Rahoituksen maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Finance on kokopäiväinen maisteriohjelma, joka toimitetaan englanniksi. Master in Finance -ohjelmaa johdetaan globaalien rahoitusstandardien mukaisesti ja se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tutustua finanssimaailmaan. Perusaineiden, kuten strategisen johtamisen, rahoitusinstrumenttien analysoinnin, edistyneen yritysrahoituksen, salkunhoidon ja riskienhallinnan lisäksi, ohjelmaan sisältyy kursseja edistyneen taloudellisen raportoinnin, verotuksen, taloudellisten aikasarjojen analyysin, rahoitusmarkkinoiden sääntelyn, ja taloudellisten tietokantojen louhinta.

Opintojakson aikana opiskelijat eivät vain hankki teoreettista tietoa, vaan myös hankkivat tutkinnon, joka mahdollistaa uran yrityksessä ja rahoitusmarkkinoilla. Ohjelma on edennyt, joten opiskelijat löytävät helposti harjoitteluohjelmat opintojensa aikana ja työskennellessään valmistumisen jälkeen. Ohjelman valitsevat kansainväliset opiskelijat. Kursseja vetävät sekä puolalaiset että kansainväliset professorit ja luennoitsijat.

137499_137470_WUEB-14.jpg Wroclawin kauppakorkeakoulu "}" />

Opiskelijaprofiilit

Valmistuneella Master of Finance -opinnolla on erittäin pitkälle edennyt ammattitaidot rahoituksen (mukaan lukien kirjanpito ja taloudellinen raportointi), rahoitusriskien hallinnan ja taloudellisten päätöksentekojen aloilla. Hän tietää kuinka finanssilaitokset (mukaan lukien pankit, vakuutusyhtiöt, sijoitusrahastot ja eläkerahastot), yritykset ja julkiset laitokset tekevät edistyneitä taloudellisia päätöksiä.

Hän osaa analysoida monimutkaisia talous- ja rahoitusprosesseja ja kokonaisuuksia makrotaloudellisella ja mikrotaloudellisella tasolla. Hän osaa analysoida syvästi yrityksen ja kotitalouden taloudellista tilaa. Hän ymmärtää markkinatalouden taloudellisten ja finanssiprosessien syitä, vaikutuksia ja suhteita. Hänellä on edistynyt tuntemus globaalien rahoitusmarkkinoiden prosesseista. Hän osaa tunnistaa, mitata ja hallita riskejä rahoituslaitoksessa, yrityksessä, julkisessa laitoksessa ja kotitaloudessa. Hän osaa analysoida tietoja tekoälyn välineillä ja kvantitatiivisilla menetelmillä.

Hänellä on englannin kielen taito ylemmällä tasolla ja hän pystyy kommunikoimaan ammattilaisille erikoistuneilla rahoitustaidoilla. Ohjelman suoritettuaan hän voi suorittaa CFA-tutkinnon, CIMA- ja ACCA-kokeet. Hän on valmis työskentelemään ylimmissä tehtävissä finanssilaitoksissa, yritysten rahoitusosastoissa sekä monikansallisissa yrityksissä, mukaan lukien ulkomailla työskentely. Hän osaa harjoittaa konsultointia. Hän ymmärtää jatkokoulutuksen tarpeen. Hän on valmis opiskelemaan tohtorin tutkintoa ja jatko-ohjelmia.

Urakehitysmahdollisuudet

 • Taloudellinen neuvonantaja.
 • Talousjohtaja.
 • Talousjohtaja.
 • Chief Risk Officer.
 • Pankkien asiantuntija.
 • Kiinteistöjen arvioija.
 • Talousanalyytikko.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Ajoittaa

Ilmoittautuminen on 1. kesäkuuta 2020 - 16. elokuuta 2020.

Tämän ajankohtana ehdokkaat ovat velvollisia:

 1. Rekisteröidy ilmoittautumisjärjestelmässä.
 2. Maksa ilmoittautumismaksu 85 PLN yksittäiselle pankkitilille, joka ilmoitetaan ilmoittautumisjärjestelmässä (IRK).
 3. Täytä lomake tiedoilla, lataa valokuvia, valitse opinto-ohjelma, liitä tarvittavat asiakirjat.
 4. Saatuaan tiedon asiakirjan varmennuksen positiivisesta tuloksesta - maksa ensimmäisen lukukauden lukukausimaksu rekrytointikomitean ilmoittamalle tilille.
 5. Toimita kaikki asiakirjat valokopioineen ja vannoine käännöksin puolaksi rekrytointikomitealle. Määräaika on 28. syyskuuta 2020 klo 15.00. Asiakirjojen toimituspäivä on tärkeä, ei lähetyspäivä.

Huomaa: Asiakirjat on toimitettava postitse tai kuriiripalvelun kautta.

Älä lähetä asiakirjoja ennen kuin rekrytointikomitea on päättänyt opiskelusta.

Kurssin johtaja

Professori Katarzyna Kuziak

sähköposti: katarzyna.kuziak@ue.wroc.pl

Viimeksi päivitetty Heinä 2020

Oppilaitoksesta

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Lue lisää

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Näytä vähemmän