Suunnittelun maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ei-suunnittelijoille, jotka haluavat kehittää suunnittelutaitoja.

MA on yhden vuoden ohjelma, joka tutustuttaa sinut perusperiaatteisiin, lähestymistapoihin ja työkaluihin, jotka ovat välttämättömiä vuorovaikutussuunnittelulle, mukaan lukien visuaalinen viestintä, prototyypit ja ihmiskeskeiset käytännöt. Opit myös suunnittelun kulttuurista ja käytännöstä, mutta mikä tärkeintä, opit näkemään ja ajattelemaan muotoilua.

Halusitpa ottaa ensimmäisen askeleen siirtymällä suunnitteluun toisesta tieteenalasta tai lisätä muotoilun täydennyksen nykyiseen ammattiprofiiliin, MA-tutkinto on katettu.

MA-ohjelman avulla voit opiskella suunnittelun perusteita eräiden alan kirkkaimpien ajattelijoiden ja lahjakkaimpien ammattilaisten kanssa. Opit ajattomat periaatteet samalla, kun olet alttiina lähestymistavoille, ideoille ja menetelmille suunnittelun eturintamassa.

Joillekin tämä yhden vuoden ohjelma on riittävä johdatus suunnitteluun, joka ilmoittaa ja lisää heidän taitojaan, kun he jatkavat täydentävällä uralla. Muille tämä on ensimmäinen askel kohti syvempiä tutkimuksia, jotka johtavat lopulta palkitsevaan muotoiluuraan. Voit jatkaa opiskelua MPS-, MDes- tai PhD-ohjelmassa; jatka liiketoiminnan, ihmisen ja tietokoneen välisen vuorovaikutuksen tai viihdetekniikan opintoja; tai palata työskentelemään edelliselle alallesi suunnittelutaitojen ja näkökulmien etuna.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first ... Lue lisää

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first programs to offer a master’s degree in interaction design. Our programs enroll approximately 250 undergraduate and graduate students from a variety of backgrounds, inspired by a wide range of motivations and career ambitions. Näytä vähemmän