Mestari teollisen kemian alalta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Teollisuuskemia on kemian ala, jossa hyödynnetään erityistä kemiallista tietämystä tutkia ja kehittää menetelmiä, joiden tarkoituksena on muuttaa raaka-aineista tuotteita, joista on hyötyä ihmiskunnalle.

University of Parma teollisuuskemian toisen asteen tutkinto koostuu teoreettisista ja käytännön kursseista, joissa käsitellään kemianteollisuuden edistyneimpiä näkökohtia. Muun muassa näkyvin on energiatehokkaiden ja erittäin selektiivisten synteesimenetelmien tutkimus, joka keskittyy ympäristövaikutusten vähentämiseen ja korkealaatuisten tuotteiden hankkimiseen useille aloille.

Ohjelma koostuu 11 pakollisesta aineesta, joiden tavoitteena on kehittää sekä teoreettisia että kokeellisia taitoja (jokaisella on loppukoe oppimistulosten arvioimiseksi), yhdestä vapaavalintakurssista ja vähintään kuuden kuukauden kestävästä lopullisesta laboratorioharjoittelusta.

Toisen asteen teollisuuskemian tutkinto-ohjelma valmistelee tutkinnon suorittaneita uralle teollisuuskemian alalta, mahdollisen työsuhteen R

Lisäksi valmistuneet ovat myös valmistautuneet vapaaseen ammattiin, etenkin konsultteina, ja jatkamaan opintojaan tohtoriksi. tasolla, etenkin kemian ja soveltavan kemian aloilla.

Kaksoistutkinto-ohjelma on saatavana kemiallisen tekniikan kanssa Twenten yliopistossa (NL).

Lisätietoja antaa pääsyvaliokunnan koordinaattori professori Enrico Cavalli ( enrico.cavalli@unipr.it )

href = "https://cdlm-ci.unipr.it/en

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public.

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public. Näytä vähemmän
Altavilla Vicentina , Parma + 1 Lisää Vähemmän