Suomi

Opiskella Suomessa

Korkeakoulutus Suomessa

Ammattikorkeakoulut (kutsutaan myös ammattikorkeakoulun tai uiversities ammattikorkeakoulut) ja yliopistot ovat kaksi alaa, jossa Suomi 's korkeakoululaitoksen. Vaikka yliopistot nimenomaan edistää tutkimukseen perustuvan akateemisia opintoja, kuten biolääketieteen ja psykologisia ohjelmia, ammattikorkeakoulut tarjoavat opiskelijoille ammatillista-tyyppinen koulutuksen tarkoituksena on antaa heille tarvittavat taidot saada työtä valmistuttuaan. Voit vain ansaita post-Master 's tai tohtorin tutkinto yliopistosta.

AMK 's tarjoaa opiskelijoille pääsyn suurten yhtiöiden, jotka tarjoavat kandidaatin ja maisterin tutkintoja päätyttyä. Se kestää yleensä Opiskelen ammattikorkeakoulussa kolmesta viiteen vuotta ansaita kandidaatin 's ammattikorkeakoulun ja kaksi-kolme vuotta aikaa ansaita Master ' s tutkinto. Lisäksi Suomi 's ammattikorkeakoulun yliopistoilla on monia ohjelmia, jotka ovat saatavilla Englanti, sekä muutamia Master ' s ohjelmia, jotka ovat saatavilla myös Englanti.

Sisäänpääsy Suomen korkeakoulut perustuu opiskelijan 's GPA ansainnut taas lukiossa tai ottamasta yliopiston ' s oma pääsykoe. Nämä tutkimukset eroavat muista siinä, että niitä ei ole suunniteltu testaamaan opiskelijan 's kyky muistaa tietoja tai "arvaus " vastaus mutiple valinta kysymys. Sen sijaan kysymyksiä Suomen pääsykoe testi analyyttinen ja kriittisen ajattelun taitoja toteuttamalla enemmän lyhyen esseen tyyppi kysymyksiä.

Opiskelijat, jotka valmistuvat ammattikorkeakoulussa voi hakea yliopistossa jatkaa master 's tutkinto. Ammattikorkeakoulun jatko joutua ottamaan ylimääräisiä opintoja yliopistossa säilyttämiseksi koulutustason kokenut Akateemisten.

 

Suomi 's Opetus System

Suomi 's opetusministeriön varoista korkeakoulujen joten Suomen kansalaiset eivät tarvitse maksaa lukukausimaksut osallistuessaan ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.Tämä koskee myös kansainvälisiä opiskelijoita useimmissa tapauksissa. Esimerkiksi jotkut master 's koulutusohjelmassa saattanut liittyä lukukausimaksuja opiskelijoille, jotka eivät ole ETA: n jäseniä tai EU. Kuitenkin opiskelijamäärä ammattikorkeakoulussa laitos tai yliopisto täytyy ostaa kirjoja ja muita kurssin materiaalit sekä maksaa omat elinkustannukset. Suomi 's elinkustannukset on samanlainen kuin muissa Euroopan unionin maissa.

 

Viisumit ja Student oleskeluluvat

Jos käytät pääsykoe Suomessa, tarvitset viisumin, jonka avulla voit pysyä enintään kolme kuukautta. Koska tutkinto-opiskelija opiskelee Suomessa, joka ei ole EU: n tai ETA: n kansalainen, voit sitten täytyy hakea opiskelijan oleskelulupaa. Lisätietoja saat maan 's Suomen suurlähetystö selvittää, miten saada opiskelijan oleskelulupa. Voit myös vierailla verkkosivuilla Suomen Maahanmuuttoviraston selvittää, mitä sinun tulee hakea tätä lupaa.

Ole tietoinen siitä, että kun hakea opiskelijan oleskeluluvan, sinua pyydetään todistamaan, että voit tukea itse Suomessa asuessaan. Tällä hetkellä kansainvälisten opiskelijoiden on osoitettava, että on mahdollisuus saada 6000 € vuodessa eli 500 € kuukaudessa minimaalisesti kattaa elinkustannukset. Yhdysvaltain dollareina tämä vastaa noin 600 dollaria kuukaudessa tai 7000 dollaria vuodessa.

 

Miksi opiskella Suomessa?

Sen lisäksi, että Suomi maksaa eniten, jos ei kaikki lukukausimaksut, ainutlaatuisuutta suomalainen kulttuuri, läheisyys useita muita mielenkiintoisia maita ja maan 's painotetaan jatkuvasti parantamaan laatua korkeakoulujärjestelmän tekee Suomessa yksi parhaita paikkoja ansaita tutkinto maailmassa.

Tietoa Suomessa

Reunustavat Norja, Venäjä ja Ruotsi, Suomi on harvaan asuttu maa Euroopan unionissa, mutta on kahdeksanneksi suurin maa massa verrattuna muihin Euroopan maihin. Yli kaksi miljoonaa ihmistä asuu Suomessa 's pääkaupunki Helsinki, joka on myös Suomen ' s taloudellinen, poliittinen, kulttuurinen ja koulutuskeskus. Lähes 70 prosenttia kaikista ulkomaiset yritykset ovat perustaneet perustason toimintansa pääkaupunkiseudulla.

Suomi on varakas kansakunta ja johdonmukaisesti riveissä kuin yksi viidestä maailman maat osalta elintaso, talouden vakaus ja koulutusjärjestelmä. Koska sen kattava sosiaaliturvajärjestelmä laajasti tarjoaa erinomaiset koulutusmahdollisuudet kaikille sekä terveydenhuollon ja muiden etuuksista verotetaan yhteiskunnassa, Suomi n talous on edelleen vauras koska sen kyky antaa kaikille tasapuoliset mahdollisuudet toteuttamaan heidän mahdollisuuksia kannattava jäsen suomalainen yhteiskunta.Lisäksi Suomi on rauhallinen maa, joka ei kuluta suuria määriä veroja sotilaallisia kohteita, minkä ansiosta se kuluttaa enemmän hyvinvointia kansalaisille.


Olennaiset seikat Suomi

  • Suomessa on 19 maakunta, tai alueet, joita valvoo julkisin alueelliset neuvostot edustavat yhteistyöfoorumeihin kullekin alueelle 's kunnissa.
  • Jokainen maakunta on valtion talouden ja työllisyyden kehityksen keskuksia, jotka hoitavat hallinnon metsä-, maatalous-, työ-ja kalastustuotteiden asioihin kyseisellä alueella.
  • Suomessa on lähes 190000 järvien ja 180000 saarilla opiskelijoille ja turisteja tutustumaan. Se sisältää myös neljänneksi suurin järvi Euroopassa - Saimaa.
  • Metsät koivu, mänty ja kuusi kattaa 86 prosenttia Suomen, tekijä, joka edistää maa on suurin puun tuottaja Euroopassa.
  • Ihmiset asuvat pohjoisin alue Suomessa kokemusta 73 päivää ikuinen auringonvaloa kesällä ja 51 päivän 24 tunnin yöllä talvella.
  • Koska parlamentaarinen demokratia Suomessa on pääministeri, joka on kaikkein vaikutusvaltaisin poliitikko. Vaihtoehtoisesti Suomi n presidentti pidetään "valtionpäämies ". Suomen kansalaiset saavat äänestää ja ajaa presidentin-, parlamentti-ja kunnallisvaalit sekä muita Euroopan unionin vaaleissa.
  • Koska EU: n jäsenenä, Suomi käyttää euroa ensisijaisena valuuttana, joka korvasi markan yli kymmenen vuotta sitten.

 

Kieli tiedot

Viralliset kielet Suomessa ovat suomi ja ruotsi. Ruotsin on ensisijaisesti puhutaan rannikkoalueilla sekä etelään, länteen ja Ahvenanmaan alueella. Suomen viittomakielen ja Suomen Romani hyväksytään myös maan 's perustuslakia. Yhdeksänkymmentä prosenttia Suomen 's väestöstä puhuu suomea. Opiskelijat ovat kiinnostuneita opiskelusta Suomessa pitäisi olla tietoinen, että vaikka Suomi on kuin Indo-eurooppalainen kieli ja se on hyvin erilainen kuin muut Euroopassa puhutuista lähinnä sen syntaksi - se on 15 eri substantiivi tapauksissa epätavallinen ääntämisen ja ei-perinteisten kieliopin rakenteen.

 

Suomi 's Ilmasto

Koska Suomi sijaitsee tarpeeksi lähellä Atlantin valtameren, se kokee jatkuva lämpö tuotetaan Gulf Stream.Suomessa on myös lämpimämpi kuin sen naapurimaissa, koska hillitsevä vaikutus Itämeren yhdessä sen tuhannet järvet vuorovaikutuksessa Gulf Stream kosteutta. Suomi on kuitenkin hyvin kylmä, hyvin lumiset talvet, että tyypillinen katso lämpötilat syöksyä -20 astetta Fahrenheit (-30 C), lunta makaa maassa marraskuusta huhtikuuhun. Suomi 's lämpimintä päivää tapahtua heinäkuussa, kun kansalaiset paistatella lämpimässä auringonpaisteessa ja 90 asteen Fahrenheit (35 Celsius) lämpötiloissa.

 

Uskonto Suomessa

Noin 75 prosenttia suomalaisista kuuluu evankelis-luterilainen kirkko Suomessa. Loput 25 prosenttia ei ole uskonnollista vakaumusta tai pitävät itseään protestanttisen, katolisen tai juutalaisen.

 

Virallinen Holidays

Säädökset parlamentin perustavat Suomi 's vapaapäivät, jotka kuuluvat New Year ' s, pääsiäinen, joulu, loppiainen, All Saints 'Day ja juhannus.Vappu itsenäisyyspäivä pidetään maallinen loma.