Ravitsemustieteen maisteri
University of Leeds
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
GBP 29 000 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Iso-Britannia: 12 750 puntaa – kansainvälinen: 29 000 puntaa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ravitsemus on nopeasti kehittyvä tieteenala, joka keskittyy ymmärtämään ruokavalion roolia ihmisten terveyden ylläpitämisessä ja sairauksien ehkäisyssä. Kun siirrymme maailmanlaajuisesti kohti terveellisempää elämäntapaa, ravitsemuksen ymmärtäminen on noussut ensiarvoisen tärkeäksi, ja alan pätevien asiantuntijoiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.
Nutrition MSc -kurssimme antaa sinulle syvällisen ymmärryksen ravitsemusalan tieteellisistä, sosiaalisista ja eettisistä näkökohdista, jotka Association for Nutrition (AfN), ravitsemusasiantuntijoiden vapaaehtoinen rekisteri on asettanut. Oppimisesi kattaa tärkeitä ravitsemuksen osa-alueita – politiikasta ja käytännöistä tieteellisiin periaatteisiin, jotka tukevat ruokavalion, ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin välistä suhdetta.
Opiskelet Elintarviketieteen ja ravitsemuksen korkeakoulussamme, joka on koti maailman johtavalle tutkimukselle, joka on vaikuttanut ruoan ja ravitsemuksen avainalueisiin ja antaa suoraan kurssille tietoa, mikä tarkoittaa, että saat tietoa uusista innovaatioista ja ongelmista ravitsemus- ja ravitsemusalalla. elintarviketeollisuus. Sinua opettaa myös ohjelmatiimi, joka koostuu akateemikoista ja tutkijoista eri puolilta koulua, ja sinulla on pääsy erikoispalveluihin, jotka valmistavat sinut työskentelemään tällä alalla.
Tämä tarkoittaa, että valmistuttuasi olet täysin varustettu ajankohtaisilla tiedoilla ja edistyneillä taidoilla, joita alan globaalit yritykset haluavat.
Akkreditointi
Kurssi on Association for Nutrition (AfN) akkreditoima, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa kaikki rekisteröidyiltä ravitsemusterapeuteilta vaadittavat ydinosaaminen. Suoritettuasi tämän MSc-tutkinnon voit hakea Ison-Britannian vapaaehtoiseen ravitsemusterapeuttien rekisteriin, ja erinomaiset yhteytemme alaan auttavat sinua jatkamaan menestyvää ja palkitsevaa uraa.
Oppiminen ja opettaminen
Opetus tapahtuu luentojen, käytännön tuntien, opetusohjelmien, seminaarien, verkkomateriaalien ja ohjattujen tutkimusprojektien kautta. Tietotekniikkaa käytetään laajasti ja saatavilla on laaja valikoima materiaaleja, joiden avulla voit opiskella omaan tahtiisi ja omaan aikaansa, parantaa ja laajentaa muodollisesti opetettua materiaalia.
Erikoistilat
Saat käyttöösi erinomaiset opetus- ja laboratoriotilat, joita täydentävät kattavat laskentalaitteet. Erikoispalveluihimme kuuluvat uusimmat laitteet elintarvikkeiden kolloidisen luonteen tutkimiseen, pieni- ja laajakulmaröntgensirontalaitteet (SAX & WAXS), huippuluokan elektronimikroskopialaitteet, rakenneanalysaattorit, tribometrit sekä HPLC- ja GC-analyysilaitteet .
Virtuaalinen oppimisympäristömme auttaa tukemaan opintojasi: se on keskeinen paikka, josta löydät kaiken tiedon ja resurssit Koulua, ohjelmaa ja moduuleja varten.
Voit myös hyötyä tuesta akateemisten taitojen kehittämiseen opetussuunnitelman puitteissa sekä verkkoresurssien, työpajojen, henkilökohtaisten tapaamisten ja drop-in-istuntojen kautta.
Ohjelman tiimi
Tohtori Carolyn Auma on ravitsemusohjelman johtaja. Hänen tutkimusalueensa ovat ruokavaliokäyttäytyminen matala- ja keskituloisissa maissa, ruokavaliokäyttäytymiseen vaikuttavia tekijöitä (ruokaympäristö) sekä ruokavalion ja ei-tarttuvien sairauksien, erityisesti diabeteksen, välisiä suhteita.
Laajempi ohjelmatiimi koostuu tiedemiehistä ja tutkijoista kaikkialta Food Science and Nutritionin korkeakoulusta, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Tällä kurssilla sinua opettavat asiantuntijamme akateemikot luennoijista professoreihin. Sinua voivat myös opettaa alan ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus, sekä koulutetut jatkotutkijat, jotka yhdistävät sinut kampuksen kirkkaimpiin mieliin.
Opetussuunnitelma
Pakolliset moduulit