Master of Forensic Neuropsychology

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tapahtumapaikat: Valencia

Tunnit: Valencia V ja S

Pätevyys: Oikeudellisen neuropsykologian maisteri, ISEP

noin

Oikeuslääketieteen neuropsykologian maisterin tutkinto soveltaa tietoa neuropsykologian alalta juridisiin asioihin, jotta kliiniset neuropsykologit voivat tarjota todistuksensa kokeissa aivovaurioista kärsivistä ihmisistä, tarjoamalla neurokognitiivisia tietoja asiantuntijalausuntojen ja päätelmien avulla. aivojen käyttäytymissuhteista siviilioikeudellisissa riita-asioissa.

Tämä päällikkö tarjoaa teoreettiset käytännön työkalut, jotta opiskelija osaa analysoida ja tutkia rikosteknisten tapausten dokumentaatiota, laatia asiantuntijalausunnon asiakkaalle ja tarjota perustan puolustamiselleen tuomioistuimessa kasvokkain simuloimalla muiden asiantuntijoiden ja muiden kanssa roolipelivälineet ja todellisten neuropsykologisten taitojen tutkiminen.

Oikeudellisen neuropsykologian maisteriohjelma

 • Moduuli 1: Neuroanatomia, psykofarmakologia ja neurokuvaustekniikat.
 • Moduuli 2: Aivovaurioita aiheuttavat tärkeimmät etiologiat.
 • Moduuli 3: Neuropsykologian pääoireyhtymät.
 • Moduuli 4: Neurokriminologia. Oikeuslääketieteen psykobiologia.
 • Moduuli 5: Oikeuslääketiede ja oikeudellinen lääketiede.
 • Moduuli 6: Johdanto oikeuslääketieteen psykologiaan ja sen metodologiaan.
 • Moduuli 7: Oikeushallinnon organisaatio. Oikeudellinen prosessi.
 • Moduuli 8: Oikeuslääketieteen raportti rikosten syyllisyyteen liittyvissä prosesseissa.
 • Moduuli 9: Huumeiden riippuvuus ja sen suhde neuropsykiatrisiin prosesseihin: rikostekniset vaikutukset.
 • Moduuli 10: Oikeuslääketieteellinen neuropsykologia työpaikoilla.
 • Moduuli 11: Vammaisuuden luokittelu.
 • Moduuli 12: Simulaation arviointi.
 • Moduuli 13: Neuropsykologisen asiantuntijalausunnon laatiminen. Oikeuslääketieteellisten tapausten analyysi I.
 • Moduuli 14: Tapausten analyysi oikeuslääketieteen neuropsykologiassa II.
 • Moduuli 15: ISEP-lyijy. Kehitä ammattimaista projektiasi ja henkilökohtaista tuotemerkkiäsi.
 • Moduuli 16: Harjoitukset.
 • Moduuli 17: Lopullinen maisteriohjelma.

Oikeuslääketieteen neuropsykologian maisterin pätevyys

 • Opi suorittamaan rikostekninen asiantuntemus aivovaurioita aiheuttavien kliinisten tapausten dokumentoinnin yksityiskohtaisen tutkimuksen jälkeen.
 • Opi puolustamaan neuropsykologisen asiantuntemuksesi päätelmiä.
 • Kyky auttaa tuomaria selventämään totuutta sellaisessa oikeuslääketieteen tapauksessa, joka kuului neuropsykologian alaan.

Oikeuslääketieteen neuropsykologian maisterin vastaanottajat

Oikeuslääketieteen neuropsykologian maisteri on suunnattu psykologeille (tutkinnon suorittaneille tai valmistuneille), joilla on kliinisen neuropsykologian maisteri (60/90 op), oikeuslääketieteen maisterin kanssa (60 op) tai päällikön pääosaston ja akateemisen sihteerin valvonnassa. .

Oikeustieteellisen neuropsykologian maisterin johtaja

Raúl Espert Tortajada. Psykologian tohtori, palkinto erinomaisesta opetuksesta UV: ssä, CNC 2016 -palkinto (kliinisen neuropsykologian konsortio) ja neuropsykologian asiantuntija psykologian yleisneuvostossa (COP). Valencian sairaala Clinico Universitario de neuropsykologian yksikön päällikkö. Neuropsykologi Dr. Pesetin yliopistollisessa sairaalassa (1993-1999), Arnaun sairaalassa Vilanovassa (1999-2006). Hän toimii tällä hetkellä yhteistyössä La Fe -yliopiston ja Valencian ammattikorkeakoulun neurokirurgipalvelun ja sairaalan neuropsykologian yksikön kanssa. Valencian yliopistollinen klinikka. Hän on osallistunut opettajana 42 eri maisteriin ja on ollut tutkija tai PI 14 rahoitetussa kansallisessa projektissa. JCR: n tieteellisten artikkeleiden, kirjojen, kirjojen lukujen tai käännösten 72 julkaisun kirjoittaja. Hän on osallistunut oikeuslääketieteen neuropsykologina useisiin tutkimuksiin. Hän on esittänyt 136 artikkelia kansallisissa tai kansainvälisissä konferensseissa ja antanut 78 neuropsykologiaan liittyvää konferenssia, kurssia tai työpajaa. Tieteellinen levittäjä 80 kertaa lehdistössä, radiossa, televisiossa ja Internetissä. Vastuu neurotieteen verkkosivustosta www.dailymotion.com/raulespert. Valencian ammatillisen akkreditointikomission (CNAP-COP-CV) jäsen kliinisen neuropsykologian kansallisen asiantuntijan akkreditoinnista.

ISEP johtaa

ISEP tarjoaa opiskelijoilleen ISEP Lidera -ohjelman henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Se on maksuton ja täysin vapaaehtoinen lisäkoulutus, jonka avulla voidaan kehittää taitoja menestyksen saavuttamiseksi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

El Instituto Superior de Estudios Psicológicos, ISEP, es una institución privada europea de formación superior e intervención clínica en las áreas de psicología clínica, neurociencias, psicopedagogía ... Lue lisää

El Instituto Superior de Estudios Psicológicos, ISEP, es una institución privada europea de formación superior e intervención clínica en las áreas de psicología clínica, neurociencias, psicopedagogía y logopedia fundada en 1984 que ha formado a más de 25.000 profesionales y tratado a más de 20.000 pacientes en sus clínicas. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid , Valencia , Culiacán + 3 More Vähemmän