Msc Rikosteknisen Computing

Coventry University

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Msc Rikosteknisen Computing

Coventry University

Kurssi alkaa syyskuussa 2017 ja tammikuu 2018.

Jatkaa jännittävän ja asiantuntija uran oikeuslääketieteen computing sinun tarvitse hankkia erityisasiantuntemusta ja osaamista, joka voidaan saavuttaa meidän MSc Oikeuslääketieteen Computing.

Kurssilla käsitellään erilaisia ​​taitoja, jotka ovat välttämättömiä hakuun atk-pohjainen tietojen rikostutkimuksissa.

forensic_computing_msc_pgdip1

MIKSI tämä kurssi?

Vierailevia luennoitsijoita teollisuudesta tietoa tuovat state-of-the-art kehitys ja tapaustutkimuksia.

Masters hanke voidaan toteuttaa joko sijoittumista ulkopuolisen organisaation tai ottaa jonkin yliopiston tutkimusryhmät.

Sen suoritettuaan Kurssilla voitaisiin esittää asiantuntijana tai auttaa ratkaisemaan rikoksia.

Mitä minä opin?

forensic_computing_msc_pgdip2

Tämä kurssi antaa sinulle vankkoja olennaista laitteiden ja ohjelmistojen järjestelmien formaatteja, protokollia ja standardeja. On kattavuus olennaista koskevan lainsäädännön kaikkia näkökohtia atk-pohjainen tiedon.

Keskipisteenä ohjelmassa on syvällinen kattavuus käytettävissä työkaluja ja tekniikoita olen tutkinut erilaisia ​​atk-pohjainen tietolähteitä.

Kurssi on kaksi osaa: opetti moduuleja ja Master Project. Onnistuneen opetti moduuleja, johon kuuluu kahdeksan yhden moduulien tutkimuksen johtaa myöntämistä jatkotutkinto, ja jos sopiva suorituskyky saavutetaan, mahdollistaa etenemisen päälle Masters hanke.

Opetti moduuleja

  • Oikeuslääketieteelliset Computing menetelmät (kaksinkertainen);
  • Verkko ja Mobile Forens (double);
  • Internet ja tietoturva (double);
  • Eettiset Hakkerointi;
  • Yksittäiset Research Project.

Sen lisäksi vankkoja olennaista laitteiden ja ohjelmistojen järjestelmien formaatteja, protokollia ja standardeja, on kattavuus olennaista koskevan lainsäädännön kaikkia näkökohtia atk-pohjainen tiedon.

Mahdollisuuksien vierailuluentoja tullaan antamaan teollisuuden yhteyksiä noin state-of-the-art kehitys ja tapaustutkimuksia.

Masters Project

Loppuvaiheessa Kurssin edellyttää loppuun maisterin projekti, johon on liityttävä suoraan potilaalle tutkitaan. Saattamaan tämän onnistuneesti opiskelija kehittää vankka kyky tehdä tutkimusta. Hanke voidaan toteuttaa joko sijoittumista ulkopuolisen organisaation tai ottaa jonkin yliopiston tutkimusryhmät.

MSc hanke palvelee yhdistää, soveltaa ja kehittää edelleen eri osa sisällä opetti osa ohjelmaa.

SISÄÄNPÄÄSYVAATIMUKSET

Päästäksesi kurssin täytyy olla jokin seuraavista: hyvä Saavutukset tutkinto tai vastaava pätevyys, asianmukainen ammattipätevyys vastaavan standardin, esimerkiksi BCS Professional Graduate Diploma, CEng, CIM Diploma, luokittelemattomaan aste ± vähintään kaksi vuotta lisää opiskelu tai ammatillinen kokemus.

Jos sinulla ei ole muodollista pätevyyttä, mutta on liiketaloudellinen tai alan kokemusta, me harkitsemme jättämää hakemusta erikseen.

HAKEMINEN

Lisätietoja siitä, miten soveltaa, klikkaa Käytä Kurssin nappia yläpuolella. Monet kurssit tarjoavat osa-aikaiset opinnot vaihtoehto. Huomaa, että osa-aikaisesti suoritustapa ei sovelleta kansainvälisiä opiskelijoita, ellet alaan liittyvää viisumi - tarkista kansainväliseen toimistoon.

Huomaa: meillä on erilaisia ​​opetti jatko palkintoja tarpeisiisi, mistä Jatko Certificate tai jatkotutkinto täyteen maisterin tutkinto (MA, MBA, FM, OTK). Useimmissa tapauksissa voit päättää poistua jatko todistuksen tai tutkintotodistuksen tasolle, ilman kuljettavat kiinni täyden maisterin tutkinnon.

MITEN Kurssi TEHOSTAVAT urani näkymät?

On olemassa useita mahdollisia rooleja niille, joilla on asiantuntemusta tietokone oikeus. Yksi korkean profiilin kantoja olisi tukea siviili- ja rikostutkinnan, joihin voidaan hakea atk-pohjainen tiedon, tyypillisesti toimitettavat asiantuntijana tai tukiin rikosten selvittämisessä.

Myös kysyntää vastaavia taitoja alalla katastrofihallinnan ja hyödyntämistä atk-pohjainen tiedon.

Alansa johtaviin OHJELMA

CGE-logo-200x200

Valmistaa opiskelijoita haasteisiin globaalin työmarkkinoille ja vahvistamaan ja kehittämään edelleen laajempi henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia Coventryn yliopisto on kehittänyt ainutlaatuisen maailman johtavia ohjelmaan.

Tavoitteet ohjelman, jossa jatko ja tukikelpoisten opiskelijaa voi osallistua, on antaa käytännön ura työpajoja ja osallistujille mahdollisuuden kokea erilaisia ​​toimintakulttuurit.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Tammi 2019
Duration
Kesto
1 vuosi
Kokopäiväinen
Price
Hinta
7,374 GBP
Locations
Yhdistynyt kuningaskunta - Coventry, England
Aloituspäivämäärä: Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Aloituspäivämäärä: Tammi 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Yhdistynyt kuningaskunta - Coventry, England
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Tammi 2019
Yhdistynyt kuningaskunta - Coventry, England
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Price
UK / EU palkkiot: £ 7374 / Kansainväliset maksut: £ 14311