Master of Supercities

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Asumme kaupunkien maailmassa, ja planeettamme on yhä kaupunkiympäristöä. Kaupungit ovat globaalin talouden uusia moottoreita, ja samalla ne voivat olla tärkeimpiä toimijoita ilmastonmuutoksen haasteisiin vastaamisessa ja epätasa-arvon ja köyhyyden torjunnassa. Jos aiemmin elimme sellaisten vaiheiden kautta, joissa maailma on organisoitu imperiumien ja sitten kansallisvaltioiden kautta, tulevaisuudessa elämme yhä enemmän kaupungeissa, SuperCities-maailmassa.

Elämme ennennäkemättömän "digitaalisen vallankumouksen" 4 megatrendin, jotka ovat cloud computing, mobiililaitteita, sosiaalisia verkkoja ja älykkyyttä "Big Data" -yhteydessä. Meillä ei ole koskaan ollut enemmän tietotekniikkakapasiteettia tai helpompaa tiedonsaantia tai parempia fyysisiä ja digitaalisia viestintävaihtoehtoja ja tämä muuttaa ihmisten elämää, työskentelyä, hauskanpitoa, oppimista ja yhteydenpitoa. Myös politiikka, talous, yhteiskunta ja tietenkin kaupungit muuttuvat, ja niillä on nykyään mahdollisuuksia, joita ei aiemmin ole olemassa.

OHJELMAN RAKENNE

1 vuosi

Tällä Supercities-ohjelmalla valmistelemme uuden sukupolven johtajia, jotka pyrkivät muuttamaan maailman kaupunkien kautta. Johtajat, jotka voidaan integroida innovaatiohankkeisiin, joita edistävät huipputeknologiayritykset kaupunkien alueella tai jotka kehittävät yrittäjinä häiritsevässä ympäristössä, jossa he luovat omat aloittajat monitieteellisen yhteistyön kautta.

Supercities-ohjelman opiskelijoiden hankkimat koulutukset ja kokemukset antavat myös mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kehityspankkien, monikansallisten organisaatioiden ja kaupunkien toimijoiden kanssa, jotka työskentelevät tulevaisuuden kaupunkien suunnittelussa ja rakentamisessa.

moduulit

  • Älykkäät alueet: FutureCities Megatrends
  • Kaupunkialueet ja alueelliset timantit
  • Streetwear: kaupungin keskuksen uudistaminen
  • Digitaalinen kaupunki ja ekosysteemit innovaatiosta
  • Smart City Solutions
  • Eco-Urbanism
  • Globaali yhteys tulevaisuuteen
  • Älykäs liikkuvuusratkaisu kaupungeissa
  • "City Solutions LAB" @Ecobox

Ohjata johtajuutta

Alfonso Vegara

Perustaja ja kunniapuheenjohtaja Fundacion Metropoli

Alfonso Vegara on Fondation Metropolin perustaja ja kunniatohtori, kansainvälinen huippuosaamiskeskus, joka on omistettu tutkimukselle, suunnittelulle ja innovaatiolle kaupunkien eri puolilla maailmaa. Fundacion Metropolilla on allianssin Microsoftin kanssa, jotta se voi työskennellä maailman eri kaupungeissa Territory and Technologyin risteyksestä. Vuonna 2016 instituutti päätti Barcelonan Barcelonan kaltaisen Smart City Expo -kongressin vuonna 2015 antaman "Caribbean Diamond of Colombia" -hankkeen "Vuoden innovatiivisen idean palkinnon" ja myös arvostetun "2017 Global Award for Huippuosaamista "Kansainvälisen kaupunki- ja aluesuunnittelijoiden seurauksena.

Alfonso Vegaran työ keskittyy edistämään kaupunkien strategisia arvoja ja tulevaisuuden mahdollisuuksia monimutkaisessa ja toisiinsa yhteydessä olevassa maailmassa. Hänen ajatuksiaan ja projektejaan on esitelty kirjoissa, jotka hän on kirjoittanut: "Territorios Inteligentes" ja äskettäin "Supercities". Alueen tiedustelu "; tämä viimeinen julkaisu sai Gerd Albers -palkinnon, jonka ISOCARP julkaisi parhaan vuoden 2016 kirjaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Lue lisää

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Näytä vähemmän