Mitä tarkoittaa julkisen tilan käyttö?

Hollannin Tilburgin, Hollannin, sydämessä sijaitseva Fontys -yliopisto on omistautunut kaikenlaisten kulttuurihankkeiden tutkimiseen ja tutkimiseen sekä ymmärtämään, miten he voivat tuottaa mielekästä muutosta yhteisissä tiloissamme. Tästä tietoisuudesta syntyi uuteen Master-ohjelmaan nimeltä Performing Public Space.

Kun poliittiset ja yhteiskunnalliset rakenteet otetaan uudelleen huomioon voimakkaasti, PPS tarjoaa joustavan ja innovatiivisen ympäristön, joka kyseenalaistaa taiteellisesti, uudistaa ja palauttaa julkisen avaruuden laajimmassa merkityksessään. Yhdistämällä tieteidenväliset lähestymistavat, kuten kriittinen teoria ja muut analyysitavat, yhtä monipuolisella tutkimusmenetelmällä, PPS tarjoaa mainoksille mahdollisuuden tutkia maailmanlaajuista voimaa tuottaa työtä julkisessa tilassa.

Mestari lyhyesti

Uusi kansainvälinen Master Performing Public Space (PPS) on suunniteltu erilaisille taideteoksille tarkoitettuihin kansainvälisiin mainoksiin, jotka nykyään keskittyvät julkiseen tilaan taiteellisena ympäristötekijänä. Tämä blended-learning-ohjelma (online / on-campus) on murskassa uutta aluetta tutkimalla julkista tilaa taustana taiteellisen ilmaisun ja intervention. Tähän teemaan osallistuvat mainokset, joilla on teatterin, tanssin, sirkuksen, musiikin, taiteen, arkkitehtuurin, digitaalisen taiteen ja graafisen suunnittelun tausta.

Opetussuunnitelma

PPS on yhden vuoden verkko-ohjelma (60 op), mukaan luettuna kolme kertaa kaksi viikkoa paikan päällä käynnistyskampukset. Ohjelman päätavoitteena on tukea käynnissä olevan työn kehitystä ja tuottamista, joka käsittelee yleistä tilaa.

Online oppimisympäristö

Verkko-oppimisympäristö tarjoaa sinulle oppimis- ja tutkimusmateriaaleja, sähköpostipalvelua, kykyä ladata ja ladata tiedostoja ja jakaa videoita. Voit käyttää foorumin tilaa, jotta voit lähettää kysymyksiä, aloittaa keskustelut ja olla vuorovaikutuksessa vertaisesi ja mentoreihisi.

leirejä

Tarjoamme kolme kahta viikkoa vuodessa

Verkko-oppimisympäristö

PPS tarjoaa sinulle rikastua

osallistujien

Oletko kriittinen ajattelija?

Etsimme tavoitteellisia mainoksia, jotka kehittävät parhaillaan taidetta julkisessa tilassa. Kannustamme itsenäisesti työskenteleviä mainoksia, mutta ne ovat valmiita kommunikoimaan vuoropuheluun ja jakamisistuntoihin. Opiskelijoita pyydetään pohtimaan heidän käynnissä olevia yksittäisiä töitään ja tutkimaan yhteistoimintaprosesseja julkisessa tilassa koko ohjelman ajan.

Miksi opiskella Fontysissa?

Fontys School of Fine and Performing Arts (FHK) tarjoaa korkeatasoista ammattikorkeakoulutusta kandidaatin ja maisterin tutkinnon alalla esittävän taiteen ja taidekasvatuksen alalla. Koulussa on neljä pääosastoa: taideteollisuus, tanssi, musiikki ja teatteri. Fontysin julkisen tilan opiskelu on tilaisuutesi kehittää urasi kansainvälisessä ja monitieteellisessä ympäristössä sekä räätälöidä opintonsa ammatillisiin tarpeisiisi

Miten hakea

Hakeminen on jo mahdollista sähköpostilla FHKpublicspace@fontys.nl kautta

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Fontys University of Applied Sciences

Katso 6 muuta ohjelmaa kohteelta Fontys University of Applied Sciences »

Viimeksi päivitetty Tammikuu 24, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella ja verkossa
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
12 kuukautta
Full-time
Hinta
7,500 EUR
ETA-opiskelijat: 2,060 € Ei-ETA-opiskelijat: 7500 €
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä