Erikoistunut maisteri arkkitehtuurin teollisuussuunnitteluun

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tulevat suunnittelijat, arkkitehdit ja insinöörit kohtaavat jatkuvasti muuttuvan suunnittelu- ja rakennusalan suuria haasteita paikallisella ja globaalilla tasolla kilpailun, kehityksen ja nykyaikaistamisen kannalta.

Hänen on pystyttävä kehittämään uusia ideoita kiinteistöalalla suunnittelemalla ratkaisuja, jotka upottavat edistyneitä rakennuskomponentteja ja esittävät innovatiivisia asettelumuotoja. Erityisesti kiinnostuksen kohde koskee väliaikaisia rakennuksia ja tapahtumia, rakennusten muuttamista ja rakennusosien suunnittelua.

Tässä suhteessa arkkitehtuurin teollisen suunnittelun erikoistunut maisteri pyrkii:

  • Yhdistä monitieteinen osaaminen luodaksesi syventäviä opetussuunnitelmia.
  • Pyydä yrityksiä ja ammattilaisia tekemään koulutuskokemuksesta mahdollisimman käytännöllinen.
  • Viitataan Italian kulttuurisiin ja taloudellisiin voimavaroihin suunnittelutaitojen rikastamiseksi.
  • Opettakaa kehittää erittäin innovatiivisia konsepteja, jotka perustuvat todellisten yritysten antamiin suunnitteluohjeisiin.
  • Tarjoa monikulttuurinen ympäristö parantamaan globaalien kysymysten ymmärtämistä.

Tavoitteet

Ohjelma on tarkoitettu kouluttamaan ammattilaisia, joilla on suunnittelutaitoja sellaisten teollisuustuotteiden suunnitteluun, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tai integroitua rakennettuun ympäristöön tai makrosysteemien osiin, jotka ovat yhä teollistuneempia, kuten rakennukset.

Ohjelman tavoitteena on yhdistää kahdelta Italian huippuosaamisalueelta saatava tieto: rakennusteollisuuden komponenttien suunnittelu ja tuotanto, alueet, jotka jo tunnustetaan kansainvälisesti parhaalla tasolla, mutta jotka voivat löytää lisäkehitysmahdollisuuksia, sekä Italiassa ja ulkomailla.

Se seikka, että maassamme on korkealaatuiset perinteet rakennusvalmiiden elementtien valmistuksessa, on erityisen mielenkiintoinen esimerkiksi rakennusmateriaalien (tiilet, kiviaines jne.) Ja pinnoitteiden (keramiikkatuotteet, mosaiikit jne.) Alalla, samoin kuin siellä, ovat erinomaiset yritykset rakenteiden ja järjestelmien tuotannossa. Siksi ohjelma tarjoaa teollisen suunnittelun taidot, jotka perustuvat italialaiseen suunnitteluun / tuotannon laatuun ja joita voidaan soveltaa kansainvälisille markkinoille. Tässä ohjelmassa koulutetut ammattilaiset kykenevät hallitsemaan rakennetun ympäristön teollisuustuotteen suunnittelun monimutkaisuutta suhteessa sen sisällyttämiseen rakennukseen eri tuotannonalan yrityksissä, jotka sisältävät laajan valikoiman rakennuskomponentteja, kevyitä ja raskaat esivalmistelut, rakennustuotteet rakennuskoteloille, asennusjärjestelmät ja rakennetun ympäristön toiminnalliset laitteet. Opiskelijat voivat työskennellä yrityksissä tai suunnittelu- ja suunnitteluyrityksissä, jotka pyytävät vuorovaikutustaan liiketoimintamaailman kanssa. Tämän mestarin tarjoama koulutus sisältää luentojen, seminaarien, harjoitusten ja työpajojen toteuttamisen.

Työn kuvaus ja lopullinen arviointi

Opiskelijoista tulee asiantuntijasuunnittelijoita, joilla on teoreettista tietoa yhdistettynä merkittäviin kokemuksiin rakennusteollisuudessa, ja tuotepäällikköä, jolla on vahva monitieteinen asenne, mukana uusien tuotteiden kehittämisessä ja sisällyttämisessä rakennettuun ympäristöön.

Pääsyvaatimus

ID4A Specializing Master on tarkoitettu teollisen suunnittelun, suunnittelun ja arkkitehtuurin tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat jatkaa koulutustaan ja hankkia taitojaan erikoistuneella projektialueella.

Erikoistunut maisteri on varattu hakijoille, joilla on yliopistotutkinto tai yliopistotutkinto (vanha italialainen järjestelmä tutkinto) tai kandidaatin tai maisterin tutkinto (uusi italialainen järjestelmä tutkinto) ammattikorkeakouluilla. Ulkomailla valmistuneiden ehdokkaiden osalta harkitaan vastaavien opintojen nimityksiä vastaavissa oppilaitoksissa.

Tarvitaan hyvä englanninkielen taso.

Pääsymenettely

Osallistua valintaprosessiin hakemuslomake on täytettävä verkossa seuraavien määräaikojen kuluessa:

  • Italialaisille / ulkomaalaisille, joiden pätevyys on annettu Italiassa 8. elokuuta 2020.
  • Extra UE-kansalaisille 8. heinäkuuta 2020 .

Lukukausimaksu ja maksut

Mestarin kokonaiskustannukset ovat 12 000 euroa arvonlisäverottomia art. 10 Dpr 633/72.

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea 10%: n alennusta täältä
Opiskelijat, jotka haluavat opiskella kokonaan verkossa, voivat hakea 10% alennusta täältä

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

POLI.design operates in the field of design acting as an interface between universities, companies, and professional organizations, institutions, and bodies.

POLI.design operates in the field of design acting as an interface between universities, companies, and professional organizations, institutions, and bodies. Näytä vähemmän