Sveitsi

Tutkimuksessa Sveitsissä

Korkeakoulujen Sveitsissä

Sveitsi on kymmenen "kantonin " yliopistoissa sekä kaksi Institutes of Technology, joita pidetään liittovaltion korkeakoulujen facitlities. Lisäksi monissa oppilaitoksissa on levittäytynyt koko maahan mahtuu yhä enemmän kansainvälisiä ja paikallisia opiskelijoita. Yliopistot ja korkeakoulut Sveitsissä kiinni lukukauden aikataulu, jossa talvilukukausi kestää lokakuusta maaliskuuhun ja kesälukukaudelle edelleen huhtikuusta heinäkuuhun.

On olemassa kolme akateemista tutkintoa annettu Sveitsissä: License, Diploma ja PhD. Hankkiminen "Lizentiat " ja Diploma vastaavat vastaava saada Yhdysvaltain Master 's tutkinto. Useimmat opiskelijat ansaitsevat Lisenssi-ja Diploma neljän viiteen vuoteen. Opiskelijan on ansaita nämä kaksi astetta ennen kuin he voivat jatkaa PhD.

Mahdollisten opiskelijoiden on esitettävä hakemus korkeakoulun heidän valintansa, yksityiskohtaisesti odotettavissa koulutusaloittain. Kopiot tutkimustulokset, ansioluettelo ja muut tutkinnot tai todistukset, jotka saattavat vaikuttaa hyväksymisen koulun tulisi myös sisällyttää pakettiin. Hyväksymisen jälkeen, opiskelijat tulee ottaa yhteyttä maansa 's Sveitsin suurlähetystössä tietoa maahantulon menettelyt Sveitsi. Lisäksi kaikki opiskelijat on annettava todistus siitä taloudellisesti vakaa opiskellessaan Sveitsin korkeakoulussa tai yliopistossa.

Kaikki opiskelijat on oltava valtion tunnustettu maturiteetti todistus tai muu todistus, joka on tunnustettu vastaaviksi maturiteetti todistuksen yliopistolla, johon ne on hyväksytty. Sen lisäksi, että erinomaiset arvosanat, opiskelijoiden olisi oltava riittävät tiedot yliopiston 's pääasiassa puhutun kielen ennen kuin kyseiseen yliopistoon.

Saapuessaan Sveitsissä, opiskelijoiden on saada oleskeluluvan paikallisella poliisilaitoksella. Ne tulee esittää voimassa oleva passi, hyväksymiskirjeen yliopistolta ja tiliote tai muu asiakirja tarkistetaan, että heillä on riittävät taloudelliset keinot taas koulussa. Tämä oleskelulupa täytyy uusittava vuosittain olet läsnä Sveitsin korkeakoulu.


Keskeiset Sveitsin Yliopistot

Suosittu yliopistojen Sveitsissä ovat:

  • University of Bern (lähinnä saksankielisissä)
  • Geneven yliopisto (lähinnä ranskankielinen)
  • Lausannen yliopiston (ranskankielinen)
  • Swiss Federal Institute of Technology Zürich (Saksa ja Englanti speaking)

 

Sveitsi on myös monia yksityiset oppilaitokset, taidekorkeakoulujen ja pedagoginen yliopistot, jotka tarjoavat tutkintojen tunnustamiseen Sveitsin konferenssin Kantonin opetusministerit tai EDK.

Opetus osallistumisesta Sveitsin yliopistossa tai korkeakoulussa vaihtelee 2000 Sveitsin frangia enintään 8000 Sveitsin frangia, mahdollisesti enemmän riippuen yliopiston ja opinnot.

 

Sairausvakuutus

Jokainen Sveitsissä asuvien yli kolme kuukautta on oltava jonkinlainen sairausvakuutuksen kattavuus, onko sveitsiläisen tai tunnusteta toisessa maassa. Opiskelijat saapuvat maista, jotka tarjoavat kansainvälistä kattavuutta ei tarvitse hankkia Sveitsi 's compulsury sairausvakuutus.

 

Miksi opiskella Sveitsissä?

Sveitsi on tunnettu sen innovatiivista tutkimusta ja kehittämistä teollisuuden, jotta opiskelijat pyrkivät suuria biotekniikan, genetiikan, lääkkeet ja muut huippuluokan ja terveyspalvelut liittyvät uran löytävät Sveitsin korkeakoulujen täynnä poikkeuksellisen tiede-ja teknologiaohjelmien. Vaihtoehtoisesti Sveitsin ovat myös arvostettuja niiden rahoitus-ja liiketoimintaosaamista. Opiskelijat pyrkii uraa rahoitusalalla myös huomaamaan, että Sveitsin yliopistot tarjoavat kattavan koulutusohjelmien liiketoiminnan ja talouden suuret yhtiöt.

Tietoja Sveitsi

Viralliselta nimeltään Sveitsin liittovaltion, Sveitsi sijaitsee Länsi-Euroopassa ja rajautuu Italian länteen, Saksasta pohjoiseen, Liechtensteinin ja Itävallan itään ja Ranskan länteen. Bern on pääkaupunki Sveitsi, sisämaavaltio, joka koostuu 26 kantonien tai aluejakoja, jotka eroavat hieman hallituksen administrational menettelyjä. Valtaosa Sveitsi n väestöstä (lähes kahdeksan miljoonaa ihmistä) elää-alueella Plateau, jossa väkirikkaimman kaupungit Geneve ja Zürich sijaitsevat.

Sveitsi on kuuluisa siitä, että yksi rikkaimmista maista maailmassa. Asukkaat omistavat suurimman määrän kuin rahoitusvarojen ja rahavarojen yksilöä kohti verrattuna muihin kansalaisten maailmassa. Lisäksi Genevessä ja Zürichissä johdonmukaisesti listalla kaksi kaupunkia näytteille parhaan elintason kaikkien muiden maailman kaupungeista.Sveitsi 's vakaa talous johtuu sen omavaraisuuden maatalouden avulla ja tehokkaita tuotantotapoja, anna sen viedä suuria määriä tavaroita. Muut alueet, että Sveitsi osoittaa erinomaista taloudellista asiantuntemusta ovat matkailu, kansainvälinen pankki-, kuljetus-, bioteknologia sekä tutkimus ja kehitys.

 

Sveitsi 's Ilmasto

Pohjois Sveitsin Alppien ilmasto on leuto, mutta vaikuttavat monet korkeuden tekijät, joissa tuulen altistumista ja ilmaolosuhdetta johtuvat vuori sijoitus. Sveitsi 's keskimääräinen lämpötila on noin 50 astetta Fahrenheit (10 Celsius), jossa rainful määriä vaihdellen peräti 67 (170 cm) tuumaa lähellä Lugano ja niin vähän kuin 21 (53 cm) tuumaa ympärille Rhônen laakson.Pohjoiseen ja länteen Alppien asukkaat kokevat sateinen, hieman viileä ilmasto lämpötila olisi noin 32 astetta Fahrenheit (0 Celsius) talvella ja 70 astetta Fahrenheit (21 Celsius) alueilla Etelä-ja Kaakkois Alpeille.

 

Olennaiset seikat Sveitsi

  • Lippu osoittaa valkoinen risti kirkkaan punaisella pohjalla. Käsivarret rajat ovat hieman pidempi kuin niiden leveys.
  • Sveitsin kansallislaulu tai Sveitsin Hymn, alkaa linja "Radiant aamulla taivas, Herra, minä näen, että ovat yön ". (Trittst vuonna Morgenrot Daher, Seh 'ich Dich Strahlenmeer)
  • Sveitsi säilyttänyt oman valuuttansa, Sveitsin frangi, kun Eurooppa siirtyi Euro. Kolikot yksi, viisi, kymmenen, 20 ja 50 senttiä käsittävät muita rahayksikköä. Frangin ovat saatavilla yhden, kahden ja viiden frangin. Franc "toteaa " tulevat kymmenen, 20, 50, 500 ja 1000 frangia.
  • Sveitsi käyttää metrijärjestelmän arvioida painot ja mitat
  • Kansalliset juhlapäivät ovat New Year 's, Labor Day 1. toukokuuta ja joulun. Ascension, pitkäperjantai, Whitmonday ja toisena pääsiäispäivänä pidetään uskonnollisia vapaapäiviä

 

Kielet

Koska Sveitsi rajautuu useita erillisiä maissa valtio on neljä kansallista kieltä - Italian, Saksan, Ranskan ja Rhaeto-retoromaania. Suurin osa Sveitsin kansalaisia ​​lähinnä saksaa, kun taas 20 prosenttia puhuu ranskaa ja kahdeksan prosenttia italiaa. Lukuisat murteita ainutlaatuinen tiettyjä kantoneille olemassa samoin.