Master of European Studies - Hallinto ja sääntely

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Euroopan unionin monimutkainen kehitys on lisännyt kattavan asiantuntemuksen tarvetta Eurooppa-asioissa sekä integraation lähteitä ja vaikutuksia kaikilla hallinnon tasoilla ja yksityisellä sektorilla. ZEI: n Eurooppa-opintojen maisteri - Hallinto ja sääntely valmistelevat opiskelijoita kansainväliseen uraan EU: n instituutioissa, kansainvälisissä organisaatioissa, kansallisissa hallintoelimissä, kansalaisjärjestöissä ja maailmanlaajuisissa yrityksissä.

Ohjelmassa tarkastellaan EU: n hallintotavan vaikutuksia EU: hun sekä sen jäsenvaltioihin ja muihin sidosryhmiin. Ohjelma esittelee myös ZEI-opiskelijat taloudellisen yhdentymisen sekä taloudellisen ja rahapoliittisen hallintotavan perusteorioille ja menetelmille EU: ssa.

115722_BFC_2984_a.jpg

EU: n poliittiset päätökset ja säädökset luovat jatkuvasti uusia sääntelykehyksiä. Verkkotoimialojen (sähköinen viestintä, energia, logistiikka) sekä finanssisektorin sääntelyä opetetaan ja analysoidaan ZEI: n Master-ohjelman puitteissa. Hallinnon ja sääntelyn vuorovaikutus muodostaa nykypäivän todellisuuden Euroopan unionissa. ZEI: n englanninkielinen jatkotutkinto-ohjelma on tutkimuspohjainen vastaus tähän kehitykseen. Se antaa eurooppalaisille ja muille kuin eurooppalaisille nuorille ammattilaisille mahdollisuuden tulla asiantuntijoiksi poliittisten, oikeudellisten ja taloudellisten näkökohtien vuorovaikutuksessa, joka muodostaa nykypäivän elämän Euroopan unionissa, sekä EU: n suhteissa muihin maailman osiin.

130725_DSC_0165JPG.jpg

valokuva: Eurooppalaisen integraation tutkimuskeskuksen (ZEI) lupa

sisäänpääsy

vaatimukset

  • Keskimääräistä korkeampi ja suoritettu, uran suorittava korkeakoulututkinto (vähintään kandidaatin tutkinto), vähintään ECTS-järjestelmän mukaan vähintään 180 opintopistettä.
  • Todiste erittäin hyvistä suullisista ja kirjallisista englannin kielitaitoista.
  • Asiaankuuluva 1-2 vuoden työkokemus (Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet perustutkinnossaan 240 ECTS pistettä, vaativat yhden vuoden, 180 ECTS pistettä saaneet opiskelijat vaativat 2 vuoden työkokemuksen).



Tiedekunta

Ohjelman tiedekunnassa on tunnettuja tutkijoita ja toimijoita, jotka tulevat eri Euroopan maista. Euroopan integraatiotutkimuksen johtavat asiantuntijat ja kansainvälinen tiedeyhteisö valmistelevat opiskelijoita uralle eurooppalaisissa instituutioissa, yrityssektorilla tai politiikassa. ZEI-opiskelijoille tarjotaan korkealaatuisimmat opetusstandardit, ja he hyötyvät metodologisten lähestymistapojen rikastavasta monimuotoisuudesta.

115723_BFC_2914_a.jpg

Joka vuosi jopa 32 ZEI-opiskelijaa kehittää mielenkiintoisia kansainvälisiä uramahdollisuuksiaan perustuen syvälliseen ja monitieteiseen tietoon, jonka ZEI: n Master-ohjelma tarjoaa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Center for European Integration Studies (ZEI) provides future oriented research on unresolved issues of European integration and the global role of Europe. The work of ZEI - basically in the field ... Lue lisää

The Center for European Integration Studies (ZEI) provides future oriented research on unresolved issues of European integration and the global role of Europe. The work of ZEI - basically in the fields of political science and law - is applied and linked with innovative knowledge transfer. Currently, ZEI research covers two research areas: Näytä vähemmän