Master of Finance

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tutkinnon yleiskatsaus

 • Käsittele globaaleja liiketoimintahaasteita ja edistä urasi rahoitusmarkkinoilla, yritysten taloudellisessa analyysissä ja sijoitushallinnassa.
 • Osallistu finanssimarkkinoiden simulointiohjelmiin yliopiston huipputeknisessä Iress-kauppahuoneessa, joka sisältää markkinatietojen syötteen ja taloudellisen analyysin työkalut - saman tekniikan, jota käyttävät maailman johtavat pankit ja sijoituspalveluyritykset.
 • Suorita 150 tunnin työharjoittelu paikallisen tai kansainvälisen organisaation kanssa.
 • Mukauta opintojasi valitsemalla valinnaiset kurssit, jotka vastaavat kiinnostuksesi tai ammatillisen kehityksen tarpeitasi, kuten globaali pankkitoiminta.
 • Johtava johtaja on mentoroitava Executive Partners -ohjelman kautta.
 • Opiskele opetussuunnitelmaa, joka on ilmoitettu maailmanluokan tutkimuksessa (1).
 • Täytyy edistyneeseen asemaan aiempien pätevyyksien ja täydellisen tutkinnon suorittamiseksi vain 1,5 vuodessa.
 • University of South Australia kauppakorkeakoulu on sijoittunut maailman korkeimpaan prosenttiin (2) ja sille on myönnetty viiden tähden huippuosaamista QS Stars -arvioinnissa 2019.
 • Sijoitettu kirjanpidon ja rahoituksen maailman 150 parhaan toimielimen joukkoon (3).
 • UniSA on nro 1 SA: ssa jatko-opiskelijoiden työllistämistuloksissa liiketoiminnassa ja johtamisessa (4).

(1) 2018 huippututkimus Australiassa (ERA).

(2) UniSA Business School on yksi vain kymmenestä laitoksesta Australiassa ja 187 maailmanlaajuisesti, jotka EQUIS on akkreditoinut (yli 16 500 maailmanlaajuisesti). EFMD, lokakuu 2019.

(3) 2019 QS-aiheen sijoitus.

(4) QILT: Graduate Output Survey -kurssikokemus 2016-18 - kokoaikainen työllisyysindikaattori. Vain julkiset SA: n perustamat yliopistot.

kuva

Master of Finance -työkalun avulla voit hallita nopeasti kehittyvän globaalin rahoitusalan haasteita.

Tämä tutkinto on vahvasti keskittynyt kokemukseen perustuvaan oppimiseen. Käytät uudessa Iress-kauppahuoneessa finanssimarkkinoiden simulointiohjelmia ja keskustelet johdannaiskaupan maailmanlaajuisen teollisuuden kanssa. Voit myös parantaa yrityskonsultointitaitojasi ja kokemustasi ammattimaisella sijoittelulla Australiassa tai ulkomailla.

Sinun on valmistunut valmiiksi johtaviin rooleihin rahoituspalvelualalla ja osaa soveltaa nykyistä teoriaa reaalimaailmaan.

Mitä opit

Master of Finance koostuu 16 kurssista sellaisilla aloilla kuin finanssiteoria ja markkinat, edistynyt sijoitushallinta ja rahoitusmarkkinoiden ekonometria. Opiskele myös kaksi valittavaa. Yksi valinnaisista vaihtoehdoista on 150 tunnin teollisuuspaikka joko Australiassa tai ulkomailla.

Miksi Master of Finance

Jatko-opiskelijana voit olla varma, että Master of Finance on maailmanlaajuisesti kilpailukykyinen tutkinto, jota arvostetaan kansainvälisesti sen laadun ja alan kannalta.

Opiskelussa keskitytään kehittyneeseen yritysrahoitukseen, sijoitushallintaan ja käyttäytymisrahoitukseen. Kehität asiantuntemusta kriittisessä ja strategisessa ajattelussa erittäin säännellyillä toimialoilla. Korkeasti kokeneiden tutkijoiden ohjauksessa vahvistat tutkimus- ja analyysitaitojasi. Voit myös halutessasi parantaa yrityksesi konsultointitaitoja ja ammattikokemusta 150 tunnin harjoittelun jälkeen Australiassa tai ulkomailla.

Sinulla on myös mahdollisuus oppia huipputeknisessä Iress-kauppahuoneessa kampuksella, joka sisältää markkinatietojen syötteen ja taloudellisen analyysin työkalut - saman tekniikan, jota käyttävät maailman johtavat pankit ja sijoituspalveluyritykset.

Monipuolinen opiskelijakokemus

Joustavat toimitus- ja opetussuunnitelmamahdollisuutemme on suunniteltu vastaamaan elämäntyyliäsi, ensisijaista oppimistapaa ja urasuhteita. Voit hyötyä kesä- ja talvikoulun intensiivikursseista, mentorointi- ja verkottumismahdollisuuksista teollisuuden kanssa sekä johtamistaitojen kehittämiseen. Voit myös tutustua nopeutetun oppimisen Pathways ja hakea ohjelmasta tukea meidän Business Student Hub.

Sinun urasi

Tämän tutkinnon suorittaneet käyttävät laajan valikoiman taitoja ja asiantuntemusta johtamaan tehtäviä sekä paikallisesti että ulkomailla.

Voit harkita sellaisia rooleja kuin kaupallinen pankkiiri, talouspäällikkö, varainhoidon valvoja, maailmanlaajuinen rahastonhoitaja tai tilintarkastaja seuraavilla aloilla:

 • Kaupallinen ja sijoituspankkitoiminta
 • Yritysten kassa
 • välityspalkkio
 • Valuuttamääräisten rahastojen hallinta
 • lainat
 • Sulautumiset ja yritysostot
 • Politiikka tai tutkimus

Real World Connections

Opetushenkilöstömme ovat alan kokeneita ja ylläpitävät läheisiä yhteyksiä johtaviin ammatillisiin organisaatioihin, kuten Global Association of Risk Professionals (GARP) ja Chartered Financial Analyst (CFA) Institute. Tämä yhteistyö takaa, että tietosi, jotka otatte uraanne, vastaavat teollisuuden dynaamisiin tarpeisiin, ja pätevyytesi on edelleen relevantti ja sovellettavissa.

Opiskellessasi voit saada arvokasta alan kokemusta teollisuuden harjoitteluista Australiassa tai kansainvälistä opiskelukokemusta yli 60 vaihtokumppanin kautta Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Linkit UniSA: n tutkimuslaitoksiin varmistavat, että oppiminen on yhteydessä uusimpiin teknologioihin, teorioihin ja rahoitustietojen sovelluksiin.

Työpaikat ja harjoittelupaikat rajoittavat opiskelun ja työn välistä kuilua. Yhteydet teollisuuteen luovat mahdollisuuksia kasvaa. Nämä kokemukset lisäävät luottamusta liike-elämään ja tarjoavat sinulle kilpailuetua.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Näytä vähemmän
adelaide , adelaide , adelaide , adelaide + 3 Lisää Vähemmän