Rahoituksen maisteri

Harbour Space

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Rahoituksen maisteri

Harbour Space

Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan master-tutkinnon menestyvää uraa Fintechissä . Mutta ennen kuin valitset metsästysmahdolli- suuden ja päätät tehdä tavaramerkkisi rahoitusalalla, sinun on ymmärrettävä muutamia perusperiaatteita ja oppia tämän monimutkaisen teollisuuden perusratkaisuista.

et7oMuutamat edellytykset ovat välttämättömiä ottamista varten. Lahjakkaat hakijat, joilla on vahvat tekniset ja määrälliset taidot, yhdistettynä henkilökohtaiseen tahtoon, joka ei ratkaise status quoa, kykenevät täysin hyötymään tästä muutosprosessista.

Opetussuunnitelman ensimmäinen osa tuo perusteellisen katsauksen rahoitusalaan keskittymällä keskeisiin kulmakiviin, jotka mahdollistavat sen olemassaolon ja toimivan tehokkaasti. Ohjelman toisessa osassa keskitytään teknologian kehitykseen, joka häiritsee ja muuttaa teollisuutta.

Koko kurssin aikana kiinnitetään erityistä huomiota tapaustutkimusten kattamien aiheiden käytännön sovelluksiin ja käytännön projektiin, joka huipentuu esittelyyn asiantuntijapaneelille, joka auttaa sinua avaamaan ovet tulevaisuuden valtiolle.

Pääsy - Taidot ja motivaatio vaaditaan

taidot:

 • Vahva kvantitatiivinen tai analyyttinen tausta
 • IT / ohjelmistosuunnittelu
 • matematiikka
 • tekniikka
 • Sovellettu tiede

Motivaatio:

 • energia
 • Itsemotivointi
 • Passion suorittaa
 • Aja rakentaa uraa Fintechissa

Ohjelmamoduulien yhteenveto

 1. Taloustiede 101 - Taloustieteen perusasiat ja vähän historiaa. Peruskäsitteet ja talousperiaatteet. Mikä raha on. Makro vs. mikrotaloustiede. Velka, korot ja rahapolitiikka. Valuutat ja kansainvälinen kauppa.
 2. Rahoitus lyhyesti - Yritysrahoitus, Julkinen talous, Henkilökohtainen talous, Rahoitusmarkkinat, Rahoituspalvelut ... Mikä on rahoitus ja miksi monista kriiseistä huolimatta siitä on tullut yksi nykyajan yhteiskunnan yritystoiminnan, työllisyyden ja talouskasvun keskeisistä kulmakivistä. Ketkä ovat keskeisiä toimijoita ja mitä rooleja he pelaavat.
 3. Pankki-, vakuutus- ja rahoituspalvelut - mitkä ovat pankit ja miksi tarvitsemme niitä? Liikkeeseenlaskijoille, sijoittajille ja niiden yhdistäville rahoituslaitoksille. Miten pankki- ja vakuutusala on tällä hetkellä järjestetty ja säännelty. Yritys- ja investointipankkitoiminta. Pääomamarkkinat ja arvopaperipalvelut. Tapahtumapalvelut. Kuluttaja, Vähittäiskauppa, Commercial Banking and Insurance.
 4. Rahoitustuotteet - Joukkovelkakirjalainat, osuudet ja muut rahoitusinstrumentit järjestetään yleensä Assets-luokassa, joka toimii omalla markkinallaan ja omalla tavallaan omilla markkinoillaan. Johdannaiset - mitkä ovat johdannaiset ja miksi ne ovat niin tärkeitä? Forwards, Swap ja Options, tuotteiden perusratkaisu, strategiat, mallinnus ja käytännön sovellukset. Rakenteet, Market Makers, Quant kauppiaat ja tutkimusanalyytikot, Subprime kriisi, Luottokriisi, Systeemiriski ja asetus.
 5. Johdatus rahoitusmarkkinoihin - mitkä ovat rahoitusmarkkinat ja miten ne strukturoidaan. Keskeiset pelaajat. OTC vs Exchange käydään kauppaa. Clearing. Vaihtoa. Rahoitustoimen elinkaari. Tapahtumakustannukset. Riskejä. Keskitetty infrastruktuuri.
 6. Oikeudellinen, kirjanpito, verotus, määräykset ja vaatimustenmukaisuus - Tämä moduuli saattaa kuulostaa kaikkein tylsimmältä, mutta älä ole liian nopea arvioida! Sen sijaan, että se on irrotettavissa Rahoituksen ydinrakenteesta, usein eniten huomaamattomilla alueilla on runsaasti mahdollisuuksia, varsinkin kun ne ovat systemaattisesti tärkeitä rahoitusalan toimintoja, joita ei olisi ilman niitä. Vaikka raskas sääntely luo suuren esteen uusille pelaajille, Regtech avaa uusia ovia navigoimaan tehokkaammin tämän monimutkaisen labyrintin kautta.
 7. Fintech 1.0: Rahoituslaitosten suuri erottelu - Tekniikka on kehittynyt siinä määrin, että pienet älykkäät ja ketterät yritykset alkavat nyt ryhtyä pankki- ja vakuutusjoukkoihin haastaakseen alan perusteet jo vuosikymmeniä tarjoamalla vaihtoehtoisia palveluja , ei pelkästään vaikeuttaen niiden määräävää asemaa vaan pakottamalla kehitystä yhteistyössä heidän kanssaan. Digitaalipankki, Sijoitusalustat, Insuretech, Peer-to-peer-luotonanto.
 8. Maksut ja transaktiopalvelut - Perusletkut ja elinkaari. Yleiskatsaus erilaisista maksujärjestelmistä ja niiden kustannusrakenteista. Keskeiset toimijat ja nykyinen teknologia ja häiriöt uusista tulokkaista.
 9. Valuuttamarkkinat - FX on ylivoimaisesti suurin rahoitusmarkkinoiden volyymi ja sen hallitsevat pankit. Miten se toimii, kuka on keskeinen toimija ja joka alkaa häiritä sitä.
 10. Algotrading - Algorithmic trading -kurssilla opetetaan käyttämään kehittyneitä matemaattisia malleja, malleja ja teknisiä indikaattoreita nopeiden tapahtumien tekemiseksi rahoitusmarkkinoilla, kuinka nopeasti käyttää nopeaa laskentakapasiteettia ja monimutkaisia ​​AI-algoritmeja luomaan ja määrittämään kaupankäynnin strategioita optimaalisille tuottoa.
 11. Fintech 2.0: 15. Rahoituksen tulevaisuus: se on kädet! - Jatketaan ... sinä! Tämä moduuli tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden paistaa soveltaen taitojaan ja tietämystään kurssista työskentelemään alkuperäisissä ideoissaan ja esittelemään ne akateemisten ja alan asiantuntijoiden paneelille.
 12. Blockchain ja Distributed Ledger Revolution - Vaikka Bitcoin on tehnyt paljon otsikoita, koska se on salaperäinen ulkonäkö rahoitusvaiheessa, se on prosessia ja konseptia, jolla on potentiaalia olla erityisen muuttuva rahoitusalalla.
 13. Big Data in Finance - Koska suuret vakiintuneet rahoituslaitokset uhkaavat useimmissa ydinliiketoiminnoissaan, ne hyötyvät edelleen merkittävimmistä eduista siitä, että avain avautuu kriittisen massan rahoitustalousvirtauksiin. Koska sisältö ja tieto on tullut yhä arvokkaammaksi resurssiksi, samoin kuin sen nopeus ja tarkkuus, tietotieteet alkavat olla merkittävä erottaja.
 14. Tietoverkkoturvallisuus ja markkinoiden vakaus - Kun rahoitusmarkkinat tulevat yhä monimutkaisemmiksi ja dematerialisoiduiksi, syntyy uusia riskejä ja sen rehellisyyttä uhkaavia uhkia.
 15. Financial News, Information and Research - Rahoitusmarkkinat ovat kasvaneet, joten tarvitaan luotettavaa tietoa ja viimeisimpiä uutisia, jotka vaikuttavat markkinoihin. Näiden palveluiden ympärille on kehitetty koko teollisuudenala Bloombergin tai Thomson Reutersin kaltaisten yritysten kanssa, jotka ruokkivat koko rahoitusekosysteemiä uusimpien tietojen avulla sekä pääsyn teollisuudelle elintärkeisiin tietoihin, analyyseihin ja tutkimuksiin.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti


Päivitetty August 6, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
Kokopäiväinen
Locations
Espanja - Barcelona, Catalonia
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Espanja - Barcelona, Catalonia
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon