Esittely
Master psykososiaalisissa lähestymistavoissa rauhankulttuurien rakentamiseen kouluttaa jatko-ammattilaisia, joilla on valmiudet ja taidot tutkimushankkeiden ja psykososiaalisten interventioprosessien / liitännäisprosessien suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin liittyvien asiaan liittyvien sosiaalisten ja aseellisten konfliktien ongelmiin, ja kohti murtuneen sosiaalisen rakenteen jälleenrakentamista, sovintoa sekä muutos- ja sosiaalisen parantamisen prosessien rakentamista alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tällä pyritään tietämään, että se osoittaa myös tutkinnon suorittaneiden panoksen julkisen politiikan suunnittelussa inhimillisellä ja sijaintiyhteydessä.
Yleiset tiedot
Palkintotodistus: Master in Psychosocial Approach for Peace kulttuurien rakentaminen
Arvioitu kesto: Neljä (4) lukukautta, kokopäiväinen
Modaalisuus: Hybridi
Ohjelman alkamispäivä: vuoden 2020 ensimmäinen puolisko
Ohjelman päättymispäivä: Kun vahvistetut opintopisteet on suoritettu
Hakuaika: 27. marraskuuta 2019
Hyväksytty rekisteröintipäätös: 19168, 21. syyskuuta 2017, voimassa 21. syyskuuta 2024 saakka
Koulutuksen tyyppi: Jatko-opiskelija
Hinta ja valuutta: COP 10 000 000 dollaria / lukukausi
Paikka, jossa sitä tarjotaan: Bogotá DC
Opetuskieli: espanja
Tuloprofiili
Master psykososiaalisissa lähestymistavoissa rauhan kulttuurien rakentamiseen on suunnattu eri alojen ammattilaisille, virkamiehille, neuvonantajille ja konsulttille, tutkijoille, ruohonjuuritason organisaatioiden ja kansalaisyhteiskunnan johtajille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään nykyisten Psykososiaalinen kenttä sosiaalisten ja aseellisten konfliktien yhteydessä ja rauhan kulttuurien rakentamisessa, kun otetaan huomioon monitieteinen työ.
Poistu profiili
Valmistuneet psykososiaalisissa lähestymistavoissa rauhan kulttuurien rakentamiseen pystyvät:
Tunnista psykososiaalisen kentän nykyajan näkökulmat ihmisen ja sen konstitutiivisten olosuhteiden monimutkaisuuteen sekä sosiaalisten ja aseellisten konfliktien monitahoisuuteen monitieteisen lähestymistavan avulla.
Problematoida ja analysoida sosiaalisen ja aseellisen konfliktin todellisuuden psykososiaalisia näkökohtia ja rauhan kulttuurien rakentamista.
Osallistukaa sellaisen julkisen ja sosiaalisen politiikan suunnitteluun ja / tai toteuttamiseen, joka edistää maan demokraattista ja osallistavaa rakentamista yhteisvastuun, oikeudenmukaisten ja oikeudenmukaisten suhteiden avulla.