Master of Science in International Hospitality Management
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Kowloon, Hongkong
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 - 3 vuosi
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
* MSc-ohjelman maksu on 179 800 HKD. PgD-ohjelman maksu on 110 200 HKD. Huomaa, että maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.
Johdanto
ominaisuudet
- Suunniteltu kehittämään kansainvälisiä johtajia, kouluttajia ja tutkijoita globaalille ravintola-alalle
- Tunnustettaessa Aasian konteksti, kansainvälinen painopiste on keskeinen osa tätä ohjelmaa, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän akateemista haastetta sovelletussa ja käytännön ympäristössä
- Johtamiskäytäntö (maksettu harjoittelu) on yksi valinnaisista aiheista, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa teorioita tosielämän tilanteissa
- Nopeutettu MSc-tutkinto, joka voidaan suorittaa vuodessa
Kenen tulisi ilmoittautua?
- Intohimoiset ja motivoituneet opiskelijat
- Jokainen, joka haluaa olla tulevaisuuden johtaja globaalilla ravintola-alalla
- Kaikki, jotka haluavat seurata uraansa nopeasti
Opiskelijoiden pohdintoja
”Minuun on vaikuttunut opettajien kyky saada opiskelijat mukaan oppimisprosessiin ja omistautuminen opetukseen. Opetuslaitos on tarkkaavainen opiskelijoiden suhteen etsimällä palautetta ja tuomalla todellista tukea ongelmiin. "- Emmanuelle Alexandra Chloe Neu, talousharjoittelu, Courtyard by Marriott Paris Gare de Lyon, Ranska
”Koulu on todella sitoutunut levittämään korkealaatuisen koulutuksen valoa horisontissa. Opiskelu SHTM on tutustuttanut minut korkeimpaan tapaan saada korkealaatuista koulutusta. Akateeminen kaliiperi ja metodologiat ovat erinomaisia. ”- Pakistanista tuleva opiskelija Abdul Abdullah
Galleria
Ihanteelliset opiskelijat
Kenen pitäisi ilmoittautua?
- Intohimoisia ja motivoituneita opiskelijoita.
- Jokainen, joka pyrkii olemaan tulevaisuuden johtajia maailmanlaajuisella ravintola-alalla.
- Kaikki, jotka haluavat vauhdittaa uraansa.