Mestari Ruoan Ja Juomien Liikkeenjohdossa

Rome Business School

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Mestari Ruoan Ja Juomien Liikkeenjohdossa

Rome Business School

Huippuosaamisen, maksettujen harjoittelujaksojen, urakehityspalvelujen, kansainvälisten verkostoitumisten ja monien muiden henkilöiden ammatillisen ja henkilökohtaisen kehityksen edut. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Rome Business School maisteriohjelma tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin osaamisalueisiin, jotka tuottavat asiantuntijaammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.

Italian valmistamien tuotteiden rooli on yhä useammin hallitseva ravintola-alalla, joka on tärkeä osa uutta italialaista identiteettiä. Nämä "liikkeet" ovat antaneet vahvan panoksen hotelliketjuille, joiden herkkyys ja markkinoiden tuntemus ovat alkaneet tuottaa kansainvälisissä ravintoloissaan italialaisia ​​tuotteita ja kokkeja - sekä kotitalouksien nimet että tulevat ja tulevat jotka injektoivat heidän henkilökohtaisen sitoutumisensa, kulttuurinsa ja kokeilunsa heidän tarjouksiinsa. Tämä on mahdollistanut ravintoloiden, jotka pitkään pidettiin toisen tason ruokaa ja juomaa tarjoavia ravintoloita, jälleen kerran keskustaan. Tämä elpyminen on tänään hajonnut, ja hotellin ruokaa on erittäin paljon otettu huomioon. Yritysinvestointien ansiosta yhä useammat paikat palauttavat paitsi vastaamaan (lähinnä vieraita) vierailevia vaatimuksia, myös houkuttelemaan ulkoista asiakaskuntaa ja erottamaan itsensä sekä laadun että hallinnan suhteen.

Sisällys

esittely

  • Elintarvike- ja juomateollisuus sekä elintarviketeollisuus

Ruoka- ja juomateollisuuden hallinta

  • Johtamisen perusteet: yritysstrategian ja organisaation elementit
  • Talous- ja elintarvikeyritysten johtaminen
  • Markkinoinnin johtaminen ja digitaalinen markkinointi
  • Kirjanpito ja johtamisen valvonta
  • Projektinhallinnan perusteet
  • Liiketoiminnan suunnittelu
  • Henkilöstöhallinto
  • Konseptista projektiin: määritellään hankkeen suuntaviivat luomalla konsepti
  • Geomarketing-analyysi
  • Esteettinen ja toiminnallinen muotoilu: rakenteellisten tarpeiden / vaadittujen tilojen tunnistaminen ja niiden jakaminen / asettelun määrittäminen
  • Hallinnolliset vaatimukset yrityksen perustamiseksi / sijainnin soveltuvuuden tarkastamiseksi
  • Työterveys ja -turvallisuus: määräykset ja asiakirjat

Elintarvikkeiden hallinta

  • Ruokailutarjonnan suunnittelu (menu, hinnoittelu, ruoka
  • Jälleenmyynti
  • Toimittajan valinta
  • Ruokakustannusten hallinta
  • Valikkotekniikka
  • Ravintola ja keittiö
  • Practice Lab: vierailut tuottajille

Juomien hoito

  • Juomateollisuuden suunnittelu (viini / olut / cocktail-lista)
  • Jälleenmyynti
  • Toimittajan valinta
  • Juomakustannusten hallinta
  • Viini- ja juomalistatekniikka
  • Viinikellarin asettelu
  • Practice Lab: vierailut tuottajille

Markkinointi ja viestintä elintarvikkeita ja juomia varten

  • Ruoan ja juomateollisuuden markkinointi
  • Restaurointipalvelut markkinointiin
  • Digitaalinen markkinointi
  • Tuotemerkin hallinta - Kuva ja brändi-identiteetti
  • Ruoka, viini ja joukkotiedotusvälineet - viestintävälineet (elintarvike-oppaat, alan julkaisut / verkkosivustot, uutiskirjeet)
  • Ruokaa koskeva tarinanhaku
  • Sisältöjen hallinta
  • Sosiaalisen median hallinta elintarvike- ja juomateollisuudelle
  • ruoka
  • Asiakaspalvelu
  • Ruoka- ja juomatapahtumat sekä julkishallinnon rooli

Tapaustutkimuksia

  • Maatalouden elintarviketuotteiden markkinointi ja brändinhallinta
  • Viinin markkinointi ja brändinhallinta
  • Markkinointistrategiat, joita sovelletaan teollisuuden sisältöihin: tapaustutkimukset ja suosittelut

Elintarvike- ja juomateollisuuden innovaatiot ja strategiat

  • Kansainvälistymisstrategiat
  • Uudet teknologiat: tuotantoketjusta palveluun
  • Käynnistäminen käynnistyy elintarvike- ja juomateollisuudessa

Oppimismahdollisuudet ja lukukausimaksut

Rome Business School maisterin tutkinto Ruoka- ja juomahallinnossa on 6 500,00 euroa. Kurssi on saatavana joko kampuksella tai etäopiskelun kautta, ja se on rakenteeltaan:

  • 6 kuukautta luentoja
  • 6 kuukautta projektityötä
  • Kansainväliset harjoittelupaikat
  • Yrityksen vierailut
  • Kulttuuriohjelma

Opiskelijat kokevat

Tässä videossa voit kuunnella Bobbyin kokemuksia Rome Business School . Sinäkin voit tehdä elämää muuttavasta kokemuksesta, käytä nyt!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
Rome Business School

Päivitetty April 4, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
Kesto
1 vuosi
Kokopäiväinen
Price
Hinta
6,500 EUR
Locations
Italia - Rome, Lazio
Aloituspäivämäärä: Avoin ilmoittautuminen
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Avoin ilmoittautuminen
Italia - Rome, Lazio
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon