Ruoan laatu ja innovaatio MSc
University of Leeds
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
GBP 29 000 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Iso-Britannia: 12 750 puntaa – kansainvälinen: 29 000 puntaa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Koskaan aikaisemmin ruoan laatu ei ole ollut tärkeämpää yhteiskunnassamme. Hallitukset kaikkialla maailmassa painostavat elintarviketeollisuutta varmistaakseen, että tuotteet ovat turvallisia ja valmistettu korkeatasoisesti. Siksi tämän alan pätevien asiantuntijoiden kysyntä kasvaa jatkuvasti – ja uramahdollisuudet ovat valtavat.
Elintarvikkeiden laatu ja innovaatio MSc on suunniteltu koko elintarviketuotekehitysprosessin ympärille - konseptista lanseeraukseen. Keskitymme kuluttajavetoiseen tuotekehitykseen, jossa kuluttajat ovat keskeisessä roolissa koko kehitysprosessin ajan. Kehität syvällistä erikoisosaamista, jota tarvitaan varmistaaksesi, että äskettäin kehitetyt elintarviketuotteet täyttävät elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi tarvittavat käsittelyvaatimukset. Tämän lisäksi saat laajan käsityksen lainsäädännöstä ja sen vaikutuksista toimialaan.
Tämä yhdistelmä tieteellistä taitoa, kansainvälisten vaatimusten tuntemusta ja alan kannalta merkityksellistä osaamista sellaisilla aloilla kuin aistinvarainen arviointi ja tuotesuunnittelu houkuttelevat alan työnantajia.
MSc-tutkinnon suorittaminen Leedsin elintarviketieteen ja ravitsemuksen korkeakoulussa antaa sinulle myös pääsyn erikoispalveluihin, jotka valmistavat sinut alan työskentelyyn, ja ohjelmatiimiin, joka koostuu akateemikoista ja tutkijoista, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Akkreditointi
Tämä tutkinto on elintarviketieteen ja teknologian instituutin akkreditoima.
Tämä akkreditointi tarkoittaa, että Leeds tarjoaa parasta mahdollista ruokaan liittyvää koulutusta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tietoja ja taitoja, joita tarvitaan elintarviketeollisuuden, tutkimuksen, koulutuksen ja julkisen sektorin työllistymiseen.
Oppiminen ja opettaminen
Opetus tapahtuu luentojen, käytännön tuntien, opetusohjelmien, seminaarien ja ohjattujen tutkimusprojektien yhdistelmänä. Tietotekniikkaa käytetään laajasti ja saatavilla on laaja valikoima materiaaleja, joiden avulla voit opiskella omaan tahtiisi ja omaan aikaansa, parantaa ja laajentaa muodollisesti opetettua materiaalia.
Erikoistilat
Saat käyttöösi erinomaiset opetus- ja laboratoriotilat, joita täydentävät kattavat laskentalaitteet. Erikoislaitoksissamme on uusimmat instrumentaaliset laitteet elintarvikekomponenttien karakterisointiin, mukaan lukien HPLC ja GC-MS sekä aistinvarainen testauslaitos.
Virtuaalinen oppimisympäristömme auttaa tukemaan opintojasi: se on keskeinen paikka, josta löydät kaiken tiedon ja resurssit Koulua, ohjelmaa ja moduuleja varten.
Voit myös hyötyä tuesta akateemisten taitojen kehittämiseen opetussuunnitelman puitteissa sekä verkkoresurssien, työpajojen, henkilökohtaisten tapaamisten ja drop-in-istuntojen kautta.
Ohjelman tiimi
Tri Peter Ho on elintarvikkeiden laadun ja innovaation ohjelman johtaja. Hänen ensisijaiset tutkimusintressinsä ovat aistitiede, ruoan valinta ja mittaus. Hän on kiinnostunut tilastollisen mallintamisen, kokeellisen suunnittelun ja monimuuttujaanalyysitekniikoiden soveltamisesta elintarviketuotekehityksessä, tuotteiden laatusuunnittelussa, prosessien ja tuotteiden optimoinnissa ja prosessien seurannassa.
Laajempi ohjelmatiimi koostuu tiedemiehistä ja tutkijoista kaikkialta Food Science and Nutritionin korkeakoulusta, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Tällä kurssilla sinua opettavat asiantuntijamme akateemikot luennoijista professoreihin. Sinua voivat myös opettaa alan ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus, sekä koulutetut jatkotutkijat, jotka yhdistävät sinut kampuksen kirkkaimpiin mieliin.
Opetussuunnitelma
Pakolliset moduulit