Read the Official Description

Ohjelma keskittyy kaupunkisuunnitteluun ja johtamiseen liittyvistä kysymyksistä, jotka käyttävät uusia kaupunkimalleja ja -teknologioita. Sen johtamina ovat kansainväliset ja venäläiset tutkijat ja asiantuntijat, jotka muodostavat nykyisen järkevän asialistan älykkääseen kaupunkikehitykseen Venäjällä ja maailmanlaajuisesti. Ohjelman avainperiaate on oppiminen tekemällä. Ohjelma toteutetaan laboratoriotyyppisessä ympäristössä, jossa opiskelijat kokeilevat uutta teknologiaa, valmistelevat prototyyppejä, tutkivat ja analysoivat kaupunkia tietoja kautta ja kehittävät hankkeita, jotka ovat tärkeä vastaus monimutkaisiin ongelmiin, jotka vaikuttavat nykyaikaisiin kaupunkeihin.

Ohjelma kutsuu arkkitehdit, suunnittelijat, insinöörit, taloustieteilijät, yrittäjät ja tutkinnon suorittaneet, jotka ovat kiinnostuneita kaupungeista ja teknologioista. Ohjelmassa hankitut taidot tarjoavat tutkinnon suorittaneille erilaisia ​​uranäkymiä suurissa teknologiayrityksissä, kaupunginhallinnossa tai omissa innovatiivisissa yrityksissään.

Tietoja ohjelmasta

TAVOITE

Tavoitteena on, että opiskelijat pystyvät kehittämään Urban Habitat -hankkeita kaikkiin kaupungin anatomian tasoihin mukaan lukien kaupungin fyysinen rakenne (ympäristö, infrastruktuuri ja kaupunkisuunnittelu), kaupunkipalvelut ja tietojenkäsittely, sosiaaliset suhteet ja tietotekniikan hallintaa kaikissa analyysin vaiheissa, kaupungin projekteissa ja hallinnoinnissa.

PROTOTYPE-PROJEKTIN MENETELMÄT

Strategia on se, että oppilaat oppivat kehittämään prototyyppihankkeita, joita voidaan soveltaa mistä tahansa näkökulmasta, joka liittyy kaupunkikysymyksiin aloittaen kykynsä analysoida tietoja, integroida asianmukaiset teknologiat ja suunnitteluprojektit, jotka muuttavat nykyistä todellisuutta, johon sisältyy myös ehdotus taloudellinen malli, jota hallinnoidaan vastaavasti.

Projekti = Analyysi Teknologian suunnittelu Valmistuksen toteutus

YMPÄRISTÖ

Ohjelma toteutetaan FAB LAB -laboratoriossa, jossa opiskelijat työskentelevät hyvin läheisessä ja käytännön yhteistyössä teknologian kanssa. Loppujen lopuksi opiskelijalla on valmiudet, joita hän on toteuttanut eri osaamisalueilla ja joka kykenee puuttumaan mihinkään projektiin. Tämän saavuttamiseksi opiskelijoiden on työskenneltävä sekä yksilöllisesti että omien taitojensa kehittämiseksi, mutta myös yhteistoiminnallisissa ryhmäprojekteissa, etä- tai fyysisesti, muiden yliopistojen tai kaupunkien kanssa, joissa prototyyppien tulevaisuuden kaupungit toimivat aktiivisesti.

Mihin?

Mestari Prototyping Future Cities -ohjelmassa ohjataan:

 • Kaupunkiin ja kaupunkia koskeviin eri alojen ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita vahvistamaan teknistä ja projektipohjaista tietämystään, tavoitteena oppia kehittyneemmistä tekniikoista ja työkaluista, joita voidaan soveltaa kaupunkiprojekteihin;
 • Kaupunginjohtajat, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään tietotekniikan täyden potentiaalin optimoimalla kaupunkinsa tehokkuutta tai ottamalla käyttöön uusia kaupunkisuorituksia koskevia periaatteita;
 • Yksityisen sektorin työntekijät, jotka haluavat kehittää, ylläpitää ja / tai hallita kaupunkia ja kaupunkia, jotka ovat kiinnostuneita integroimaan tietotekniikka työnsä prosessiin;

Tietotekniikan asiantuntijat, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään uutta sovellusta, joka on toteutettavissa kaupungeissa.

Master-ohjelma "Prototyyppien tulevaisuuden kaupungeissa" on tarkoitus kouluttaa opiskelijoitaan seuraavissa:

 • Kyky ymmärtää ja arvioida kaupungin toimintoja datan lähtökohdista ja järkevästä tiedosta.
 • Kapasiteetti luoda fyysisiä prototyyppejä kumpi tahansa tekniikasta digitaalitekniikan alkupisteeseen ja sen eri komponentteihin ja toteutuksiin.
 • Kyky analysoida ja arvioida kaupungin taloudellista ja sosiaalista ympäristöä ja manipuloida sitä positiivisella tavalla.
 • Kyky kehittää kaupunkisuunnitteluprojekteja fyysisten mallien ja / tai kansainvälisten foorumien kautta.
 • Kyky työskennellä kansainvälisten ja monitieteisten jäsenten ryhmissä.

vaatimukset

Hakemukset ovat tervetulleita kaikista jatko-opiskelijoista tai nuorista ammattilaisista, joilla on tutkinto:

 • Suunnittelu, arkkitehtuuri tai kaupunkisuunnittelu,
 • Engineering,
 • Economics,
 • Tietojen analysointi,
 • Sosiologia.

Ohjelma on suunnattu nuorille ammattilaisille, joilla on monitieteinen ja kansainvälinen työkokemus. Hakijoita, joilla ei ole erityistä työkokemusta, arvioidaan motivaation ja analyyttisten taitojen perusteella. Siksi pyydämme teitä antamaan huomattavia ajatuksia motivaatiokirjeestänne. Suositushakemuksia otetaan huomioon myös maahanpääsymenettelyn aikana. Lopuksi englannin kielitaito on tärkeä kriteeri menestykselle MA-prototyyppien tulevaisuuden kaupungeissa.

Program taught in:
Englanti

See 30 more programs offered by Higher School of Economics »

Last updated April 2, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
450,000 RUB
vuodessa
Deadline
Heinäkuu 15, 2019
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Heinäkuu 15, 2019

Syys 2019

Location
Application deadline
Heinäkuu 15, 2019
Päättymispäivämäärä

Welcome to Prototyping Future Cities Master's Programme!