Ammatillisen oppilaitoksen ja Goethe-instituutin johtamat taiteen ja kulttuurin johtamisen mestarit vuodesta 2018 ovat innovatiivisia uusia englanninkielisiä, ammatillisia, etäopetuksen kulttuuriohjelmia, jotka kouluttavat kulttuurialan ammattilaisia ​​ympäri maailmaa käsitellä muutosta kulttuurin alalla.

Kattava kansainvälinen kulttuurihallinto, jonka keskeinen painopiste on kulttuuritoiminnan ja yritystoiminnan tieteidenvälinen ja poikkitieteellinen yhdistelmä, on ohjelman keskeinen osa. Tarkastat nykyisiä tapahtumia, kuten väestörakenteen muutoksia, digitalisointia ja globalisaatiota, sekä kulttuurilaitosten suhteen aiheuttamia riskejä ja kehität pitkän aikavälin strategioita, jotta organisaatiosi sopisi tulevaisuuteen.

Kulttuurihallinnon tutkintojakson aikana tutustut kulttuurilaitosten toimintaan ja kulttuurin eri toimijoihin ja sidosryhmiin. Ohjelma kattaa eri tekijät ja olosuhteet, jotka vaikuttavat sovellettuun kulttuurin hallintaan kansainvälisessä yhteydessä. Voit tutkia mm

 • Sosiaaliset, poliittiset ja kulttuuriset muutosprosessit
 • Hallinta ja rahoitus
 • Kulttuurin markkinointi; viestintä ja brändäys
 • Organisaation kehittäminen
 • Yleisökehitys
 • Kansainväliset kumppanuudet
 • Markkinoiden ja liiketoiminnan analyysi
 • Kulttuurin ja kulttuuriteorian vastaanottaminen
 • Laki kulttuurijärjestöissä
 • Kestävyys ja sosiaalinen vastuu
 • Kulttuuripolitiikka


Runsaasti valinnanvaraa: ohjelma vastaamaan tarpeitasi

Tarjoamme erilaisia ​​versioita taiteen ja kulttuurin hallinnan Masters vastaamaan erityisiä ammatillisen kehityksen tarpeisiin. Voit suorittaa 4-lukukauden kurssi, jonka arvo on yhteensä 90 opintopistettä tai 3 lukukauden kurssi, yhteensä 60 opintopistettä ja valittava joukosta pakollisia valittavia. Opetussuunnitelmaan sisältyy yhteensä kolme todistusta, ja voit myös opiskella niitä erikseen.


Etäopetuksen kulttuuriohjelma, joka keskittyy kansainväliseen käytäntöön

Keskeistä Cultural Management Masters kehität käytännön taitoja. Tämän vuoksi olennainen osa ohjelmaa on tapaustutkimukset ja hankkeet, joissa kehität ratkaisuja todellisiin skenaarioihin globaalissa käytännössä. Tämä käytännön näkökulma tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa ja tutkia ongelmia jokapäiväisessä työssäsi.

Opiskelijat eivät siis ole pelkästään oppilaita: sinä olet asiantuntija omassa institutionaalisessa ja kulttuurisessa ympäristössä ja jakaa tietämyksesi harjoittelusta muiden kurssien kanssa.

Keskustelut, ryhmätyöskentely ja tieteidenväliset hankkeet edistävät edelleen tiedonvaihtoa ja Goethe-instituutin kokemusten saaneet kansainväliset tutkijat ja kokeneet kulttuurin johtajat tarjoavat arvokkaita käytännönläheisiä näkemyksiä.

Uudet uranäkymät, joilla on lisäosaamista kulttuurin ja johtamisen rajapinnassa

Monitieteinen kulttuurin hallinnan mestarit tarjoavat mahdollisuuden lisätä ymmärrystä johtamisesta ja yksityiskohtaisesta tietämyksestä markkinaprosesseista ja strategisesta johtamisesta kulttuurintutkintotodistuksille.

Taiteen maisteri taiteen ja kulttuurin johtamisessa

 • oikeuttaa sinut avainhallintatehtäviin laajassa kulttuurialalla
 • voit suojata ja kehittää pieniä ja muita kuin tukemattomia kulttuurilaitoksia erityisesti luovan ja kestävän ratkaisun avulla, joka heijastaa toimielinten taiteellista suuntausta ja tavoitteita sekä kansallisia erityispiirteitä
 • avulla voit tunnistaa, valvoa ja kehittää liiketoimintaprosesseja kulttuurijärjestöissä ja sopeuttaa ne markkinaprosesseihin ja yleisöön
 • antaa sinulle perusteellisen ymmärryksen kulttuurin markkinoiden erityisestä dynamiikasta ja monien kulttuurijärjestöjen sisäisistä rakenteista
 • opettaa tieteellisten menetelmien tehokasta ja kohdennettua soveltamista, esimerkiksi markkinoiden ja resurssien analyysejä
 • kehittää käytännön taitojasi erityisesti kulttuuriorganisaatioiden perustamisessa ja kehittämisessä


Opiskele taiteen maisteri kulttuurihallinnossa työskentelyn aikana

Etäopetuksen taiteen ja kulttuurihallinnon (MA) kurssi sisältää yhteensä kaksi lohko-seminaaria Lüneburgissa, mutta muuten toimii verkossa. Tämä tarkoittaa, että valmistelet ja tarkistat sisältöä työskentelemällä kurssimateriaalin avulla ja käyttämällä online-oppimistyökaluja, kuten Webinaria. Live-online-istunnot järjestetään opiskelijoiden aikavyöhykkeiden mukaisesti, jotta he voivat osallistua. Näin voit yhdistää yliopiston ja ammattielämän tehokkaasti kotimaasi.

E-tutori ja ohjelman koordinaattori ovat käytettävissä online-lohkojen aikana.


Runsaasti kulttuuritoiminnan osaamista ammatilliseen kehittymiseen

Taiteen ja kulttuurin johtamisen kurssia johtaa Leuphana-ammattikoulu tiiviissä yhteistyössä Goethe-Instituutin kanssa. Goethe-instituutti on Saksan globaali kulttuurilaitos ja sillä on laaja asiantuntemus kulttuurihallinnon alalla. Se on rooli sekä ohjelmien kehittämisessä että taiteen maisterin opettajana taiteen ja kulttuurin johtamisessa. Näin varmistetaan ohjelman vahva yhteys käytäntöön, erityisesti siltä osin kuin on kyse monista erilaisista konteksteista, joissa kulttuurihallinto toimii maailmanlaajuisesti.


Kuka on online-etäopiskeluoppi taiteen ja kulttuurin johtamisen suunnassa?

Kulttuurin hallinnan maisteriohjelmat on tarkoitettu hakijoille, joilla on käytännön kokemusta kulttuurialalta, esimerkiksi osana organisaatioita tai itsenäisiä taiteellisia ja kulttuurisia toimijoita. jotka haluavat kehittää asiantuntemustaan ​​kulttuurihallinnossa, oppivat hallitsemaan kestävän kehityksen nykyisiä mahdollisuuksia ja haasteita kulttuurihallinnossa sekä aktiivisesti edistämään uransa rakentamalla akateemista profiiliaan. Hakijoilla on jo oltava asianmukainen jatkotutkinto ja todistettava englannin kielen taito.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 6 muuta ohjelmaa kohteelta Leuphana University of Luneburg »

Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
4 lukukautta
Part-time
Full-time
Hinta
6,900 EUR
(60 CP-versiota) tai 8.900 euroa (90 CP-versiota) sekä nykyinen vuosikorko 190 euroa termiä kohden
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä