Lue virallinen kuvaus

Herää kauneuteen. Sisustussuunnittelun mestarin uusi käsite

Näiden kurssien ominaispiirre on, että akateeminen teoria yhdistetään todellisten työpaikkojen käytäntöön.

Mestari keskittyy "Kauneuden" suurille kysymyksille ja sen identiteetille pitkälle kehitetyillä menetelmillä. Suunnittelun johdatuksen jälkeen kurssi laajenee useisiin teemoihin, kuten koteihin, vihreisiin näyttelytiloihin, kansainvälisiin näyttelytiloihin, kestäviin toimistoihin ja henkisiin tiloihin, jotka ilmentävät tilojen, muotoilujen, materiaalien ja valon suunnittelun syvällistä tuntemusta välineinä sisäisen itsemme ja asiakkaan ilmaisu.


Luonnos: Katso syvästi luovuuttasi

Kurssilla pyritään auttamaan meitä ymmärtämään kansainvälisten sisustussuunnitteluprojektien keskeisiä elementtejä. Nopean piirustuksen avulla muotoilun peruselementtejä absorboimme tai ilmaisimme suunnitteluaineiden olemuksen.


Kansainvälinen piirustus

Keskity kansainväliseen tapaan kodifioida tiedosto ja luokitella piirustussymbolit, menetelmät, kerrokset, yksityiskohdat ja tavat kuvata hankkeita globaalissa suunnittelutoimistossa, jotta opiskelijat voivat jo pystyä soveltamaan todellista työtä kansainvälisessä yrityksessä.


Kehittynyt teknologia: tulevaisuus

Tekniikan ja uuden tekniikan tuntemus takaa toimittajien valinnan ja kustannukset korjauspaikalle. Erittäin tärkeä sisustusarkkitehtuurillemme.

Aloita uusi edistyksellinen lähestymistapa vihreällä muotoilulla ja kestävällä teknologialla, jossa suorana kokemuksena prototyypistä voi ymmärtää ja ymmärtää vahvuuksia rakennettujen muotojen sisällä niiden mittasuhteiden hallinnassa.


Suunnittelun historia: Menneisyys on nyt

tietää arkkitehtuurin ja muotoilun historian paitsi menneisyyden tiedotkin, mutta todellisena käsityksenä tämän alan tärkeimpien kirjoittajien (ja heidän elämänsä) suuresta seikkailusta. Uuden kansainvälisen sisustussuunnittelun käsitteellämme ajatellaan, että jokainen taidemuoto on taiteilijan sisäisen elävän ja rikkaan maailman ilmentymä. Tämä pätee myös arkkitehtiin ja suunnittelijoihin, ja on mahdollista mennä kurssin aikana suoraan historialliselle paikalle ja nähdä "paikan henki" ja hänen tekijänsä.


Kromaattinen käsitys: Nauti väreistä

esittelee opiskelijat tietämään, kuinka värit vaikuttavat ihmisiin erilaisissa yhdistelmissään sellaisten muotoisten ja geometristen määrien ja lajien mukaan, joihin ne voidaan koota, kuvaavat erilaisia ​​käsityksiä julkisen / yksityisen tilan ja sisätilojen sisällä. Kansainvälisenä sisustussuunnittelijana tämä aihe säilytetään perustavanlaatuisena.


Online-suunnittelupalvelut: digitaalinen markkinointi

Esittelee opiskelijat innovatiivisimmalla ja edistyksellisimmällä tavalla työskentelemällä verkossa ja vastaamaan asiakkaisiin Internetin välityksellä, kehittämällä koko suunnitteluprosessia viimeisimmän Digital Web Marketing -ohjelman avulla, jotta hän olisi täysin mukana nykyaikaisessa toimintatavassa kaikkialla maailmassa.


Kehittynyt salkku

Viimeisen teoksen esittäminen asiakkaalle on erittäin tärkeä, koska se on tapa kuvata projektin erityistä näkökulmaa värein, materiaaleihin, valoon, kuvan ympäröivään ympäristöön ja ilmapiiriin. Oppimisen edistyksellinen tapa tehdä salkku merkitsee työn vahvan identiteetin määrittelyä ja menestystä esityksen viimeisessä tärkeässä vaiheessa.


3D-malli / renderointi

Keskittyy tuoda 2d piirustus ja luonnokset 3d mallin edustuksen ajoneuvojen suunnittelu ajattelu ja käsitys. Ensimmäinen havainnointi ja analyyttinen tutkimus, jossa on useita sisustusalueita, jotka luovat luovia taitoja. Oppimalla 3D Render -ohjelmisto V-Ray kuvanrakennukseen useilla 3D-malleilla.


Ammattitaito

Tämä Interior Design Master -kurssi tutkii ammatillisten suunnittelupalveluiden toimittamiseen liittyvien todellisten käytäntöjen organisointia ja hallintaa. Siinä keskitytään arkkitehdin vastuuhankkeisiin etukäteen hankintavaiheesta kustannusarvioiden avulla laskentamallien ja rakennespesifikaatioiden avulla. Käsittelemme kaikki näkökohdat, kuten tietotekniikan soveltaminen eritelmien valmisteluun ja vierailun rakentamiseen.


Asiakashallinta

Kokoukset asiakkaiden kanssa ensimmäisestä viimeiseen, ymmärtääkseen heidän todelliset tarpeensa, näyttävät projektin ensimmäisen ajatuksen ja seuraavat vaiheen kuvat projektista. Jotta he voisivat ohjata heitä läpi työn eri vaiheita loppuun asti ja näyttää heille kuinka on mahdollista hallita määriä, on herkkä työ. Oikea lähestymistapa käyttäytymisajaksi ja rytmeinä osoittamaan hankkeen useat vaiheet on erittäin tärkeä osa tavallisten ammattilaisten töitä. Firenzen sisustussuunnitelma tuo myös opiskelijoita tähän aiheeseen.


Uramahdollisuudet

Me valitsemme yhteistyökumppanin parhaiten parhaista opiskelijoistamme. Opiskelijat hankkivat MASTER-sisustussuunnittelijan tai Dual MASTER -insinöörin ja huonekalujen suunnittelun entistä enemmän ammattitaidon todistusta ja voivat jatkaa ammatillista uraansa sisustussuunnittelun alalla freelancerina tai yhteistyökumppanina Interior Design- ja Architecture -yritysten tai luovan teollisuuden työntekijöitä, kuten näyttelyn suunnittelu, tapahtumasuunnittelu, sisustus, tuotesuunnittelu, huonekalusuunnittelu, 3D-erikoistuminen, renderöinti, projektihaku, visuaalinen kaupankäynti.


Kurssin käsite

Silloin voi käydä niin, että projektin suorittamisen aikana, kun huomaat mallia valon alla, alkaa ymmärtää itsesi, kuka olet ja mitä todella haluat elämästä.

Tämä päällikkö on suunniteltu arkkitehtuurin ja sisustus- ja huonekalusuunnitteluyrityksen yhdistelemällä teoria ja todelliset teokset toivottavasti muuttamaan sinua ja antamaan sinut tutustumaan "Perception in Design" -menetelmässä, kuka sinä olet ja mikä on teidän työnne ja sinun tutkimustesi. Suunnittelijana sinä huomaat maailmasi ja tulevaisuutesi. Voit tutustua perusteellisesti asiakkaan selityksiin ja ymmärtää sen, onnistutko tunnistamaan merkkejä, joita aineisto lähettää, voit nähdä luonnon ääniä ja tuoksuja sekä luoda vuoropuhelun projektin ja itseänne sisäisen osan välillä. Kevyt, avaruus, materiaali ja rakentaminen ovat elementtejä projektin runouden luomiseksi unohtamatta koskaan kustannusten hallintaa tai prosessien ymmärtämistä sisustuksessa ja käsityöläisjoukkueen johtamisessa, joka on sitoutunut toteuttamaan mestariteoksesi .

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Italialainen

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School »

Viimeksi päivitetty February 13, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
1 vuosi
Part-time
Full-time
Hinta
- Master 6950 Eur - Dual master 10590 Eur
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä