Singapore

Study in Singapore

Korkeakoulujen Singaporessa

Luonnehtia maailman johtava ja valittu kiitosta by Britian 's opetusministeri, Singapore ' s korkeakoulujärjestelmä on kehittynyt johtava voima, joka auttaa edistämään sen maine yhtenä maailman 's johtavia keskuksia taloudellisen kasvun ja teknologinen edistys. Kuusi yliopistoihin Singaporessa on rankattu 50 parhaan maailmassa: Nanyang teknillinen korkeakoulu, Singapore University of Technology and Design, National University of Singapore, Singapore Institute of Technology, Singapore Management University ja SIM yliopisto. Nämä yliopistot tarjoavat perus-ja jatkotutkinto-ohjelmia taloushallintoon, Information Systems Management, Business Management, Economics, yhteiskuntatieteiden, Laki ja Computer Science.

Singapore on myös ammattikorkeakoulun oppilaitokset, jotka on suunniteltu kouluttaa opiskelijoita työpaikkoja, jotka tukevat taloudellista ja teknologista kehitystä kansakunnan. Tällä hetkellä, Singapore tarjoaa viisi ammattikorkeakoulujen opiskelijoille, jotka haluavat ansaita ei-akateeminen tutkinto, jonka avulla he tulevat työelämään heti valmiiksi ohjelman. Tutkinto ansainnut ammattikorkeakoulussa on samanlainen osakkuusyrityksen 's tutkinto tai ammatillinen todistus ja kestää alle kaksi vuotta.

Kansainväliset opiskelijat saavat työskennellä 16 tuntia viikossa, kun kirjoilla kokopäiväinen Singapore yliopistossa. Opiskelijat hakevat tutkimuksen viisumia tarvitse todistaa ne ovat sujuvasti Englanti tarjoamalla tulokset Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL), General Certificate of Secondary Education (GCSE) tai International Englanti Language Testing System (IELTS ).Niiden on myös saanut hyväksymiskirjeen yliopiston tai ammattikorkeakoulun sekä passikuvaa ja asiakirjat, jotka todistavat niiden kelpoisuudesta osallistua yliopiston tutkinto-ohjelma (ylioppilastutkinto, esimerkiksi).

Lisäksi kansainvälisten opiskelijoiden tulee hankkia paikallinen sponsori, joka on Singaporen kansalainen ennen kuin he voivat hakea opiskelija viisumi. Jotkut yliopistot ja ammattikorkeakoulut voi vaatia sponsorointi, joten opiskelijoiden tulee tarkistaa niiden tarkoituksena koulun valinta, onko sponsorointi tarvitaan. Käsittelyaika voi ottaa yhden kahteen kuukauteen riippuen pätevyyden opiskelijan 's paperityötä ja dokumentoinnin määrää. Kaikki hakemukset on toimitettava online Maahanmuutto ja Checkpoints Authority of Singapore (aurinko), joka tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot helpottavat opiskelijan n tulo Singapore 's korkeakoulujärjestelmää.

 

Miksi opiskella Singaporessa?

Valmistuvat opiskelijat Singapore yliopistot ovat jatkuvasti sijoittunut poikkeuksellisen korkealle arvioita siitä tieteen ja matematiikan osaamista. Itse asiassa, Singaporen opiskelijat rankattiin ykköseksi mukaan tilastollista tutkimusta suoritetaan International Association for Evaluation of Educational Achievement organisaatio. Lisäksi Nanyang teknillinen korkeakoulu ja National University of Singapore pidetään joukossa 50 oppilaitosten maailmassa. Lisäksi opiskelijat voivat myös nauttia Singapore 's erinomainen terveydenhuoltojärjestelmä, joka Maailman terveysjärjestö riveissä kuin kuudenneksi paras maailmassa.

Tietoja Singapore

Saari kaupunki-valtio sijaitsee pois eteläpäässä Malaiji niemimaa, Singapore on usein luullaan yksinkertaisesti kaupunkia eikä varsinainen maa, joka koostuu 63 saaresta ja kuusi miljoonaa ihmistä. Viimeisten 20 vuoden aikana, Singapore on kehittynyt erittäin kaupungistunut, kukoistava talous ruokkii tuhansia maahanmuuttajia asumaan Singaporessa saadakseen työtä. Sademetsät käytetään kattamaan useimmat Singaporen mutta vähän Biologisen monimuotoisuuden vuoksi nopea ja aggressiivinen kehitystä koko maassa. Yhtenä maailman 's johtava taloudellisia keskuksia, Singapore on yksi viidestä suurimmasta vilkkaimpia satamia että hallinnoi aktiivisesti tuonti ja teollisuustuotteiden vienti sekä luonnonvaroja. Tietoisena siitä, että Singapore sijaitsee kolmannessa suurimmat tulot henkeä kohti, tuhansia ulkomaalaisia ​​parven tämän saaren kaupunki-valtio hyödyntää sen alhainen työttömyysaste ja markkinatalous.

Poliittisesti Singapore on parlamentaarinen tasavalta vaikuttavat voimakkaasti People 's-puolueen, joka on voittanut kaikki vaalit pidetään maassa vuodesta 1959. Singapore 's perustuslaki vahvistaa edustuksellisen demokratian ensisijaisena poliittisena kokonaisuutena tukee Westminster hallintojärjestelmän. Lisäksi Singaporessa on jatkuvasti luokiteltu ottaa kaikkein avoin ja vähiten korruptoituneiden hallitusten maailmassa. Toimeenpanovalta on hallussa Cabinet hallitsee presidentti ja pääministeri. Vaikka Presidentti valitaan suurin osa julkisen 's ääni, pääministeri valitsee jäsenet kabinetin.

Singapore 's kansalaiset ovat erittäin monipuolinen väestö. Lähes 75 prosenttia tästä väestöstä on kiinalaisia, jossa intiaanit ja Malays käsittää loput 25 prosenttia.Tamil, Englanti, Malaiji ja mandariinikiina on tunnustettu neljä virallista kieltä, mutta koska tulva arviolta 11 milllion ohimenevää ihmistä vuosittain, on mahdollista kohdata kymmeniä eri kieliä opiskellessaan Singaporessa.

 

Olennaiset seikat Singapore

  • Singapore katsotaan olevan yksi maailman kilpailukykyisin, vapaa ja innovatiivinen, liiketoimintaan sopiva talouksista maailmassa. Yli 7000 monikansalliset organisaatiot tällä hetkellä Singaporessa peräisin Japanissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa
  • Lähes puolet Singaporen 's työvoiman eivät ole singaporelaiset.
  • Talous on voimakkaasti edistää matkailualan, jossa arviolta 11 miljoonaa turistia vierailee Singaporessa joka vuosi.
  • Vuodesta 2009, 25 prosenttia opiskelijoiden singaporelaisen korkeakoulussa oli kansainvälisiä opiskelijoita lähinnä Intian, Kiinan ja Aasian eri maissa.
  • Singaporen armeijan, joka koostuu ilmavoimien ja merivoimien, voi olla kaikkein teknologisesti Kaakkois-Aasiassa. Kuitenkin tämä maa n mielestä puolustuslinja on yksi pelotteen ja diplomatian ja näkee sen sotilaallisen takeena Singapore itsenäisyyden.
  • Koska maata on vähän Singaporessa, hallitus on perustanut Housing Development Board tarjota asuntoja lähes neljä viidesosaa kaupunkivaltio 's väestöstä muodossa julkisrahoitteisten. Vaihtoehtoisesti asumisesta seisoo 85 prosenttia ja noin joka kymmenes singaporelaiset omistaa auton.

 

Singapore 's Ilmasto

Samanlaisia ​​useimmat Kaakkois-Aasiassa 's trooppinen ilmasto, Singapore ' s sää pysyy kuuma ja kostea ympäri vuoden. Opiskelijat koulua Singaporessa voi odottaa lämpötila jatkuvasti pysyy yli 70 astetta (21 astetta) ja kosteus pyörii noin 75 prosenttia tai enemmän. Asukkaat katso rankkasade marraskuun ja joulukuun aikana, mikä lisää kosteutta. Onneksi suurin osa Singaporen n rakennukset ovat ilmastoituja, ja hallitus on ryhtynyt toimiin varmistaakseen viihtyvyyteen turisteille ja vierailijoille on hyväksyttävää.

 

Singapore 's Valuutta

Singaporen dollari on kaupunki-valtio valuutta, joka on vaihdettavissa Brunei dollari. Koostuu 100 senttiä, tai "yksiköt ", SGD on nimetty "$ " tai "S $ ". Hopea ja kulta kolikoita liikkeeseen nimellisarvoltaan viisi, kymmenen, 20 ja 50 senttiä, ja yhden dollarin kolikon myös saatavilla.Monissa paikoissa Singaporessa hyväksyä ulkomaan valuutassa, mutta opiskelijat voivat vaihtaa rahansa SGDs pankeissa tai valuutanvaihto toimistoja, jotka löytyvät useimpien ostoskeskuksissa.

 

Singapore 's uskonnot

Kolmekymmentäviisi prosenttia Singaporen 's väestöstä harjoittaa buddhalaisuutta, jonka jälkeen kristinusko, taolaisuus, hindulaisuus tai islam. Lähes 20 prosenttia ei kuulu mihinkään uskontoon. Singapore tarjoaa dharmakeskuksissa ja luostarit edustavat kolmea buddhalaiset perinteet - vajrayana, Theravada ja mahayana. Suurin osa singaporelaiset ovat Kiinan buddhalaisten jotka harjoittavat Mahayan perinne.