Master In Digital Feature Film Production -ohjelma

Filmbase

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Master In Digital Feature Film Production -ohjelma

Filmbase

Tietoja digitaalisesta elokuvantuotanto-ohjelmasta

Digitaalinen elokuva-tuotanto-ohjelma

Real Elokuvakoulutus

Filmbase tarjoaa ainutlaatuisen, alan Filmbase master-tason kurssin, jolla pyritään valmistamaan elokuvantekijöitä digitaalisten formaattien kirjoitus-, kehitys-, pitching-, Filmbase todellisuuteen.

Avainominaisuudet

 • Digitaalisen elokuvantuotannon ohjelma on joustava kurssi, jonka tarkoituksena on kehittää ammattilaisammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita elokuvan tuotannosta.
 • Opiskelijat oppivat suoraan kokeneista elokuvantekijöistä Irlannissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
 • Opiskelijamme käyttävät viimeisimpiä alan standardilaitteita.
 • Teollisuuden yhdentyminen on tämän ohjelman ydinosa.

Mitä se on

Digitaalinen elokuva-tuotanto-ohjelma on jännittävä ja innovatiivinen kurssi, joka houkuttelee sekä luovia että teknologisia taitojaan tulevaisuuden rooleihin digitaalisessa elokuvantuotannossa ja luovassa teollisuudessa.

Meidän filosofianamme on kasvattaa teknistä erikoistumista ja luovaa ammattitaitoa tutkimuksen ja käytännön tuotannon avulla.

Tavoitteenamme on tuottaa innovatiivisia ajattelijoita, joilla on kyky luoda alkuperäisiä elokuvatuotantoja, jotka mahdollistavat digitaalitekniikan kasvavan ja paremman ymmärtämisen.

Opiskelijoiden pääsy digitaalisiin kameroihin, elokuvantekniikoihin ja jälkituotantolaitoksi auttaa tätä nykyaikaisen teknisen taidon ja tekniikan yhdistelmää, joka kertoo ja valmistaa opiskelijoita tulevaan käytännön elokuvatuotantoon.

Mitä teet

Kurssin digitaalinen elokuva-aineosa tutkii digitaalisen elokuvamenetelmän teoriaa ja käytäntöä ja on suunniteltu olemaan käytännöllinen ja käytännöllinen. Opiskelijat tuottavat lukuisia yksittäisiä ja ryhmäkohtaisia ​​projekteja eri moduuleissa, jotka huipentavat täyden ominaispituisen elokuvan tuottamisen. Nämä ohjelmat on suunniteltu edistämään korkealaatuista työnjakoa valmistumisen jälkeen.

Digital Feature Film Production -ohjelma vaatii todisteita kyvystä saavuttaa kehittyneitä tuotantostandardeja. Ohjaajat, joilla on elokuvantuotantokokemus, auttavat opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa täyspitkän elokuvan luomisesta. Opiskelija osoittaa selkeästi lisääntyneen tietämystään teknologiasta ja heidän käsityksestään elokuvan luomisesta sekä markkinointi- ja jakelustrategioista. Näiden tulosten saavuttamiseksi tutkinto riippuu itsenäisestä ja itsenäisestä yksiköstä toimivalla tuotantohenkilöstöllä.

Tehtäväsi tämän ohjelman koko keston ajan edellyttävät merkittävää osaamista itsenäisestä kehityksestä ja tutkimuksesta, jotka liittyvät tarvittaessa ryhmäkohtaisiin ja yksittäisiin projekteihin. Teidän jatkuvaa työtäsi tekevänne osallistuisitte elokuvien tutkijoiden, asiantuntijoiden, alan strategioiden ja elokuvien ja lähetystoiminnan maailmankuulujen luennoihin Irlannissa ja ulkomailla.

Opiskelijoilla on täysi kirjaston käyttöoikeus ja lainausoikeudet Dublinin kauppakorkeakoulun (Aungier Street campus) ja Irish Film Instituten resurssikirjaston kautta.

Muita mahdollisuuksia

Opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä vapaaehtoinen teollisuusvierailu Lontooseen, jotta he voivat käydä ja muodostaa yhteyksiä tärkeimpien alan strategioiden, jakelijoiden, myyntiedustajien ja jälkituotantolaitosten kanssa.

Mahdollisuuksia käydä Euroopan elokuvamarkkinoilla Berliinin elokuvien festivaalilla helmikuussa helpotetaan. Tämä tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata alan keskeisiä alan ammattilaisia ​​ympäri maailmaa ja nähdä elokuva markkinapaikka toiminnassa.

Opiskelijoilla on pääsy teollisuuden tapahtumiin ja paneeleihin valikoimassa irlantilaisia ​​elokuvajuhlia. Opiskelijoita kannustetaan hyödyntämään näissä tapahtumissa tarjottavia lisäopetusta ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Fact File

 • Sijainti: Filmbase , kaareva katu, Temple Bar, Dublin 2
 • Kurssin alku: syyskuu 2018
 • Kesto: 1 vuoden kokopäiväinen
 • Osallistuminen: Kokopäiväinen
 • Entry Requirements: Normaalivaatimukset ovat vähintään toisen luokan arvosanoin tutkinto tai vastaava. Jos et täytä edellä mainittuja, mutta sinulla on huomattava kokemus, hakemuksesi katsotaan täytetyksi edellyttäen, että olet tyytyväinen yliopistoon, jonka avulla pystyt vastaamaan jatko-opiskelun haasteeseen.
 • Hakemus: Hakijoiden on sovellettava suoraan Filmbase . Katso lisätietoja kohdasta Sovellus -sivu.
 • Myöntävä elin: Länsi-Skotlannin yliopisto (UWS)
 • Palkkiot: 6 450 € (sis. Rekisteröintimaksut)
 • Muut huomautukset: Sovellus ei takaa ohjelman saapumista. Hakuprosessi voi sisältää haastatteluvaiheen.

Kuinka hakea

Yleiset hakemukset

Kiinnostuksenilmaisuja kutsutaan nykyisin tulevilta opiskelijoilta. Mahdollisia ehdokkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Filmbase keskustellakseen kurssista ennen hakemusten tekemistä. Hakemuksiin voi kuulua haastatteluvaihe. *

Teollisuus Sovellukset

Elokuvakäsikirjoittajat, jotka ovat jo valmistuneet Feature Film -elokuvan ammattimaisesti, voivat hakea aikaisempaan työhönsä validoitua opintoihin. Tämän perusteella hakevat elokuvantekijät voivat ansaita Masters-pätevyyden Creative Media Project -projektin ja tiettyjen akateemisten moduulien valmistuttua. Tällaisissa tapauksissa sovelletaan pienempiä kurssimaksuja.

Alan ammattilaiset, jotka ovat kiinnostuneita hakemuksesta, tulisi ottaa yhteyttä Alan Fitzpatrickin Filmbase johtajaan ensimmäisen kurssin yhteyshenkilönä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti


Päivitetty February 12, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Duration
Kesto
1 vuosi
Kokopäiväinen
Price
Hinta
6,450 EUR
Locations
Irlanti - Dublin
Aloituspäivämäärä: Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Irlanti - Dublin
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Price
€ 6.450 (sis. Rekisteröintimaksut)
Videot

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase