Master of Education in Arts

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Master of Education in Arts -ohjelmassa yhdistää teoriat ja käytännöt keskittyen ajankohtaisiin kysymyksiin, jotka käsittävät erilaisia ​​käytäntöjä ja keskusteluja (koulutus, pedagogiikka, politiikka, taide, muotoilu, kulttuuriteoria, digitaalinen didaktiikka, filosofia, museokasvatus ja "yhteisötaiteet" ). Opiskelijoita kannustetaan pohtimaan asemansa ja opetusmenetelmänsä yhteiskunnallisissa, kulttuurisissa ja poliittisissa yhteyksissä ja tukemassa tarkkaa tietoa taidekasvatuksen, nykytaiteen ja muotoilun uusimmista kehityksestä. Intensiivisen tutkimusprosessin avulla he vahvistavat ammatillista ja henkilökohtaista asemaa alalla. Vaikka yleispiirre on monitieteinen, ohjelma on erikoistunut taiteen ja suunnittelun opetukseen.

Miten opettajat auttavat määrittelemään taiteen ja muotoilun roolin yhteiskunnassa? Mitkä pedagogiset menetelmät sopivat tiettyihin yleisöihin ja yhteyksiin? Kuinka kehitystä, kuten "taidekasvatuksen kääntäminen" vaikuttaa gallerian koulutukseen? Voiko taidekasvatus auttaa lapsia kas- vamaan tulla itsevarmaksi ja vapautuvaksi aikuiseksi? Miten taide- ja muotoilukoulutus sopeutuu muuttuvaan yhteiskuntaan ja oppimisympäristöön vai kuinka se reagoisi uusliberaliseen talouteen ja kasvattaa arviointikulttuuria? Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, jotka ovat Piet Zwart Institute Master of Education in Arts -ohjelman ytimessä.

Kurssi perustuu lähinnä intensiivisiin seminaareihin ja työpajoihin, joita johtaa erityinen ryhmä opettajia, taiteilijoita, muotoilijoita ja teoreetikkoja. Yksilöllisesti räätälöidyn opetussuunnitelman avulla, jossa yhdistetään kollektiivinen oppiminen yksittäisten tutorointien, käytännönläheisen tutkimuksen ja teoreettisen tutkimuksen kanssa, ohjelmamme rakentuu kriittisesti heijastavan lääkärin käsitteen ympärille. Jokainen opiskelija valmistuu laaja-alaisella tutkimuksella ja hankkeella julkisesti toisen vuoden lopulla.

Opetussuunnitelma on tarkoitettu opettajille (keskiasteen ja korkea-asteen koulutus, yliopisto), jotka toimivat institutionaalisissa puitteissa tai kulttuurialan koulutuskäytännöllä, mutta ohjelma avautuu myös kulttuurialan työntekijöille, taiteilijoille ja suunnittelijoille, jotka ovat kiinnostuneita koulutuksesta, pedagogisesta ja / tai heidän työnsä julkisesta ulottuvuudesta. Opiskelijan erityisestä taustasta, kiinnostuksesta ja koulutuksesta riippuen ohjelma valmistelee tutkinnon suorittaneita sitoutumaan muodollisiin koulutusrakenteisiin sekä epävirallisiin oppimisympäristöihin, kuten taitojen jakamiseen tarkoitettuihin työpajoihin ja yhteisöprojekteihin. Pedagogiset menetelmät vaihtelevat aktiivisesta kenttätyöstä teoreettiseen tutkimukseen, tulkintamenetelmiin sekä uusien ja kehittyvien digitaalisen didaktiikan etsimiseen.

Houkuttelemaan ja ottamaan vastaan ​​ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka haluavat päivittää tai parantaa ammattikäytäntöään, ohjelma on rakenteeltaan 60-luottokelpoinen osa-aikainen kurssi, joka jakautuu kahteen vuoteen. Luokat pidetään joka toinen viikko perjantaina ja lauantaina (ydinmoduulien tapauksessa torstai-ilta lisätään luentojen helpottamiseen jne.). Kaikki moduulit opetetaan englanniksi.

Luottovaatimusten täyttyessä opiskelijat suorittivat Master of Education in Arts (ME).

Master of Education in Arts tutkinto ei salli sinua opettamaan palkkaluokissa (peruskoulu) tai lukioissa (voortgezet onderwijs). Tämä sertifikaatti vaihtelee maan ja alueen, koulutustason tai aiemmin vaadittujen tutkintojen mukaan.

CROHOn koodi: 49117 M - joka tarkoittaa Master Education in Arts.

TUTKINNON

Master Education in Arts on täysin akkreditoitu ja tarkistanut NVAO (Nederlands-Vlaams Accreditatie Organisatie), Alankomaiden standardi akateemisen akkreditointikomitean Alankomaille ja Belgian flaaminkieliselle osalle, jonka Alankomaiden valtio on täysin tukenut. Ohjelma on rakenteeltaan 60-luottoinen osa-aikainen kurssi, joka jakautuu kahteen vuoteen.

KÄYTÄ

Master Education in Arts on 30-osainen osa-aikainen ohjelma. Alankomaiden VISA-hakemuksen ja oleskeluluvan vaatimusten vuoksi valitettavasti emme voi hyväksyä opiskelijoita EU: n ulkopuolelta . (Oleskeluluvat myönnetään vain opiskelijoille, jotka seuraavat päätoimista ohjelmaa)

Hakemuksen määräaika:

Piet Zwart Institute vastaanottokomiteat tarkastelevat hakemuksia, haastattelevat ja hyväksyvät ehdokkaat vuorotteluvälillä joulukuusta 2017 toukokuuhun 2018 saakka, kunnes kaikki kohorttien paikat täytetään.

Online-sovellustyökaluamme on jälleen saatavilla 1. joulukuuta 2017.

  • 1. helmikuuta 2018: Hollantilaisten ja EU: n hakijoiden valmiiden hakemusten ensimmäinen tarkastelu.
  • 1. maaliskuuta 2018: Hollantilaisten ja EU: n hakijoiden täyttyneiden hakemusten toinen arviointi.
  • 15. toukokuuta 2018: Alankomaiden ja EU: n hakijoille tehtyjen hakemusten viimeinen tarkistuspäivä.

Kun valiokunta on tarkistanut täytetyn hakemuksen, saatat ottaa yhteyttä haastatteluun.
Hakemuksesi tulee olla viimeistään 1. kesäkuuta 2018.

Lue hakemuksen vaatimukset huolellisesti. Kiinnitä huomiota lukukausimaksuihin liittyviin tietoihin.

Lukuvuoden alku
Lukuvuosi 2018/19 alkaa 1.9.2011.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Piet Zwart Institute houses the international Master programmes of the Willem de Kooning Academy at Hogeschool Rotterdam. Since 1999 it has been dedicated to promoting study and research in the fi ... Lue lisää

The Piet Zwart Institute houses the international Master programmes of the Willem de Kooning Academy at Hogeschool Rotterdam. Since 1999 it has been dedicated to promoting study and research in the fields of art, design and art education. Näytä vähemmän
Rotterdam , Rotterdam + 1 Lisää Vähemmän