Master of Science in Chemical Sciences (MSCB) on thesis-pohjainen ohjelma, jossa kappaleet Kemia ja biokemia. MSCB on joustava opetussuunnitelma, yksilöllisesti opiskelijan tausta ja tutkimus etuja. Ohjelma on 33-luotto-tuntia kursseista tutkimukseen mahdollisuudet kaikilla kemian ja biokemian, synteettisistä orgaanisessa kemiassa enzymology. MSCB antaa valmiuksia ajatella tieteidenvälistä tavalla ongelmista kemian, biokemian ja monet muut vastaavat Tutkimuskohteita. Tämä ohjelma on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat suorittaa kurssin työ ja väitöskirjatutkimus kahden lukuvuoden ajan.

Valmisteltu riittävästi hakijoiden on osoitettava ydinosaamista, mikä heijastuu kirjaa perustutkintoa työselostus biologian, kemian, fysiikan ja matematiikan, tutkinnon painopiste yksi näistä alueista. Hakija, joka katsotaan puuttuu yksi tai kaksi kurssia Opiskelijaksi Komitea voidaan hyväksyä ohjelmaan edellyttäen, että puuttuvat peruskurssit otettava lisäksi jatko-ohjelman vaatimukset; nämä eivät lasketa tutkinnon ja eivät ole oikeutettuja opetusta horjua.

Opetussuunnitelma

Common Core (8 luotto tuntia)

 • CHEM 6620 - Advanced Topics in Physical Chemistry
 • CHEM 7000 - tutkimusosaaminen ja etiikka
 • CHEM 7100 - Graduate Seminar

Seuraa ja Yksilöllistä Opintojen Valittavien (12 op tuntia)

 • CHEM 6430 - Advanced Topics in Organic Chemistry
 • CHEM 6510 - Advanced Topics in Biochemistry
 • CHEM 7300 - Synteettiset menetelmät
 • CHEM 7500 - Chemical Biology
 • CHEM 7600 - Fyysinen ja analyysimenetelmät
 • Advanced Topics / Muut Cross-listattu Course

Diplomityö (13-34 luotto tuntia)

 • 13-34 tuntia väitöskirjatutkimus.
 • 13-16 tuntia 2 vuoden suunnitelma.
 • 31-34 tuntia 3 vuoden suunnitelma.
 • Jopa 13 tuntia max lasketa astetuntien.

lisäinformaatio

Täyttäville opiskelijoille Ohjelmaan valitut myönnetään opetus assistentin, joka auttaa opettaa opiskelijoille yleensä kemian laboratorio luokissa. Tämä palkinto kuuluu opetusta luopuminen ja stipendin 12000 dollaria ensimmäisten 10 kuukauden ohjelma. Ne vievät jatko, osallistua seminaareihin, ja aloittaa työnsä mahdollisten tutkimus ohjaajat hankkeisiin, jotka osoittavat tieteidenvälistä ja monitieteisyys tutkinnan kemian tieteiden. Toisen vuoden opiskelijat työskentelevät tiiviisti kotimaansa mentoreina opinnäytetyössään.

Menestyneiden hakijoiden on suorittanut vaatimukset kandidaatin tutkinto college hyväksymiä tunnustettu alueellisen valtuuttavan yhdistys Yhdysvalloissa tai vastaavassa oppilaitoksessa Yhdysvaltojen ulkopuolella (akkreditoitu tunnustettu rekisteröintiviranomaisena), joka on lupa toimia, jotka niiden hallitukset joko valtion virastojen tai yksityisten (kansalaisjärjestöjen) kanssa. Menestyneiden hakijoiden ottaneet määrällistä ajattelua ja Kielellinen päättely osiot Graduate Record Examination (GRE). Onnistunut ehdokkaita on tyypillisesti luokan olevan keskimäärin vähintään 3,0 (4,0 asteikolla).

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 20 muuta ohjelmaa kohteelta Kennesaw State University »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
290 USD
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Elo 31, 2020
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Elo 31, 2020