Masters in Executive Coaching (AMEC)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tiukka. Merkityksellisiä. Todellinen. Heijastava.

Sinun Pathway tulee täysin akkreditoitu Executive valmentaja.

Jos olet kiinnostunut siitä, että olet täysin akkreditoitu, ammatillinen valmentaja, jolla on viimeisimmät alan tietämys, tämä on ohjelma sinulle.

Executive-valmennuksen Masters on kaksivuotinen, osa-aikainen, modulaarinen, itseohjautuva ohjelma. Se on mahdollisuus tarkastella ja käynnistää uudelleen harjoituksesi, tehdä luonnollisia taitojasi parhaiten, oppia itsestäsi valmentajana valvonnalla ja co-valmennuksella sekä tavata alan kokeneimpia harjoittajia.

Kehität valmennus- ja mentorointitaitojasi joko integroitavaksi olemassa olevaan konsultointi- ja valmennustyöhön tai luodaksesi vankan perustan uudelle valmennus- ja konsultointikäytännölle.

Ohjelma ottaa suhteellisen psykologisen näkökulman, joka syventää asiakkaidesi itsetietoisuutta ja ymmärrystä organisaatiossa olevien keskeisten suhteiden verkosta. Tavoitteena on kehittää kykyä vastata, käynnistää ja mahdollistaa muutos valmennusprosessin avulla.

Tätä ohjelmaa ovat kehittäneet kokeneet valmennusalan ammattilaiset, joilla on yhdistelmä tutkimusta, psykologista ja organisatorista kehityskokemusta. Kaksi ohjelmamoduuleista on myönnetty EMCC European Quality Award (EQA) erikoislääkärin tasolla. Moduulissa on viisi moduulia, mutta sinun ei tarvitse sitoutua täydelliseen koulutusohjelmaan moduulin 3 loppuun saakka. Moduulille 1 on kaksi vaihtoehtoa: Valmennus organisaatiokonsultteille tai konsulttien valmennus. Koska molemmat näistä moduuleista ovat avoimia ohjelmia, voit valita vain aloittaa jonkun näistä ja sitten kirjautua tutkintoon, jos haluat mennä pidemmälle.

Moduulien 1 ja 2 jälkeen moduuli 3 mahdollistaa valmistautumisen akkreditoituun valmentajaan Ashridge akkreditoinnilla. Tämä suosittu sertifiointi on auttanut valmentajia erinomaisesti vuodesta 2002 lähtien. Ohjelma on myös valmis Coaching Supervision -ohjelmassa.

Mitä opit?

Ohjelman aikana:

  • Esittele uusimpiin malleihin ja perspektiiveihin
  • Tutustu valmennuksen suhteelliseen lähestymistapaan
  • Kehitä ja laajenna valmennus- ja mentorointitaitojasi
  • Kehitä itsetuntemusta, jonka avulla voit käyttää kokemuksiasi muiden valmennuksessa
  • Arvioi lähestymistapasi valmentajana
  • Ymmärtää ja saada tietoa teoriasta, joka tukee tehokasta valmennusta
  • Käytä sekä tuttuja että uusia valmennustaitoja ja -toimia
  • Hanki henkilökohtainen näkemys omasta valmennustyöstäsi
  • Osallistu monipuoliseen ja kokeneen valmentajayhteisöön.

Kuinka opit

Ohjelma heijastaa Ashridgen filosofiaa muutoksen ja oppimisen luonteesta. Sinun on opittava pohdinta- ja kokeiluympäristössä sen sijaan, että luotettaisiin vain didaktiiviseen panokseen. Oppimiskokemus perustuu aikuiskoulutuksen ja -kehityksen periaatteisiin ja on hyvin perusteltu tutkimuksessa.

Se toimitetaan lyhyen opetuspanoksen kautta valmennuksen teorioiden ja mallien yhdistämiseksi pieniin ja suureen ryhmäkeskusteluihin. Jokainen moduuli sisältää myös "co-coaching" muiden osallistujien kanssa sekä suoran valvonnan. Toisena vuonna ohjelmatuotannosta tulee kollektiivinen ja syvällisempi tutkimus valmennuksen tärkeimmistä elementeistä: valmentaja, asiakas, suhde ja organisaatio.

Asiantuntijaosaaminen, tutkimus ja vertaisoppiminen

Lähestymistapoja Executive Coaching opetti tässä Master's tutkinto on innoittamana oman alan asiantuntijoiden julkaisuja ja meneillään oleva tutkimus, joka tapahtuu Ashridge Center for Coaching.

Tämän täysin akkreditoitun valmennuksen pätevyyden opetustyyli on epävirallista - työskentelemme suuressa pyöreässä tuolissa ilman taulukoita ja käytämme ryhmäkäsittelyä ja dynamiikkaa pisteidemme havainnollistamiseksi. Tämä ei ole vain osaamisen kehittämisohjelma - teoreettisen sisällön tekeminen on helppo sulatella kutsumalla teitä kriittisesti pohtimaan teoriaa ja käytäntöä. Keskitymme auttamaan sinua siirtämään tietoa käytäntöön.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Lue lisää

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Näytä vähemmän
Lontoo , Berkhamsted + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit