societies by developing professional, entrepreneurial, and socially responsible managers. Näytä vähemmän