Read the Official Description

Ryhdy trendikkäjiksi vieraanvaraisuusliiketoiminnassa

Sinun tapa kansainvälisen vieraanvaraisuuden alan ylimmälle johdolle.

Master's ohjelma on erittäin hyvä valinta sinulle, jos ...

  • haluaisi erikoistua vieraanvaraisuuteen sektori mukaan johdon kandidaatin tutkinto
  • olet jo hankkinut alan tietämyksen kandidaatin tutkinnon aikana ja haluaisi syventää tätä tietoa
  • etsivät jatko-opintoja, joissa on innovatiivisia sisältöjä vieraanvaraisuuden hallinnassa ja henkilöstöhallinnossa

Sisältö, tavoite ja kurssin rakenne

Tämä tekee sinusta asiantuntijan - Master's ohjelman

Englanninkielinen opettajakorkeakoulu Hospitality management

Master's -ohjelma on suunniteltu siten, että olennaiset johtamistaidot kehitetään ja valmistuneet valmistautuvat alan tuleviin haasteisiin.

Jokainen lukukausi kattaa seuraavat aiheet:

Johtajuustyöt (1. lukukausi)

Ensimmäisellä lukukaudella valmistuu valmistuneita kandidaatin tutkinto-ohjelmia Hospitality Management -ohjelmassa tai taloudellisella sisällöllä ja kokemuksella tai affiniteetilla hotellin teollisuudelle tulevista tehtävistään kansainvälisesti toimiviksi johtajiksi. Tästä syystä ensimmäisen lukukauden painopiste on teollisuuden talouden haasteiden arvioimisessa maailmanlaajuisten suuntausten ja haasteiden, kuten teknologisen, digitaalisen tai kulttuurienvälisen kontekstin yhteydessä. Opiskelijoiden on tunnustettava tulevat markkinat ja heidän mahdollisuutensa kehittääkseen liiketoimintamalleja ja tarvittavaa rahoitusta. Lisäksi on tärkeää ymmärtää johtamisen merkitys sopusoinnussa yrityskulttuurin kanssa ja kehittää ja soveltaa asiaankuuluvia kykyjä.

Johtamiskohteiden soveltaminen (toinen lukukausi)

Toisen puoliskon aikana näitä johtajakompetenssejä sovelletaan alan erityisiin johtajuustoimiin ja erityisesti yhteistyöhön omistajien, rahoittajien tai kiinteistöyhtiöiden kanssa. Lisäksi analysoidaan ja ylläpidetään eri operaattorikäsitteitä, maailmanlaajuisia jakelustrategioita ja käsitteiden kehittämistä sekä kulinaarisissa että vieraanvaraisuuksissa markkinoiden kehityksen taustalla. Henkilökohtaisten ja sosiaalisten toimintavalmiuksien kehittämistä edistetään erityisesti "Sopimuksessa

Going International (3. lukukausi)

Kolmannella lukukaudella keskitytään kansainväliseen toimintaan. Opiskelijan ennakkoehtojen ja tavoitteiden mukaan kehittyneitä kompetensseja kehitetään edelleen käytännön vaiheessa (6 kk), jotka täyttävät vaatimukset, ja heijastuvat esimiesten tuella tai syvenevät yhden lukukauden aikana yhdellä kumppaniyliopistot, joilla on toimialakohtainen opetussuunnitelma.

In-Depth-Experience (4. lukukausi)

Viimeinen lukukausi alkaa online-tutkimusmoduulilla ("Analyzing International Business"), jota seuraa master-opinnäytetyö, joka sopii ihanteellisesti hotellin käytännön kysymykseen.

Ura Perspectives

Parhaat mahdollisuudet - Master-ohjelma vie sinut huipulle

Mikään ei ole urasi tiellä maisterintutkinnon jälkeen. Teollisuus tarjoaa myös ihanteelliset olosuhteet, sillä kansainväliset hotelliketjut hallitsevat yhä enemmän markkinoita ja johtajien tarve kasvaa.

Master-tutkinnon suorittaneet voivat luottaa erittäin mielenkiintoisiin toimialoihin, erityisesti ylemmän johdon. Yhtiön kärkipaikoissa erityisosaaminen on välttämätöntä. Tästä syystä paras tulevaisuuden näkymät ovat ravintola-alan erikoistuneiden ja akateemisesti pätevien johtajien kannalta.

Master-tutkinnon suorittaneet voivat luottaa erittäin mielenkiintoisiin toimialoihin, erityisesti ylemmän johdon. Yhtiön kärkipaikoissa johtajuus ja keskeiset osaamisalueet ovat tärkeitä. Siksi vieraanvaraisuuden alalla pätevillä johtajilla on paras tulevaisuus ja uranäkymät.

Lisäksi Master of Arts (MA) -tutkinto luo parhaat edellytykset akateemiselle uralle opetuksessa ja tutkimuksessa.

hakemus

Mitä sinun tarvitsee tuoda - 1,5 vuoden maisteriohjelmaan pääsyvaatimukset

Päällikön ohjelma vaatii oppilaitoksilta palvelua, motivaatiota ja sosiaalista osaamista. Olemme iloisia voidessamme antaa heille takaisin myös pienet kurssit, henkilökohtaiset urasuunnittelun ja vaativan opetuksen.

Vaatimukset:

  • 3-vuotinen kandidaatin tutkinto tunnustetusta yliopistosta
  • Aiempien opintojen moduuleista osoitettu taloustieteen peruskäsitys
  • Englanninkielisen ohjelman kielten vaatimukset ovat TOEFL (84 ibt) tai vastaavat todistukset (esim. IELTS Academic: vähintään 6,0, TOEIC: vähintään 785 tai kouluvuosi). Englanninkielinen korkeakoulututkinto riittää osoittamaan kielitaitoa.
  • Kokemus vieraanvaraisuudesta

Master's ohjelma on erittäin hyvä valinta sinulle, jos haluat ...

  • ... ovat jo hankkineet alan tietämystä kandidaatin tutkinnon aikana ja haluaisivat syventää tätä tietoa
  • ... katso perspektiivi hotelli- ja gastronomian konsultoinnista
  • ... haluaisi edetä ylimmän johdon tehtävissä kansainvälisessä vieraanvaraisuuden alalla
Program taught in:
Englanti

See 6 more programs offered by SRH Hochschule Berlin »

Last updated December 6, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
4 lukukautta
Full-time
Hinta
620 EUR
kuukaudessa (EU / EWR-opiskelijat). 680 euroa kuukaudessa (EU: n ulkopuoliset / muualta kuin EU: n ulkopuoliset opiskelijat).
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä