Read the Official Description

Maisterin tutkinto PSYCHOLOGY, NEUROSCIENCE ja IHMISET TIEDE

Psykologian, neurotieteen ja humanististen tieteiden tutkinto on äskettäin perustettu kaksivuotinen Master-kurssi, jonka koordinoi University of Pavia aivot ja käyttäytymistieteiden osasto (DBBS) sekä University of Pavia kognitiivinen, sosiaalinen ja käyttäytymistieteellinen ala Korkeakouluopinnot (IUSS). Tämä tutkinto on juurtunut Italian huippututkimuslaitoksen verkostossa, ja se on samalla italialainen Laurea-ammattikorkeakoulu (LM-51), joka mahdollistaa kaikkien opiskelijoiden pääsyn Albo degli Psicologi -ohjelmaan johtavaan pakolliseen jatkokoulutukseen ( Kliinisten psykologien ammattilaisille tarkoitettu Italian rekisteri).

Tämä Master-tutkinto on huippuosaamisen didaktinen kurssi, joka tarjoaa korkeatasoista koulutusta ja kursseja, keskittyen erityisesti psykologian, neurotieteen ja monien ihmis- ja yhteiskuntatieteiden vuorovaikutukseen, jotka ovat yhä enemmän yhteydessä ihmisen aivojen ja käyttäytymisen tutkimukseen.

Vaikka standardipsykologisia kursseja tarjotaan (esimerkiksi esimerkiksi kokeellinen psykologia, kliininen neuropsykologia ja kognitiivisen kehityksen kursseja), opiskelijat voivat myös valita yhden tai useamman erityisopetuksen, mukaan lukien valitut erikoistumiskurssit. Nämä opetussuunnitelmat sisältävät:

 • Sosiaali- ja oikeuslääketieteellinen neurotiede (koordinoi Gabriella Bottini ja Nicola Canessa), johon kuuluvat tentit, kuten oikeuslääketieteellinen neurotiede, neuroekonomia, sosiaalinen kognitio tai kliininen neuropsykologia.
 • Neurofilosofia (koordinoi Michele Di Francesco), johon kuuluu tutkimuksia, kuten filosofiaa, logiikkaa tai epistemologiaa
 • Neurolinguistiset (koordinoivat Stefano Cappa ja Andrea Moro), johon kuuluvat esimerkiksi Neurolinguistics, Neuropragmatics, Language Acquisition and Degeneration or Learning Psychology of Learning Disabilities
 • Neurocomputation (koordinaattori Egidio D'Angelo), joka sisältää tutkimuksia, kuten Neural Modeling ja laskenta, neurofysiologia tai MRI Fysiikka neurotiede. Tämä opetussuunnitelma on organisoitu yhteistyössä Human Brain Project eurooppalaisen tutkimusverkoston kanssa.
 • Musiikin psykologia (koordinoi Tomaso Vecchi), johon kuuluvat muun muassa musiikin psykologia, musiikin neurotiede tai musiikkitehokkuuden kehittäminen. Tämä opetussuunnitelma on järjestetty yhteistyössä Neuromusic-verkoston sekä Fondazione Pierfrancon ja Luisa Marianin kanssa

Lisäkursseja, laboratoriot ja yksilölliset koulutustoimet järjestetään yliopistokohteissa tai yhdessä alueen eri sairaaloiden kanssa (Mondino-neurologinen säätiö, Maugeri-säätiö, Ca 'Granda Niguarda -sairaala Milanoon)

Valintaa ja ilmoittautumista koskevat tiedot ovat saatavilla verkkosivuillamme huhtikuusta 2018 ja opiskelijoilla voi olla vahvistus viimeistään toukokuussa 2018. Kurssit alkavat 1. lokakuuta 2018.

Meistä

Psykologian, neurotieteen ja humanististen tieteiden maisterin tutkinto koordinoi University of Pavia aivot ja käyttäytymistieteiden osasto (DBBS) sekä yliopistollisen korkeakoulututkinnon (IUSS) kognitiiviset, sosiaaliset ja käyttäytymistieteet, .

DBBS integroi kaikki University of Pavia neurologiset, neurotieteelliset, psykiatriset ja psykologiset kompetenssit, jotka liittyvät tiukasti C. Mondino National Neurological Institute -instituuttiin. Tämä uusi integroitu tutkimuskeskus on perustettu vuonna 2012 laajentamaan ja tukemaan opetus- ja tutkimustoimintaa psykologisissa ja neurotieteellisissä aloilla. Perustamisesta lähtien DBBS on aina saanut korkeimmat arviot sekä didaktisista että tieteellisistä ominaisuuksista: se on johdonmukaisesti Italian kolmen parhaimman psykologisen instituution joukossa.

IUSS: n kognitiivinen, sosiaalinen ja käyttäytymistieteellinen alue on aloittanut toimintansa vuonna 2010 ja saavuttanut täysin operatiivisen tason vuonna 2014. Teoreettisen kielitieteen ja neurolingvistiikan alkuperäiset toiminnot on integroitu muihin tutkimusalueisiin kognitiivisessa neurotieteessä, filosofiassa, epistemologiassa, taloustieteessä , ja yhteiskuntatieteet. Alueen yhdistävä elementti on globaali käsitys humanistisista tieteistä, jotka lähtevät biologisesta perustasta ulottuen psykologisiin prosesseihin, muodolliseen filosofiseen pohdintaan ja sosiaalisten ja taloudellisten yhteyksien tutkimiseen. Tämä lähestymistapa toteutetaan tieteidenvälisten tutkimusohjelmien kautta etuoikeutetuilla aloilla, kuten kielellä, päätöksenteolla ja mielenfilosofilla.

Sekä DBBS että IUSS vuonna 2017 saivat Italian National Ranking Systemin "Department of Excellence".

Historiallinen tausta ja tulevaisuudennäkymät

University of Pavia ja Yliopistokoulu IUSS Pavia ovat keskeinen vaihe pitkäaikaisessa korkeakouluprosessissa, joka aloitettiin 825-luvulla, kun Lotharius I, Roomalaisten keisari ja Italian kuningas, nimitti Paavian, muinaisen pääkaupungin Lombard valtakunta, kuten korkeakoulutuksen sivusto. Tämä prosessi lähti vuonna 1961 perustetun Studium Generalen, jonka nimeksi tuli " University of Pavia " - vuonna 1361, jolloin se tuli myöhemmin Milanon ainoaksi yliopistoksi. Espanjan dominanssin dekadenssin jälkeen yliopiston arvostus palautettiin Maria Theresa Sovereign of Austria ja Holy Roman Empress.

Ainoastaan ​​keskittyä tieteeseen, voimme mainita muutamia kuuluisia professoreita, jotka opettivat University of Pavia : Girolamo Cardano (1501-1576), joka keksi "kardaani-liitoksen", joka on perustavanlaatuinen mekaaninen laite; Alessandro Volta (1745-1827), akun keksijä; Antonio Scarpa (1752-1832), joka antoi nimensä monille anatomisille osille, kuten "Scarpa-kolmio", ja Nobel-palkinnon saaja Camillo Golgi (1843-1926), joka keksi ns. "Musta reaktio" ensimmäistä kertaa, näytti haaroitetun rakenteen hermosolujen, ja löysi monia mikrorakenteita, kuten kuuluisa "Golgi monimutkainen". Pavia-yliopiston järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen tarjouksen yli 20 000 opiskelijalle, mukaanlukien yliopistokoulut. Niistä: "Almo Collegio Borromeo" ja "Collegio Ghislieri", perustettu 16-luvuilla. Nyt on viisitoista oppilaitosta, joissa on lähes 2000 opiskelijaa, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella ja kulttuurisesti rikastuttamaan monitieteellisessä ja monitieteellisessä ympäristössä. Vuosisatojen ajan University of Pavia yksi Euroopan johtavista instituutioista. On syytä mainita, että 1800-luvun alkupuolella oleva ihmisen hermostojärjestelmän tutkimus alkoi todennäköisesti maailmanlaajuisesti johtava neurotieteiden laitos. Paitsi että Golgi sai Nobelin palkinnon "Black reaction" -tapahtumastaan, mutta monet muut tutkijat osallistuvat valtaviin tieteellisiin kriittisiin tutkimuksiin, mukaan lukien serotoniinin löytäminen, kuten Vittorio Erspamer, Ottorino Rossi, Casimiro Mondino ja monet muut. Camillo Golgi Neurotieteen museo on edelleen läsnä ja avoin yleisölle University of Pavia . Tämä pitkäaikainen perinne on nyt uusi tulevaisuus Human Brain Project -hankkeen, lippulaivan eurooppalaisen vuosikymmenen aikana, jossa DBBS on yksi Euroopan johtavista koordinointikeskuksista.

Vuodesta 1997 lähtien IUSS täyttää pitkälle edenneen opetus- ja tutkimusmallin, jota kaksi muuta Italiassa arvostettua laitosta, Scuola Normale Superiore ja Pisan Scuola Sant'Anna ovat onnistuneesti toteuttaneet. IUSS: n keskeisenä tehtävänä on edistää pienen opiskelijamäärän kasvua, joka valitaan viiden yliopistokoulun joukosta tarjoamalla heille korkeakoulutuksensa missä tahansa vaiheessa päteviä kansainvälisiä ohjelmia, jotka lisäävät heidän kykyjään ja osaamistaan monitieteistä muotia tiedekunnan muodostavien professoreiden valinnoista, erityisaloista ja erinomaisista pätevyydestä riippuen. IUSS on myös sitoutunut tieteelliseen edistymiseen edistämällä Ph.D. ohjelmia ja tutkimustoiminnan kehittämistä kansainvälisellä tasolla. Pivian korkeakoulujärjestelmän ja neurotieteiden ja humanististen tieteiden välinen yhteys on hyvin tiukkaa ja useat eri paikat kohdennetaan erityisesti korkeakoulututkintoon psykologiassa, neurotieteessä ja humanistisissa tieteissä.

Akateeminen kalenteri

Oppitunnit 36 ​​tuntia (6 cfu) ja CPG

 • 1. vuosineljänneksen luokat: maanantaista 1. lokakuuta perjantaihin 16. marraskuuta 2018 - oppitunnit ja CPG
 • Toisen kolmanneksen luokat: maanantaista 26.11.2017 perjantaihin 21.12.2018 - vain CPG
 • Kolmas kolmanneksen luokat: maanantaista 18. helmikuuta perjantaihin 5. huhtikuuta 2019 - vain oppitunteja
 • 4. trimesterin luokat: maanantaista 15. huhtikuuta perjantaihin 7. kesäkuuta 2019 - oppitunnit ja CPG (pääsiäispäivät torstaista 18 tiistaihin 23. huhtikuuta ymmärtää, torstai 25, perjantai 26. huhtikuuta ja keskiviikko 1. toukokuuta keskeytetty)

Tentti aikataulu 2018/2019:

 • Ensimmäinen tentti: 14/01/2019 15/02/2019 (2 tenttitestiä)
 • 2. tenttitilaisuus: 10.6.2019 - 31.7.2019 (3 ​​tenttitestiä)
 • Kolmas tenttitilaisuus: 02/09/2019 - 20/09/2019 (1 tenttitesti)
Program taught in:
Englanti

See 11 more programs offered by University of Pavia »

Last updated March 26, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä