Master of Science in Master Management

Yleistä

7 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Yhdellä silmäyksellä

Tutkinto: Master of Science (M.Sc.)
Hakemusvaihe: 1.4. - 1.6.
Tyyppi: peräkkäinen, rajoitettu
Opintopaikat: 25
Opintojen alkaminen: 1. lokakuuta
Opintokokonaisuus: 120 op ECTS: n jälkeen
Normaali opiskeluaika: 4 lukukautta
Opetuskieli: saksa ja englanti
Lukukauden osuus: noin. 353 euroa

Taloushallinto, kirjanpito, tilintarkastus, yritysarviointi - jos olet kiinnostunut yrityksen analyyttisistä prosesseista kestävän kehityksen näkökulmasta, tarjoaa sinulle maisterin tutkinnon johtamisessa

Sisältö ja idea

Ohjelmalle on ominaista monialainen ja monialainen hallintotapa. Lukuisat merkittävät synergiat rahoitus- ja kirjanpidon sekä lähialueen pankkitoiminnan, tilintarkastuksen välillä

Korkeasti koulutetut kokopäiväiset luennoitsijat ja tunnettuja luennoitsijoita rahoitus- ja kirjanpitokäytännöstä tarjoavat ihanteellisen yhdistelmän tutkimus- ja sovellussuunnittelusta. Asiantuntemuksen lisäksi opetetaan johtajuutta ja sosiaalisia taitoja valmistelemaan opiskelijoita johtamiseen. Täällä keskitytään työskentelemään pienryhmissä, joissa on seminaarimerkki.

Monitieteiset tutkimuselementit

Opiskelijayhteistyönä kaikki opiskelijat suorittavat Master-ohjelman hallinnan

tutkimuksen rakenne

Ensimmäisellä lukukaudella saat tutkimusmenetelmien opetuksen lisäksi johdon ulkoiseen kirjanpitoon (kirjanpito I) ja yritysrahoitukseen (Integrated Corporate Finance). Voit keskittyä pankkikohtaisiin painopisteisiin (pankki- ja pankkitoimintaan) tai laajentaa kirjanpitotietoa (kirjanpito II) valinnaisessa moduulissa.

Erityisen pätevillä, tutkimuslähtöisillä opiskelijoilla on jo mahdollisuus tutkia tohtorirataa ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Voit hakea tohtorintutkintoa rinnakkain maisteriohjelman kanssa ja työskennellä maisterin tutkintoon varhaisessa vaiheessa.

Toisella lukukaudella suoritat rahoituksen opetustutkimushankkeen soveltamalla johdonmukaisesti tutkimusmenetelmiä ja aihepiirikohtaisia sisältöjä

Kolmannella lukukaudella seminaarit keskittyvät tietyille tutkimus- ja sovelluskysymyksille rahoitusalalla

Vaihtoehtoisesti oleskelu ulkomailla on mahdollista kolmannella lukukaudella.

Toisaalta tutkinto-ohjelmaa täydentävät päätason johtamistutkimukset, joissa opiskelijat laajentavat osaamistaan johtamisen osaamisen alalla ja toisaalta täydentäviä master-tason tutkimuksia, jotka tarjoavat laaja-alaisia akateemisia ja tieteellisesti heijastavia perustuksia.

Lopullinen lukukausi on varattu maisterin tutkielman valmisteluun. Sinun mukana tulee Master Forum, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kyseenalaistaa kriittisesti omia lähestymistapoja ja käydä intensiivisiä keskusteluja muiden opiskelijoiden ja opettajien kanssa.

Kerran vuodessa kaikki tutkinnon suorittaneet voivat osallistua palkintoihin parhaan maisteriksi . Kolme teosta saa rahapalkinnon.

näkökulmia

Kurssi valmistaa opiskelijoita ottamaan analyyttisiä, käsitteellisiä, neuvoa-antavia ja strategisia johtotehtäviä yritysten ja tiettyjen laitosten (rahoituslaitokset, kirjanpito- ja konsultointiyhtiöt) rahoitus- ja kirjanpitokeskuksissa. Tutkinnon suorittaneilla on pääsy moniin eri sovellusalueisiin: erikoistuneisiin toimintoihin, kuten yritysrahoitukseen tai henkilöstötoimintoihin taloushallinnon alalla yritysten pääkonttorissa. Ammattimaisesti samankaltaisia aktiviteetteja löytyy myös kaikista suurimmista johtotehtävistä ja suurimpien kirjanpitoyritysten konsultointiin liittyvistä asioista. Opiskelijat löytävät erinomaiset sisäänpääsymahdollisuudet eri palvelulinjoissa tilintarkastusyhteisöissä tilintarkastajan myöhempää pätevyyttä varten.

Käytännön soveltamisen lisäksi tutkinnon suorittaneilla on myös mahdollisuus saada lisää tieteellistä tutkintoa tohtorin kautta metodologisen koulutuksen kautta.

Rahoitusta ja kirjanpitoa käsittelevän instituutin (IFR) professoreilla suoritetaan useita maisteriohjelman sisältöä koskevia tutkimushankkeita. Erityisen pätevillä opiskelijoilla on mahdollisuus tohtorikurssin kanssa täydentää tohtorintutkintonsa moduuleja maisteriohjelman ensimmäisestä lukukaudesta.

Aiemmat tiedot ja sovellukset

Hyvän pääsyn suorittaminen koulutusohjelman hallintaan

Leuphana University Lüneburgin maisteriohjelmat ovat peräkkäisiä.

Viimeksi päivitetty Kesäkuu 2019

Oppilaitoksesta

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded furthe ... Lue lisää

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded further education programmes. Näytä vähemmän
Lüneburg , Glasgow , Berliini , Maastricht , Valencia , Bridgetownissa , feeniks + 6 More Vähemmän