119417_image1.jpeg

Allan T. Shulman

Arkkitehtuurin tutkinnon johtaja

Arkkitehtuurin päällikkö II (M.Arch II) on 2 vuoden (4 lukukauden) 60 opintopisteen ohjelma opiskelijoille, joilla on ennalta ammattitutkinto arkkitehtuurista tai läheisesti liittyvältä alalta. Tämä STEM-nimetty ammatillinen tutkinto-ohjelma tarjoaa edistyneen alustan opiskelijoille nykyaikaisten haasteiden hoitamiseksi ja monien sosiaalisten, kulttuuristen, teknologisten ja ohjelmallisten olosuhteiden käsittelemiseen.

Tämä M.Arch II -ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden edistää perustutkintoaan osallistumalla monimutkaisempiin haasteisiin, hiomalla taitojaan tärkeillä alueilla ja kehittämällä yksittäisiä painopistealueita, esimerkiksi edistyksellistä tekniikkaa, suunnittelun rakentamista ja rakentamista, kestävyyttä ja kestävyyttä , kaupunkisuunnittelu, historiallinen säilyttäminen ja mukautuva käyttö, terveydenhuolto tai vieraanvaraisuus. Opiskelijat ohjaavat suuntaansa kiinnostuksensa mukaisesti, kehittävät ammatillisen keskittymisen alueita todistusten avulla ja osallistuvat kriittiseen tutkimukseen.

Viimeisenä vuonna tutkinnon suorittaneiden M.Arch-opiskelijoiden odotetaan suorittavan lopullinen tutkinto-projekti. Viimeisen tutkinnon projektit käsittävät yhden kahdesta kappaleesta:

  1. Suunnittelututkimus, jokainen mahdollisuus opiskelijalle työskennellä tiedekunnan neuvonantajan kanssa suorittaa itsenäistä tieteellistä tutkimusta ja määritellä yksilöllinen asema arkkitehtuurin kurinalaisuudessa
  2. Graduate Design Research Studio, jota johtaa tiedekunnan jäsen, joka tutkii arkkitehtuurin merkityksellisiä tai temaattisia kysymyksiä.

U-SoA-tiedekunnan jäseninä ovat vuosittain kansainvälisesti tunnustetut vierailevat tutkijat ja stipendiaatit. Tiedekuntien kiinnostuksen ja kokemuksen monimuotoisuus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia Advanced Elective Design Studios -valinnassa. Koulussa asuvat innovatiiviset tutkimusyksiköt, mukaan lukien RAD-UM, syntyvälle sulautetulle tekniikalle omistettu laboratorio, rannikkoväylien laboratorio, suosittu suunnittelu- ja rakennusohjelma sekä kaupunkisuunnittelu- ja yhteisösuunnittelukeskus.

M.Arch-tutkinto voidaan yhdistää tehokkaasti myös paikan päällä suoritettuihin ammatillisiin tutkinto-ohjelmiin, kuten arkkitehtuurin maisteri, kaupunkisuunnittelun maisteri, kiinteistökehityksen ja kaupunkisuunnittelun maisteri ja rakennusalan maisteri.

Vahva yhteisöllisyyden, yhteistyön ja vastuuntunto U-SoA-opiskelijoiden ja tiedekuntien keskuudessa edistää tutkijaohjelmien kansainvälistä merkitystä.

Lataa valmistunut kirjasemme

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 6 muuta ohjelmaa kohteelta University of Miami: School of Architecture »

Viimeksi päivitetty Elokuu 21, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
2,100 USD
per luotto
Deadline
Kesäkuu 1, 2020
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Kesäkuu 1, 2020

Elo 2020

Location
Haun määräaika
Kesäkuu 1, 2020
Päättymispäivämäärä