Politiikan ja kansainvälisten suhteiden sosiologian maisteriohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman tiedot

 • Opetuskieli: englanti
 • Kesto: 2 vuotta
 • ECTS: 120
 • Sisäänpääsytutkimukset: Englanti kieli, sosiologia
 • Laitos: Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta

Yleiskatsaus

Sosiologia, kansainvälisten suhteiden teoria, poliittinen tiede, poliittinen psykologia - kaikkien näiden tieteiden teoreettiset lähestymistavat ja tutkimusmenetelmät yhdistyvät ainutlaatuisella maisteriohjelmalla, joka toimii yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa - politiikan ja kansainvälisten suhteiden sosiologiassa.

Ammattimaisuus, korkea tieteellinen pätevyys, monimutkaisten tutkimusten suorittamisen taidot, laaja-alaisten sosiaalisten ja poliittisten prosessien vertaileva analyysi ja niiden aiheet nykymaailmassa, globalisaation sosiaaliset ja taloudelliset näkökohdat tekevät tämän maisterin profiilin valmistumisesta suositun modernin asiantuntijan. työmarkkinat.

Politiikan ja kansainvälisten suhteiden sosiologian maisteri on tärkeä askel tieteellisen uran rakentamisessa, mahdollisuus jatkaa jatko-opintoja kandidaatin tutkielman ja Ph.D. asteen.

Opetussuunnitelma ja opinto-ohjelma on kehitetty ottaen huomioon kansainvälisille opiskelijoille tarkoitetun kurssin erityisluonne. Professorit ja opettajat ottavat huomioon kansainvälisten opiskelijoiden erilaiset tiedot sosiologiassa, poliittisessa tutkimuksessa ja kansainvälisissä suhteissa.

Ohjelma täyttää korkeat eurooppalaiset ja kansainväliset standardit ja työnantajat tunnustavat tutkintotodistuksen Euroopassa ja helpottavat tohtorikoulutusohjelmien hakemista muissa korkeakouluissa.

Työpaikat

Sinun käsityksesi monimutkaisista poliittisista ja kulttuurisista kysymyksistä, usein jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, voi olla merkityksellinen sekä yritysten että julkisen sektorin tapaamisille. Ohjelman valmistuneet voivat työskennellä valtion ja kuntien hallinnon, kansainvälisten järjestöjen, asiantuntija-, tutkimus-, tiede- ja koulutusrakenteiden alalla.114975_Image_021.jpg

Tutkijakoulutukset

Vaihe 1. Valitse ohjelma ja tarkista syöttövaatimukset

Valitse urasi ja tärkeimmät yli 140 akateemisesta ohjelmasta, jotka ovat saatavilla Lobachevsky University .

Vaihe 2. Hae hakemus

 • Hakea sisäänpääsyä ONLINE. (Jos sinulla on ongelmia, kysy pääsykommentiltamme PDF-lomaketta.)
 • Lähetä kopio kansainvälisestä passistasi (kaikki täytetyt sivut)
 • Lähetä skannatut kopiot alkuperäisestä korkeakoulututkinnostodistuksestasi (kandidaatin tutkinto tai maisterin tutkinto tai erikoisammattitutkinto) ja transkriptio (t)
 • Lähetä skannatut kopiot terveystodistuksestasi (mukaan lukien TB-testi).
 • Jos asiakirjoja ei anneta englanniksi tai ranskaksi, todistettu käännökset venäjän kielelle voidaan vaatia.

Vaihe 3. Suorita rekisteröinti

 • Kun olet saanut tutkinnon, saat yksityiskohtaisen hyväksymiskirjeen, jossa ilmoitetaan selvästi ilmoittautumisehdot ja maisteriohjelman vaatimukset. Jos hyväksyt UNN-pääsyn tarjouksen, sinulle lähetetään oppimissopimus, jonka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää takaisin kansainväliselle opiskelijoiden toimistolle. Yliopisto allekirjoittaa 2 opintosopimusta, rekisteröi ja varmentaa ne sinetillä. Myöhemmin saat yhden kopion allekirjoitetusta oppimissopimuksesta sähköpostitse.

Vaihe 4. Maksa lukukausimaksut

 • Lukukausimaksut olisi maksettava ennen saapumistasi yliopistoon. Tämä voidaan tehdä pankkisiirrolla yliopiston tilille (tilinumero näkyy laskussa). Tällöin maksat rekisteröidyn oppisopimuksen mukaisen maksun paikalliselta pankilta ja lähetät kopion kuitista yliopistolle.

Vaihe 5. Hanki kutsu ja viisumi

 • Mikäli kaikki oppimissopimuksessa määrätyt rekrytoinnit täyttyvät ja palkkioiden maksaminen on vahvistettu, yliopisto vastaa Venäjän sisäasiainministeriöön kutsuprosessin käynnistämiseksi. MIA julkaisee sähköisen kutsukirjeen noin 5 viikkoa yliopiston virallisen pyynnön jälkeen. Sähköinen kutsukirje vaaditaan opiskelijaviisumin saamiseksi paikallisessa Venäjän suurlähetystössä.

Vaihe 6. Tulossa Nižni Novgorodiin

 • Nyt kun olet suorittanut rekisteröinnin, on aika valmistautua Nizhny Novgorodiin. Saat lisätietoja asumista, vakuutuksista, viisumeista ja muista tärkeistä asioista käytännön asioista.
 • Kun olet hankkinut viisumin ja ostanut lentoliput Nizhni Novgorodiin, ilmoita siitä yliopistolle saapumispäivämääräsi. Lisäpyynnöstä (ota yhteyttä pääsyvalvojaan) voit tavata Nizhny Novgorodin lentokentällä tai rautatieasemalla ja opastaa yliopistoon.
 • Opiskelijan tulee tulla Venäjälle viimeistään kuukautta ennen alkuperäisen kolmen kuukauden viisumin voimassaoloaikaa, jotta hänellä olisi riittävästi aikaa jatkaa opiskelijaviisumia. Sisäasiainministeriö voi kieltäytyä jatkamasta viisumiasi, jos tulet Venäjälle myöhemmin kuin tämä päivä.
 • Huomautus: On pakko tulla kansainväliseen opiskelijoiden toimistoon (UNN, rakennus 2, toimisto 306) ja viisumi- ja maahanmuuttotukitoimistoon (UNN, rakennus 2, toimisto 305) ensimmäisenä työpäivänä saapumisen jälkeen Nižni Novgorod, jotta se voidaan rekisteröidä MIA: han.

114977_Image_009.jpg

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disci ... Lue lisää

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disciplines. The combination of high educational quality and accessibility of education due to a great variety of academic programs and forms of training is a distinctive feature of the University. By the decision of the Russian Government, UNN was awarded the prestigious status of a National Research University in 2009. Näytä vähemmän