Master of Science

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kalinga University on käsitelty akateemisen huippuosaamisen keskuksena. 30 hehtaarin wi-fi-kampus on suunniteltu huolellisesti vastaamaan maailman standardeja. Akateeminen lohko on täysin ilmastoitu, ja siihen kuuluu toimistotiloja tiedekunnan jäsenille, atk-laboratorioille, säännöllisiä luokkahuoneita, joissa on uusimmat audiovisuaaliset laitteet ja hyvin varustettu auditorio. Opiskelijoiden asuinrakennukset sopivat opiskelijoille ja varmistavat, että opiskelijoilla on maailmanluokan tilat tilavista huoneista, joissa on internetyhteys, virkistys- ja lukuhuoneet. Ruokasalit tarjoavat valikoiman hygieenisesti valmistettuja terveysruokia, jotka vastaavat opiskelijoiden vaatimuksia. Täysin saastuttamaton, kampuksella on puiden reunustama kävelytie, tilavat nurmikot ja pelikentät jne. Yliopisto tarjoaa tunnelman, joka edistää erinomaisesti opetusta, oppimista ja tutkimusta. Maailmanluokan infrastruktuuriin kuuluu moderni auditorio, hyvin varustettu kirjasto ja ympäri vuorokauden toimiva tietokonekeskus, executive-ruokasali / sotku, ruokala, pankki- ja postipalvelut.

Yliopistolla on erilliset hostellit jatko- ja jatko-opiskelijoille. Erilliset Poikien ja tyttöjen hostellit sijaitsevat kampuksen läheisyydessä. Opiskelijoiden turvallisuus ja hygienia sotkussa ovat olleet tärkeitä näkökohtia. 24 h Internet-yhteys on saatavilla kaikissa hostellin huoneissa laajakaistanopeudella.

M. Sc: n erikoistuminen.

Matematiikka, kemia, eläintieteet, fysiikka, kasvitiede

kelpoisuus

B. Sc. asiaankuuluvan aiheen kanssa

KU-arvon lisäys

Nykypäivän enemmän kuin koskaan kilpailevassa maailmassa jokainen tekemäsi päätös vaikuttaa urasi. Ymmärrämme tilaisuuden kriittisyyden ja valmistaudumme ehdokkaille äärimmäisen luottavaisin mielin, jotta heidät saadaan voittajiksi. Nykyään yritykset yrittävät nykyaikaisia tapoja valita ehdokas. Tiedämme, mitä haastattelijoiden ja ehdokkaiden välillä kysytään, ja pystyvät täyttämään nämä aukot intensiivisillä ohjelmillamme, jotka sisältävät:

 • First Edu India Ltd: n henkilökohtaisen tietojenkäsittelyohjelman sertifiointiohjelma
 • Vapaa valmentaminen opiskelijoille pankkitoiminnassa ja muissa kilpailututkimuksissa.

Teollisuuden integrointi

Teollisuusintegraatio on prosessi, jossa integroidaan akateeminen opetussuunnitelma teollisuuden vaatimuksiin, mikä tekee lopputuotteesta hyödyllisen panoksen teollisuudelle. Teollisuusintegraatio on ainutlaatuinen osa ohjelmistamme, joka ei vain eroa ohjelmamme muista, vaan on hyödyllinen sekä opiskelijalle että teollisuudelle.

TRADITIONAL-johdon pätevyysasennus koostuu luokkahuoneen opetuksesta, testeistä, persoonallisuuden kehittämisestä

Päinvastoin teollisuudessa integroidussa koulutusjärjestelmässä perusopetuksen käsitteen oppimisen jälkeen opiskelija harjoittaa haluamaansa erikoistumiseen liittyvää alan ammattilaista sisäisen instituutin oppaan johdolla.

Nettotulos on täydellinen luokkahuoneen oppimisen integrointi työpaikan suorituskykyyn. Se on win-win-tilanne sekä opiskelijalle että teollisuudelle. Opiskelija ei lähesty teollisuutta vain tutkinnolla tai tutkintotodistuksella, mutta sillä on kokemusta. He voivat myös vaatia korkeampia palkkoja kuin perinteiset johtajansa. Organisaatio saa johdon pätevää, koulutettua

Sijoituspaikkakumppanimme

Suzuki, Tata, Dabur, Eicher, NIIT, Wipro, HCL, L

Tiedekunta ja henkilökunta

Yliopiston monipuolinen tiedekuntaryhmä koostuu johtavista akateemikoista ja harjoittajista, jotka erottuvat painottamalla tutkimuksen ja käytännön integrointia luokkahuoneisiin. Tämä tarkoittaa teoriaa ja käytäntöä, joka rikastuttaa opetussuunnitelmaa, oppimisprosessia, kenttätyötä ja institutionaalista suunnittelua kaikilla tasoilla. Tiedekunnan jäsenet toimivat myös opiskelijoiden mentoreina. Opiskelijoiden mentorointiohjelman alaisuudessa tiedekunnan jäsenet yhdistyvät opiskelijoiden kanssa luodakseen läheisesti neulottua yhteisöä. Usein kokouksissa ja vuorovaikutuksessa kampuksella luodaan elinvoimainen oppimisympäristö.

Tiedekunnan jatkuvalla vuorovaikutuksella opiskelijoiden kanssa heitä kannustetaan saamaan syvällisempi näkökulma koulutusjärjestelmiensä käytännön vaikutuksiin. Yliopisto painottaa suuresti opintojen tuloksia ja tiedekunnalla on ratkaiseva rooli tässä prosessissa.

pedagogiikka

 • Luokkahuoneen luento
 • Tapaustutkimus
 • Ryhmäkeskustelu
 • Kirjallinen tehtävä
 • Yksilöllinen ja ryhmän esittely
 • Concept Application Exercise
 • Opetusluokat
 • Tilanneanalyysi
 • tietokilpailuja

Hakemuskaavake

Hakijat voivat hakea esitteeseen liitettyä esipainettua lomaketta tai ladata verkkosivuiltamme www.Kalingauniversity.org tai kerätä vastaanotosta maksamalla Rs. 500 / - käteisellä tai kysynnän kautta luonnos Kalinga University hyväksi Kalinga University ladattu lomake hyväksytään vain R: llä. 500 / - käteinen tai kysyntäluonnos kuten edellä on mainittu.

Sertifikaatit

Hakulomake on liitettävä notaarin vahvistettuun tai todistettuun (virallisesta virkailijasta) valokopiosta kaikista seuraavista kelpoisuustodistuksista:

 • Opiskelijoiden ohjelmien kopio X, XII Mark Cards
 • Jatko-ohjelmien kopio X, XII, valmistumistodistus (kaikki 3 vuotta Marksheet, aste / väliaikainen tutkinto)

Maksun talletus

Valittujen hakijoiden on talletettava maksu kymmenen työpäivän kuluessa onnistuneiden ehdokkaiden luettelon ilmoittamisesta. Mikäli maksua ei anneta asetetussa ajassa, opiskelijan vaatimus pääsystä päättyy

Maksujen tallettamisen aikana opiskelijoiden on talletettava alkuperäiset todistukset pääsy / hallinto-osastolle

Kotelot, jotka on liitettävä täytettyihin hakulomakkeisiin:

 • Itse vahvistetut valokopiot, jotka tukevat tutkijoita ja todisteita työllisyydestä, itsenäisten ammatinharjoittajien on liitettävä asiaankuuluva asiakirja todisteena heidän työkokemuksestaan.
 • Ehdokkaiden on esitettävä kaikkien asiakirjojen alkuperäiskappaleet henkilökohtaisen haastattelun aikana sekä silloin, kun ne on valittu

Akateeminen kalenteri

Kalinga University akateemista kalenteria seurataan kaikissa akateemisissa ja tutkintakysymyksissä.

kuri

Ohjelman opiskelijoita ohjaavat yliopiston säännöt vähimmäiskoulutuksesta, tutkintotodistuksen myöntämisen arviointi. Opiskelija noudattaa ajoittain voimassa olevia yliopiston sääntöjä, sääntöjä ja määräyksiä. Heidän on kunnioitettava yliopiston opettajia ja henkilökuntaa ja esitettävä kunnollista ja sydämellistä käyttäytymistä opiskelijoille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Kalinga University, a premier institution of teaching and research in the country, is established under Chhattisgarh Private Universities (Establishment and Operations) Act 2005 and under section ... Lue lisää

The Kalinga University, a premier institution of teaching and research in the country, is established under Chhattisgarh Private Universities (Establishment and Operations) Act 2005 and under section 2 (f) of UGC Act 1956. Näytä vähemmän