Portugali

Tutkimuksessa Portugalissa

Korkeakoulujen Portugalissa

Portugali tarjoaa ammattikorkeakoulu-ja yliopisto-tyyppinen koulutus, joka on peräisin yksityisiltä tai julkisten yliopistojen, yliopistojen laitokset tai teknillisessä. Yliopistot hoitaa hallitus myöntää opiskelijoille kautta kilpailukykyinen järjestelmä nimeltään numerus clausus, tai "ilmoittautuminen rajoituksia ". Opiskelijan on läpäistävä tentit testata niitä yli tiettyjä aiheita ja saada vähintään laadut ennen kuin ne on laillinen oikeus hakea yliopistoihin. Valintaperusteet monien perus-ja jatkotutkinto-ohjelmia opetetaan julkisissa yliopistoissa ovat yleensä vaativampia ja valikoiva kuin kriteerit arvioidaan ammattikorkeakoulujen tai yksityisiä yliopistoja.

Portugalin korkeakoulujärjestelmä on poikkeuksellisen tutkimuksellista mutta ammattikorkeakoulut tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita astetta ammattialoilla kuten psykologian, oikeustieteen, taloustieteen, lääketieteen ja luonnontieteiden.Tutkinnot kattaa koulutus-, teknologia-, insinööri-ja taiteet uraa tarjoavat sekä ammattikorkeakoulun ja yliopistojen. Kaikki yksityisten ja julkisten korkeakoulujen tiloja ei voi käyttää, ellei niitä ole tunnustanut Portugalin 's Ministério da Ciência, Tecnologia e Ensino Superior (tiede, teknologia ja korkeakoulutus).

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat osallistua Portugalin yliopisto tarvitsee vastaa Diploma de Ensino Secundári, joka on samanlainen kuin Yhdysvaltain ylioppilastutkinto, sekä selvitys siitä, pääsykoe testin tulokset. Koska Portugali on osa Euroopan unionin ja noudattaa Bolognan prosessin opiskelijat recieve kandidaatin 's (Licenciatura), master ' s (mestrado) ja tohtorin (Doutoramento) astetta, jotka ovat verrattavissa annetaan Yhdysvalloissa ja useimmissa Euroopassa.

Student Visa Vaatimukset

Euroopan unionin opiskelijoiden ei tarvitse viisumia opiskella Portugalissa, vaikka EU: n opiskelijoille ehkä näyttää ne voivat elättää itsensä ennen kuin he voivat aloittaa coursework Portugalin yliopistossa. Vaihtoehtoisesti, EU: n ulkopuolisten opiskelijoiden on saada opiskelija viisumi, jos he aikovat pysyä Portugalissa yli kolme kuukautta. Paperityötä tarvittava järjestelmä viisumihakemuksen prosessi sisältää voimassa oleva passi, täytetty hakemus, yksi passikuva, yliopiston hyväksymiskirjeen, kopio matkaan ja lentolippujen; todiste sairausvakuutus ja tiliotteet tai muu selvitys opiskelijan taloudellisten tila.

Korkea-asteen koulutus ei ole ilmaista Portugalissa mutta stipendejä ja muuta taloudellista tukea voivat olla käytettävissä täyttävien opiskelijoille. Keskimääräiset kustannukset vuosittain lukukausimaksuja kandidaatin 's ja master ' s koulutusohjelmissa on noin 1300 dollaria 1800 dollaria Yhdysvaltaindollaria eli 950-1300 euroa. Tohtoritutkinnolle maksaa huomattavasti korkeampi.

Miksi opiskella Portugalissa?

Portugalin 's korkeakoulujärjestelmän keskittyy yhä enemmän teknologian ja tutkimuksen aloilla avaruuden sekä bio-ja uusiutuvien luonnonvarojen, opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita uran näillä aloilla huomaamaan, että Portugalin yliopistoissa on enemmän tarjottavaa kuin monet muut toimielimet. Lisäksi Portugali 's maaseutu on maantieteellisesti ja ilmastollisesti monipuolinen, joka tarjoaa ihastuttavat vuoret, ihana laitumia ja mailia rantaviivaa opiskelijoille kokea ja tutkia.

Portugalista

Portugali on tasavalta Lounais Euroopassa vieressä Iberian niemimaan ja rajautuu Espanjan itään ja pohjoiseen ja Atlantin valtameren etelään ja länteen. Portugual omistaa suvereniteettia Madeiran ja Azorien saaristot ja se on nimetty Porto, maan 's toiseksi suurin kaupunki. Jäsen Euroopan unionin ja listattu korkealla HDI tai Human Development Index, Portugali on rauhallinen, globalisoituneessa kansakunta, joka kuuluu myös YK, Latinalaisen unioni, Nato ja Organization of Ibero-Amerikan valtiot.

Hyväksymisen jälkeen sen nykyisen perustuslain vuonna 1976, Portugali on toiminut demokraattinen tasavalta, jossa Lissabonin sen pääkaupunki ja suurin kaupunki. Portugalin parlamentin, tasavallan presidentti, hallitus ja pääministeri ovat Portugalin 's neljä ensisijaista viranomaistahot. Samanlainen USAja Euroopassa, Portugali on useita poliittisia puolueita, joista kansalaisten valita ehdokkaat ja valitsee. Kaksi hallitseva osapuolet ovat SDP ja sosialistipuolue, jossa Ecologist puolue ja Portugalin kommunistipuolue säännöllisesti keräämään noin kymmenen prosenttia äänistä kussakin vaaleissa.

Olennaiset seikat Portugali

  • Portugali avasi suurin aurinkoenergian tehdas maailmassa vuonna 2006, kaupungin Alentejo.
  • Lisäksi Portugalin ja Brasilian, Portugalin puhutaan myös Päiväntasaajan Guinea, Angola, Mosambik ja Kap Verde.
  • Opiskelijat valitsevat ansaita määrin Portugalissa haluavat nähdä pisin silta, joita Euroopassa - Vasco de Gama Bridge - joka ulottuu lähes 11 kilometriä, tai 17,3 km ja ylittää Tejojoelle lähellä Lissabonia.
  • Härkätaistelu edelleen laillinen Portugalissa.
  • Portugalissa asuu lähes 11 miljoonaa ihmistä, kolmasosa väestöstä elää Lissabonin ja Porton.
  • Coimbra, Portugali asuu yksi Euroopan 's vanhimmista yliopistoista, Coimbran yliopiston, joka on perustettu vuonna 1290 AD
  • Koska raskas vaikutus katolilaisuuden Portugali voi olla yksi Euroopan 's kaikkein konservatiivinen maiden osalta sosiaalisia normeja ja ideoita. Abortin laillistamista 2007 oli erittäin kiistanalainen ja vain läpi kansanäänestyksessä.
  • Portugalin syödä enemmän kalaa kuin muut ihmiset maailmassa.


Portugali 's Ilmasto

Portugali tarjoaa Välimeren Steppe ja puolikuiva ilmasto ja esittelee joitakin lämpimin lämpötila Euroopassa. Vierailijoita Guadianan valuma lähellä Espanjan 's rajan voi swelter alle kesälämpötiloissa saavuttaa jopa 100 astetta Fahrenheit (38 Celsius). Kuitenkin lumi säännöllisesti lokakuun ja toukokuun välisenä Portugalissa n pohjois-ja keskiosassa, jossa talvella lämpötila keskimäärin 25 celsiusta, tai -9 astetta.

Portugali 's Valuutta

Koska jäsen Euroopan unionin, Portugali 's tärkein valuutta on euro ja sen Banco de Portugal on merkittävä osa EKPJ (Euroopan keskuspankkijärjestelmä). Suurin osa Portugalin n rahoitus-ja liike-elämän järjestöt perustuvat Porto ja Lissabon 's suurkaupunkialueilla.

Vuodesta 1974 's neilikkavallankumouksen, Portugali on yrittänyt sopeutua nopeasti kehittyvässä taloudessa muuttamalla aiemmat taloudellista mallia julkisen kulutuksen, joka korostaa yksityisten investointien, viennin ja teknologiset innovaatiot. Tämän seurauksena perinteisiin teollisuudenaloihin, kuten kenkiä, puu, vaatteet ja korkki ovat takapenkille liike-elämän palvelut. Tällä hetkellä Portugali kärsii läpi vakava taantuma, joka on taloudellisesti avustaa EU: n avustusohjelman arvoltaan 78 miljardia euroa. Ekonomistit ajatella pahinta vuotta Portugalin 's taantuma on ohi ja että maan ' s työttömyysaste alkaa vähetä vuonna 2014.