Master of Education

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Carthage tarjoaa 38-luottolaitoksen Master of Education -ohjelman, jossa on kolme keskittymistä, sekä lisensointiraitoja lukemisessa, hallinnossa, erityiskoulutuksessa ja englannin kielen oppimisessa. Iltapäiväkirjojen avulla voit ansaita M.Ed.n, lisätä lisäkoulutuslisenssejä tai suorittaa täydennyskoulutusta henkilökohtaiseen rikastukseen.


Tietoja M.Ed. Ohjelmoida

Carthagen Master of Education -ohjelma edistää älyllisiä ja ammatillisia oppimismahdollisuuksia vapaamuotoisen koulutuksen yhteydessä. Luokkien avulla opettajat voivat seurata nykyisiä opetukseen liittyviä kysymyksiä, kuten opetussuunnitelmia, neuvontaa, ohjausta ja hallintoa. Kaikki kurssit täyttävät Wisconsinin opettajien lisensointivaatimukset tietyillä alueilla ja kuljettavat Wisconsinin julkisen opetuksen laitoksen hyväksyntää.


Keskittymät ja lisensointi

Carthage tarjoaa 38 koulutusohjelmasta kolme erikoistunutta pätevyyttä koulutuksen lisäksi:

 • Lukijan opettaja: # 316 lisenssi
 • Erikoislääkärin saavuttaminen: # 17 lisenssi
 • Koulutuksen hallinto: # 51 päälisenssi
 • Ristikategorian erityiskoulutus: # 801 lisenssi
 • Englanti toisena kielenä: # 395 lisenssi

Lisäksi Carthage tarjoaa Accelerated Certification for Teachers, tai ACT, joka auttaa niitä, jotka jo ovat kandidaatin tutkinto ja haluavat tulla lisensoitu opettaja Wisconsinissa.


pitoisuudet

Näitä pitoisuuksia on kehitetty yhteistyössä K-12-opettajien ja ylläpitäjien sekä Carthagen kanssa.


Erikoistuneet pitoisuudet

Johtajuus opetuksessa

Johtajuus opetuksessa keskittyy sinua johtavaan rooliin sivustopohjaisessa johtamisessa, opetussuunnitelmien kehittämisessä, arviointiohjelmissa ja datapohjaisessa päätöksenteossa. Opetussuunnitelmien, arvioinnin, ammattitaidon ja toimintatutkimuksen innovatiivinen opetussuunnitelma mahdollistaa opettajien kehittymisen ammatillisesti, kun koulutusympäristö muuttuu edelleen.


Opetussuunnitelma ja opetus

Opetussuunnitelman ja opetuksen keskittyminen valmistaa opettajia roolien opetussuunnitelman kehittämiseen, arviointiin ja tietohenkiseen päätöksentekoon. Kurssit monikulttuurisen opetuksen kaltaisilla aloilla, oppimisympäristöön vaikuttavissa kaupunkikysymyksissä sekä opiskelijoiden saavuttamisessa ja oppimisessa antavat opettajille mahdollisuuden kehittää ammatillisesti koulutustilaa.


Korkeampi koulutus

Tämä keskittyminen valmistaa opiskelijoita hallintotehtävään korkeakoulussa tai yliopistossa. Korkeakouluopiskelijoiden kautta opiskelijat ovat valmiita johtamaan monilla aloilla.


Lisensoitu pitoisuus

Hallinto / lisenssinhaltija (# 51)

Hallintokonsentraatio valmistautuu johtavaan rooliin K-12-ympäristössä. Kurssilla keskitytään sivustoihin perustuvaan johtamiseen, koululakiin, koulurahoitukseen ja johtamisen kehittämiseen.


Lisenssien lukeminen (# 316 ja # 17)

Carthage tarjoaa lisensiaatintutkinnon suorittaneita lukutaitoja. Lukemisen # 316 lisenssi on Reading Teacher -lisenssi, joka on suunniteltu lukijoille, jotka työskentelevät suoraan lasten kanssa. Reading # 17 -lisenssi on Reading Specialist -sertifikaatti, joka on tarkoitettu niille, jotka ovat suoraan vastuussa lukemisohjelman ohjaamisesta tai valvonnasta K-12-asetuksessa. tämä lisenssi edellyttää sekä lukutaidon # 316 lisenssia että maisterin tutkintoa.


Cross-Categorical Special Education -lisenssi (# 801)

Tämä keskittyminen johtaa lisensoituja opettajia erikoistumiskoulutukseen. Sertifiointi- ja tutkimussekvenssin suorittamisen jälkeen ansaitset erikoistumiskoulutuksen pätevyyden.

Englannin kielen oppimislupa (# 395)

Carthagen on ilo ilmoittaa uuden englanninkielisen lisenssiohjelman toisen kielen Wisconsin-kouluttajakäyttöoikeukseksi. Tämä ohjelma voidaan suorittaa loppututkinnon suorittaneella tasolla, joka johtaa # 395 englantiin toisen kielen lisenssiksi ja ylempään korkeakoulututkintoon tai se voidaan suorittaa post-baccalaureate-ohjelmana, joka johtaa vain lisenssiin. Jos sinulla on tällä hetkellä yksi näistä lisensseistä, sinulla olisi oikeus täyttää ainoastaan ​​lisenssia saava jälkitodistusohjelma: varhaislapsuus-nuori (luokka K-12 taso 74), keski-ikäinen nuori (luokat 1-8 taso 72) ja varhaisnuorten-nuorten (luokat 6-12 taso 73) alueet.


Pääsyvaatimukset

Opiskelijalle pääsyn hakijoiden on täytettävä seuraavat pätevyysvaatimukset:

 • Kandidaatin tutkinnon suorittaminen onnistuneesti.
 • 50 valtion hallussa olevan pätevän opetustodistuksen tai ammatin harjoittaminen, joka on tarkoituksenmukaista koulutusta (esim. Hoitotyö, sosiaalityö jne.).
 • Vähimmäiskohtainen pistekohtainen keskiarvo on 2,75.

Carthage College ei syrji työntekijöitä, opiskelijoita tai hakijoita rotuun, sukupuoleen, vammaisuuteen, veteraaniasemaan, kansalliseen alkuperään, uskontoon tai henkilökohtaiseen liittymiseen perustuen.


Pääsymenettelyt

Ennen kuin ehdokkaita voidaan harkita ottamista varten, heidän on:

 • Lähetä hakemus, henkilökohtainen lausunto ja 35 dollarin käyttömaksu.
 • Lähetä viralliset kirjat kaikista kollegion töistä. Vähintään 2,75 GPA vaaditaan.
 • Anna todistus voimassa olevasta opetustodistuksesta (lisensoitujen opettajien osalta).
 • Sisällytä kaksi suosituskirjaa (Lataa henkilökohtainen arviointilomake):
  • Yksi ohjaajasta.
  • Yksi kollegallesi nykyisestä työpaikastasi, entisestä professorista tai ylimääräisestä ohjaajasta.
 • Haastattelu Graduate Programin johtajan kanssa (valinnainen, mutta suositeltava).

Kun hakemus on valmis, johtajan jatko-ohjelma lähettää kirjeen vahvistaakseen hyväksynnän. Hyväksyttyään opiskelijat siirtyvät neuvonantajalle, joka auttaa opiskelijoita valitsemaan kaksi kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä palvelemaan tutkijakoulutuskomiteassa.


Kansainväliset opiskelijat

Kaikille jatko-opiskelijoille asetettujen pääsyvaatimusten lisäksi kansainvälisten opiskelijoiden on:

 • Osoita englannin kielen taitoa. Opiskelijat täyttävät englannin kielen vaatimukset, kun he osoittavat hyväksyttävän suorituskyvyn TOEFL: ssä.
 • Lähetä viralliset käännökset kaikista aiemmista korkeakouluista, jotka on käännetty englanniksi.
 • Antaa todisteet englanniksi, että he ansaitsivat kandidaatin tutkinnon vastaavan.
 • Lähetä US Support Form -tuki, joka osoittaa, että opiskelijalle on tarjolla riippumaton rahoituslähde.


Luottojen siirtäminen

Ennen ehdokasvaltioon pääsyä opiskelijat voivat pyytää maksamaan korkeintaan 12 kartoitusta, jotka on suoritettu Carthagessa kohti Master of Education -ohjelmaan liittyvää opinto-ohjelmaa. Korkeakoulu voi hyväksyä 12 opintopisteen toisesta laitoksesta, jos:

 • Opiskelija sai opintopisteen viimeisen viiden vuoden aikana.
 • Opiskelija suoritti harjoitustyöt ennen termiä tai kesäistuntoa, jolloin Carthage hyväksyy opiskelijan ehdokkuuden.
 • Opiskelija säilytti B-keskiarvon kaikissa siirrettävissä kursseissa. Kollegio ei hyväksy "pass" - tai "credit" -työtä.
 • Opintojakso liittyy opiskelijan keskittymäalueeseen.
 • Opiskelijat voivat siirtää enintään 12 opintopisteen opinto-ohjelmiinsa ennen kuin hän saa hyväksynnän tutkijakoulutuskomitealta ja Graduate Programin johtajalta.


Opintosuunnitelma

Pääsyään Master of Education -ohjelmaan opiskelija ja neuvonantaja kehittävät yksilöllisen opinto-ohjelman. Opintokokonaisuus on täytettävä ja toimitettava tutkijakouluun.

Ohjelma koostuu 38 opintopisteen kurssityöstä.

Yksilöiden on ilmoittauduttava kursseihin 5000 tai sitä korkeammalle. Ei jatko-opintopisteitä lasketaan master-tutkintoon.

Valmistunut ohjelma hyväksyy korkeintaan 12 siirtohyvitystä, jotka on saatu Carthagessa viimeisten viiden vuoden aikana ennen opinto-ohjelman jättämistä.


Ohjelmasuunnittelu

SOVELLUS KOULUTUSOHJELMAN MASTERILLE

Hakulomake on täytettävä ennen kuin suoritat 12 op postgraduate-tason työtä Carthagessa.


HYVÄKSYMINEN KOULUTUSOHJELMAN MASTERILLE

30 päivän kuluessa ohjelman hyväksymisestä opiskelijoiden tulee tavata heidän nimetty neuvonantaja. Ehdokas ja neuvonantaja pyrkivät varmistamaan jatkokomitean.


TYÖVALIOKUNTA

Jatko-ohjelman johtaja toimii kunkin opiskelijan kanssa valitsemalla neuvonantaja. Neuvonantajan avustuksella opiskelijat valitsevat kaksi muuta henkilöä, jotka toimivat tutkijakoulutuskomiteassa. Valiokuntaan kuuluu opiskelijan akateeminen neuvonantaja, henkilö, joka on opiskelijan keskittymä ja oppilaitos.

Tutkijakoulutusneuvostolla on neljä tehtävää: hyväksytään opiskelijan ehdotus kapteenien kokemuksesta; tutkii ja hyväksyy opinnäytetyön tai hankkeen; ja osallistuu puolustukseen ohjelman päätyttyä.


OPINNÄYTETYT NEUVOJA

Opiskelijoiden odotetaan osallistuvan aktiivisesti tiedekunnan neuvonantajien valintaan. Kehotamme oppilaita oppimaan heidän tiedekuntansa ja ilmoittamaan kiinnostuksensa työskennellä tiettyjen sovellusten kanssa. Tiedekunnan neuvonantajat ylläpitävät tiivistä mentorointisuhdetta opiskelijoiden kanssa ja auttavat heitä kehittämään yksilöllisiä suunnitelmia heidän ainutkertaisten pyyntöjensa perusteella. Opiskelijan on pyydettävä valiokunnan jäsenten palveluja henkilökohtaisesti varmistamaan saatavuus.


VAATIMUKSET KAIKILLE KONCENTRATIONILLE

 • EDU 5060 opetuksen perusta (2 op)
 • EDU 5240 Laadulliset menetelmät kasvatustutkimuksessa (4 op)
 • EDU 5250 Kvantitatiiviset menetelmät kasvatustieteellisessä tutkimuksessa (4 op)
 • EDU 5550 maisterin tutkinto Capstone Experience (4 op)


Lisensoitu raidan asetukset

Carthage tarjoaa viisi kappaletta vaihtoehtoja, jotka johtavat lisensointiin sekä kolme opasta, joiden avulla opettajat voivat parantaa taitojaan:

 • Vaihtoehto 1: opetussuunnitelma ja opetus
 • Vaihtoehto 2: Opetussuunnitelma ja opetuslukuoikeus # 316
 • Vaihtoehto 3: Opettajan johtaminen
 • Vaihtoehto neljä: Opettajan johtaminen lukemisluvalla # 17
 • Vaihtoehto 5: Korkeakoulutus
 • Vaihtoehto kuusi: luokkien erityiskoulutus, jossa # 801 lisenssi
 • Vaihtoehto Seven: Koulutushallinto (K-12), jolla on # 51 lisenssi
 • Vaihtoehto kahdeksan: Englanti toisena kielenä # 395 lisenssillä


Englanti toisena kielenä

Carthagen on ilo ilmoittaa uuden englanninkielisen lisenssiohjelman toisen kielen Wisconsin-kouluttajakäyttöoikeukseksi. Tämä ohjelma voidaan suorittaa loppututkinnon suorittaneella tasolla, joka johtaa # 395 englantiin toisen kielen lisenssiksi ja ylempään korkeakoulututkintoon tai se voidaan suorittaa post-baccalaureate-ohjelmana, joka johtaa vain lisenssiin.

Jos sinulla on tällä hetkellä yksi näistä lisensseistä, voit täyttää vain lisenssia johtavan jälkitodentajan ohjelman.

 • Varhaislapsuus-nuoruus (luokat K-12 taso 74)
 • Keski-ikäiset ja nuoret (luokat 1-8, taso 72)
 • Varhaisnuori-nuori (luokat 6-12 taso 73)

Luokkia tarjotaan ympäri vuoden Carthage College Master of Education -ohjelmassa. Saat lisätietoja tästä ohjelmasta ottamalla yhteyttä toimistoon jatko-opintoja osoitteessa 262-551-6300.


Lukeminen ja tutkimus monikulttuurisessa lasten- ja nuortenkirjallisuudessa

EDU 5230 (FALL, SPRING, SUMMER) 4 LUOTOT

Mahdollisuus jatko-opiskelijoille selvittää lasten ja nuorten aikuisten kirjallisuuden luonne, lasten ja nuorten aikuisten kirjallisuuden käyttö kouluissa, julkiset ja erityiset kirjastoasetukset, lasten ja nuorten aikuisten kirjallisuuden suuntaukset osana kirjallisuuden kokonaisuutta ja koulutusvoimana ja alan nykyisenä tutkimuksena.


ELL-lukutaito ja majoitukset

EDU 5280 (FALL) 4 CREDITS

Opetus kattaa viisi laajamittaista aluetta, joita osallistujat käyttävät, kun he työskentelevät oppijoiden kanssa, joilla on vaihteleva kieli- ja lukutaidon viivästyminen. Painopistealueet: tärkeät kriteerit lapsille tarkoitetun kielen ja lukutaidon viivästymisen määrittämisessä, kognitioiden, puheen ja kielen väliset suhteet, kulttuuriset ja kielelliset erot, erilaisten oppimistyyppien opetusjärjestelyt sekä tehokkaan lukutaidon opetuksen keskeiset osat. Tämä luokka sisältää 10 tuntia kliinistä työtä ESL-luokkahuoneessa opintojen lisäksi.


Englanti toisen kielen menetelminä

EDU 5281 (FALL) 4 LUOTOT

Tämä kurssi esittelee opiskelijan menetelmistä, opetussuunnitelmasta ja nykyisistä käytännöistä vieraan kielen ja / tai englannin opetuksessa toisena kielenä. Tämä luokka sisältää 10 tuntia kliinistä työtä ESL-luokkahuoneessa opintojen lisäksi.


Kulttuurisesti reagoiva opetus

EDU 5282 (LÄHTÖ, LÄMMITYS, KESÄ) 4 RAHOITUKSIA

Opiskelija tutkii paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti esiintyvää kulttuurista monimuotoisuutta kehittääkseen positiivisen arvostuksen muiden kulttuurien panoksille. Opiskelija saa henkilökohtaisen yhteyden muiden kulttuurien jäseniin ja oppii tehokkaita kulttuurienvälisiä viestintätaitoja monipuoliselle maailmallemme.


Harjoittelu ESL-luokkahuoneissa

EDU 5284 (PUUTA, PURKAMINEN) 4 LUOVUTUSTA

Tämä harjoituskurssi tarjoaa opiskelijoille havainnointi- ja analysointitaitoja, jotka koskevat omaa ESL-opetustaan ​​tähän käytännön kokemukseen sekä tekniikoita, joilla työskennellään paraprofessionalsin kanssa ESL / bilingual-luokissa kouluissa. ESL-komponentit / artefaktit lisätään nykyiseen opetuslisensseihin.


Kielitieteen perusteet erilaisten oppijoiden opettajille

EDU 5285 (FALL, SPRING) 4 LUOTETTA

Tämä kurssi antaa opiskelijoille puitteet paremmin ymmärtämään kielitieteen parametrit, mukaan lukien viestinnän luonne; fonologiset komponentit, kuten fonetiikka, fonologia, morfologia ja syntaksi; sosiolingvistiikka; ja kielen antropologia. Opiskelijat myös tutkivat kielitaitoprosessia sen soveltamisesta oppilaiden lukutaidon oppimistuloksiin korostaen englannin kielen oppijoiden ainutlaatuista kielitaitovaatimusta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a cultu ... Lue lisää

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a culture of high expectation so our students uncover and ignite their true potential. Näytä vähemmän