Lue virallinen kuvaus

Teollisuuden kemian tehtävänä on kemiallisen tiedon käyttö teollisten etujen mukaisten tuotteiden ja materiaalien hankkimiseksi tarkoitettujen prosessien tutkimukseen ja kehittämiseen.

Parman yliopiston teollisuuskemian maisteriohjelmassa ehdotetaan kemianteollisuuden uusimpiin näkökohtiin liittyvää koulutusta, kuten energiatehokkaiden synteesiprosessien tutkimista, joilla on suuri valikoivuus ympäristövaikutusten vähentämiseksi , jolla pyritään saamaan aikaan korkea kulutus ja laadukkaat tuotteet eri sovellusaloille.

Kurssi sisältää 11 teoriaa ja kokeellista sisältöä sisältäviä kursseja, joissa on niin monta oppitutkimusta. Koulutus suoritetaan vapaasti valittavilla kursseilla, joiden pätevyys on kahdestoista, ja päättyy 6 kuukautta kestävän kokeellisen työn teokseen. Maisterin tutkinto valmistaa teollisuuden kemian ammattia työllistymismahdollisuuksilla tutkimus-, kehitys- ja prosessinohjauslaboratorioissa eri teollisuudenaloilla, joissa tarvitaan kemiallista tietoa sekä tuotannossa että laadunvalvonnassa ja turvallisuutta ja ympäristönsuojelua.

Teollisuuden kemian maisteri valmistelee myös ammattiin pääsyä, erityisesti konsultointitasolla, tai tutkimuksen jatkumiseen tutkijatohtorikursseissa, tyypillisesti kemian ja sovelletun kemian alalla.

Koska Parmassa

Koska tutkinto on osa kemian tiede-, elin- ja ympäristöalan kestävän kehityksen laitosta, jonka MIUR on myöntänyt "huippuosaamisen laitokselle 2018-2022" ja jolla on poikkeuksellista rahoitusta tutkimukseen ja opetukseen. Kannustava ympäristö, täynnä laboratorioita, varustettu avantgardeilla. Ovi maailmalle, joka tarjoaa mahdollisia opetuksia englanniksi, Erasmus-opinto-ohjelmiin ja OverWorld-apurahoihin, kokeellisen opinnäytetyön kehittämiseksi ulkomailla.

Tutkintokurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia ja toimia tärkeiden yritysten ja arvostettujen yliopistojen kanssa osallistumalla vaihto-ohjelmiin myös kansainvälisissä tutkimushankkeissa. Takaamme yhteyksien ja yhteistyöverkoston lukuisten kansallisten ja kansainvälisten yritysten, tutkimus- ja kehityskeskusten kanssa innovatiivisimmilla teollisuudenaloilla (elintarvike-, kemian-, lääketeollisuus-, CNR-instituutit) ja yhteydenotot spin-off-yrityksille Sisäosaston sisällä, todellisuudet täynnä ärsykkeitä, jotka sytyttävät ideoita!

Mikä odottaa sinua valmistumisen jälkeen

Teollisuuden kemian jatko-opiskelijana voit pyrkiä tekemään merkittäviä rooleja edistyksellisten prosessien, tuotteiden ja materiaalien suunnittelussa innovatiivisiin teknologisiin sovelluksiin. Tämä tutkinto valmistelee myös kemian ammattia tai jatkoa tutkimukselle tohtorikursseissa, yleensä kemian tai materiaalitieteen alalla.

Työllistymismahdollisuudet, joihin pääset, ovat tutkimus ja kehitys, laadunvalvonta, tuotantotoiminnan valvonta, analyysit eri kemianteollisuudessa ja monilla aloilla.

Hankitut taidot auttavat sinua löytämään työtä monenlaisissa kemiallisten tuotteiden yrityksissä jopa markkinointi- ja myyntitehtävissä. Kansallinen työllisyysaste vuoden kuluttua valmistumisesta on 87,5% teollisuuskemian osalta (lähde AlmaLaurea 2017).

Ohjelman opetuskielet:
Italialainen

Katso 13 muuta ohjelmaa kohteelta University of Parma »

Viimeksi päivitetty May 12, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä