Suunnittelun ja innovaatioiden päällikkö

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Design and Innovation on korkeaa suorituskykyä ja pätevyyttä edistävä ohjelma, joka on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat muuttaa maailmaa strategisen suunnittelun, kestävyyden ja innovaatioiden avulla ja jotka myös haluavat muuttaa elämäänsä työ- ja henkilökohtaisesti koulutuksen ja tällaisen kokemuksen kautta ohjelman tarjoaa.

Sen tarkoituksena on antaa huomattava lisä opiskelijoidemme ammatilliseen kehitykseen, asettamalla heidät houkutteleviksi profiileiksi yrityksille ja avaamalla uusia mahdollisuuksia heidän työelämässään.

Master of Design and Innovation kehittää ainutlaatuisia taitoja ja osaamista monipuolisten metodologioiden ja kokemuksien ansiosta ohjelman yhdessä asiantuntijoiden kanssa tunnustettu kokemus.

Mestari keskittyy innovaatioihin ja strategiseen suunnitteluun sekä keskus- että poikittaisakseliksi samanaikaisesti, unohtamatta kuitenkaan vaikutuksia, joita luovalla ajatuksella voi olla yrityksille. Kurssin ajan opiskelijat jakavat yhteisen sisällön ja projektit ja toisaalta tarjoavat erityiskoulutuksen jokaiselle avopuolisolle tieteelle: Käsityön ja tuotesuunnittelun laboratorio, Liiketoiminnan ja strategisen suunnittelun laboratorio ja Viestinnän suunnittelun laboratorio .

Kaylah Otto / Unsplash

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Lue lisää

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Näytä vähemmän