Master terveyspsykologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opintosuunnitelma

Terveyspsykologian maisteriohjelma

Sellaisenaan, tämä mestari kouluttaa opiskelijoita tulemaan monipuolisia ammattilaisia, jotka pystyvät soveltamaan tieteellistä tietoa käytännössä. Valmistuneilla on etuna hyvä teoreettinen perusta ja erinomainen tutkimus sekä ammattitaito ja pätevyys (esim. Tieteellinen eheys ja läpinäkyvyys, tiedonvälitys ja arvottaminen, viestintätaidot, projektinhallinta jne.).

opetussuunnitelma

Opetussuunnitelma koostuu kolmesta pääkurssista. Jokainen kurssi koskee erityisiä teemoja, jotka liittyvät kohdennettujen käyttäytymisten ymmärtämiseen ja analysointiin sekä (digitaalisen) käyttäytymisen muutosinterventioiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Kahdessa ensimmäisessä kurssissa opit, kuinka psykologisia oivalluksia ja teorioita voidaan käyttää käyttäytymisen muutoksen stimuloimiseen ja terveyden parantamiseen sekä tekniikan hyödyntämistä ja yhteistyötä asiaankuuluvien osapuolien kanssa suunnitellakseen tehokkaampia terveyden edistämistoimia. Neljäs kurssi on yhdenmukainen kaikille psykologian päälliköille: syventävien tilastojen kurssi.

Pääsisältökurssien rinnalla käydään myös kahdella pienemmällä kurssilla, jotka keskittyvät ammatillisten ja tutkimustaitojen hankkimiseen (digitaalisen) käyttäytymisen muutoksen alalla. Siten terveyspsykologia

Toisella lukukaudella, helmikuusta lähtien, suoritat käytännön harjoittelun ja opinnäytetyösi johtavan tutkimusharjoituksen joko ulkoisissa organisaatioissa ja yrityksissä, jotka työskentelevät e-terveyden ja / tai käyttäytymistä muuttavan digitaalitekniikan alalla tai tiedekunnan tutkimusalueet. Molemmat harjoittelujaksot voidaan yhdistää myös pidempään, jolloin sekä käytännön kokemus että tutkimustyö voidaan integroida suurempaan projektiin.

Kaikkia opetus- ja harjoitteluryhmiä opetetaan englanniksi. Luennot, opintokäsikirja, tentit ja käytetty kirjallisuus ovat myös englanniksi.

Koulutusohjelma voi muuttua.

Miksi opiskella maisterin terveyspsykologiaa

Master Health Psychology

Miksi opiskella maisterin terveyspsykologiaa

Erasmus University Rotterdam tarjoaa sinulle yhden Alankomaiden parhaista psykologian maisteriohjelmista. Tämä pääraita on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käyttäytymisen muutoksen psykologiasta ja digitaalisten interventioiden käytöstä (mielenterveyden) edistämiseksi tai käyttäytymisen vaikuttamiseksi. Tässä mestarissa opit kuinka voit käyttää psykologista teoriaa suunnitella ja arvioida tehokkaita interventioita sekä kuinka tekniikkaa voidaan hyödyntää ainutlaatuisten ratkaisujen tarjoamiseksi entistä monimutkaisempaan yhteiskuntaan.

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa otat haasteen analysoida, tutkia ja ratkaista monimutkaisia käyttäytymisongelmia. Aloitat tutkimalla kuinka psykologiset prosessit liittyvät käyttäytymiseen ja kuinka voimme käyttää näitä oivalluksia suunnitellaksemme interventioita, jotka edistävät terveellisempiä valintoja.

Tämä mestari kouluttaa sinut tulemaan monipuoliseksi ammattilaiseksi, joka osaa soveltaa tieteellistä tietoa käytännössä. Valmistuneilla on etuna hyvä teoreettinen perusta ja erinomainen tutkimus ja käytännön taidot.

Mistä tämä erikoistuminen on?

Kuinka voimme tehokkaasti käyttää tekniikkaa innovatiivisten ratkaisujen suunnitteluun terveysongelmiin? Kuinka motivoit ihmisiä liikkumaan enemmän, syömään paremmin ja vähentämään huonoja tapojaan? Kun olet motivoitunut, kuinka voit auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa? Pääradalla Terveyspsykologia ja Digitaaliset interventiot etsimme vastaamaan tällaisiin kysymyksiin.

Tämän master-kappaleen aikana opit uusimpia suuntauksia digitaalisten interventioiden suunnittelussa. Saat myös tietoa terveyspsykologiasta ja käyttäytymisen muutoksen teorioista ja tekniikoista. Tutkit esimerkiksi, kuinka pelaamista ja vakuuttavia malleja voidaan käyttää lisäämään käyttäjän sitoutumista interventioalustaan. Saat myös käytännön taitoja digitaalisten interventioiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin, mukaan lukien miten tehdä tehokasta yhteistyötä ohjelmistokehittäjien ja päätöksentekijöiden kanssa. Tämän erikoistumisen tutkimuskohteita ovat käyttäytymisen muutost teoriat, vakuuttava järjestelmän suunnittelu ja uusien tekniikoiden ja tutkimusmenetelmien, kuten puettavien tekniikoiden ja ekologisten hetkellisten arvioiden, soveltuva käyttö.

"Tässä uudessa pääkappaleessa keskitymme käyttäytymisen ja digitaalitekniikan risteykseen tarkastelemalla digitalisaation molempia puolia: välineenä, jolla voidaan vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen, mutta myös tekijänä, joka vaikuttaa käytöksen kehittymiseen."

Tohtori Marilisa Boffo, professori Semiha Denktas ja André Mamede Soares Braga

Master-koulutus on järjestetty pienessä mittakaavassa. Säännöllisten luentojen lisäksi opit pienissä ryhmissä vaikuttamaan ihmisten valintoihin ja terveyden edistämisen tekniikan mahdollisuuksiin. Olennainen osa ohjelmaa on kyky tutustua ammatillisen terveyspsykologin ja digitaalisen intervention asiantuntijan taitoihin. Näihin taitoihin sisältyy yhteistyö monitieteisten ryhmien kanssa, interventiokehitysmenettelyn kehittäminen ja toteuttaminen sekä sovellettujen psykologisten tutkimusten suorittaminen digitaalisissa interventioissa. Vuoden jälkipuoliskolla sinulle annetaan mahdollisuus tehdä harjoittelu- tai tutkimusharjoittelua ja suorittaa itsenäisesti empiiristä tutkimusta, josta kirjoitat tutkielman.

Miksi opiskella terveyspsykologian maisteria

 • Saat teoreettista ja metodologista tietoa terveyspsykologiasta ja siitä, miten suunnitella, toteuttaa ja arvioida käyttäytymisen muutosinterventioita monimutkaisissa, tosielämässä.
 • Aktiivinen koulutus, jossa työskentelet ryhmissä käsittelemään ja ratkaisemaan tosielämään liittyviä kysymyksiä käyttäytymisen muutoksista suunnittelemalla interventio monitieteiseen kontekstiin.
 • Huomiota ammattitaidon kehittämiseen seuraamalla käytännön kursseja ja harjoittelua.

Miksi opiskella Rotterdamissa?

Tervetuloa Rotterdamin Erasmus-yliopistoon (EUR), erittäin arvostettuun tutkimusyliopistoon, joka sijaitsee Rotterdamin kaupungissa, Alankomaissa.

Erasmus-yliopisto perustettiin vuonna 1913. Yliopistosta on tullut kansainvälisesti tunnustettu selkeästä sosiaalisesta suuntautumisestaan koulutukseen ja tutkimukseen.

Erasmus-yliopisto Rotterdam. Tee se tapahtumaan.

Uramahdollisuudet päällikön terveyspsykologiaan

Terveyden psykologian päällikön jälkeen

Valmistuneena terveyspsykologiasta

Voit esimerkiksi aloittaa koordinaattorina, poliisina tai tutkijana käyttäytymisen muutosinterventioissa terveyden edistämislaitoksissa, kuten Trimbos-instituutissa. Myös työ käyttäytymisanalyytikkona, interventiokehittäjänä, teknisenä suunnittelijana tai konsultttina eHealth-alan organisaatioissa tai julkisen hallinnon instituutioissa, kuten Rotterdamin kunnassa, on myös mahdollista. Jos olet kiinnostunut tutkimuksesta, voit myös hakea tohtorintutkintoa tai aloittaa opettajana tai oman alan tutkijana.

faktat

 • Opetuskieli: englanti
 • Opintotapa: Kokopäiväinen
 • Tyyppi: Master
 • Tiedekunta: Erasmus Sosiaalitieteiden ja käyttäytymistieteiden yksikkö
 • Paikka: Campus Woudestein, Rotterdam
 • Alkamispäivä: syyskuu
 • Kesto: 1 vuosi
 • Opintopisteet (ECTS): 60
 • Tutkinto: MSc
 • Tupla-aste: Ei
 • Hakemuksen jättämisen määräaika (ETA): 1. kesäkuuta
 • Hakemuksen jättämisen määräaika (ETA: n ulkopuolella): 15. toukokuuta
 • Harjoittelu: Kyllä
 • Rahoitus: Hallitus
 • Opintomaksut (2019-2020):
  • 2,083 € (lakisääteinen maksu: hollantilaiset / EEA-opiskelijat)
  • 11 900 € (instituuttimaksu: hollantilaiset / ETA-opiskelijat)
  • 14 900 euroa (instituuttimaksu: muualla kuin ETA-alueella opiskelijat)
Viimeksi päivitetty Loka 2019

Oppilaitoksesta

ESSB is home to a vast diversity of study programmes and scientific disciplines: Public Administration, Pedagogical Sciences, Psychology and Sociology. In addition, the Erasmus University College, IHS ... Lue lisää

ESSB is home to a vast diversity of study programmes and scientific disciplines: Public Administration, Pedagogical Sciences, Psychology and Sociology. In addition, the Erasmus University College, IHS, and two research institutes RISBO and DRIFT are linked to the faculty. Our education is small-scale and based around Problem Based Learning (PBL). Being connected to the professional field is another characteristic of our study programmes. Näytä vähemmän