Taiteen maisteri elintarvikearvioissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MA in Food Studies on monitieteinen ohjelma, joka pyrkii tarjoamaan tietoja ja taitoja nykytilanteesta ja kehityksestä ympäröivä kestävään ruoan tuotantoon ja kulutukseen, yleisemmin, miten voimme vaikuttaa maapallon luonnonvaroja meidän ruokavalintoihin. Se keskittyy kansainvälisiä ulottuvuuksia, vaan myös siitä, miten siihen liittyvät politiikan ja sääntelypuitteiden suunnitteluun ja toteutukseen alueellisella, kansallisella ja alueellisella tasolla julkisen ja voittoa aloilla sekä elintarviketeollisuudessa.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä enemmän ammatillista perustuva polku, mukaan uransa toiveita, tai tutkimukseen perustuva polku, jos he haluavat harjoittaa tutkimusta Ph.D. tasolla.

Se on joustava ohjelma, jonka avulla opiskelijat hankkia tutkimuksen menetelmiä ja tekniikoita sekä valita kursseja parantaa liiketoimintaansa ja multimedia viestintätaidot. Opiskelijat, joilla yritystoiminnan tavoitteita voi seurata opinto jolloin he saavat sekä käsitteellisiä maadoitus ja käytännön taitoja, jotka liittyvät liiketoiminnan elintarvikkeiden, kuten kirjanpito ja rahoitus, markkinointi, strategia ja muiden toiminnallisten liiketoiminta-alueilla sekä suurten ja pienten yhtiöiden . Opiskelijat voivat myös valita multimedia viestintä ja oppia käsitteitä ja teorioita visuaalisen viestinnän liittyvät elintarvikkeiden alati kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä, sekä teknisiä taitoja erilaisia ​​multimedia tuotteita. Opiskelijat on myös mahdollisuus hioa kirjoitustaito suhteessa ruokaa eri ammatti-muodoissa, mukaan lukien tekninen kirjoittaminen tiedeyhteisölle, poliittisille päättäjille ja kuluttajille.

Potentiaaliset urapolkuja

Opiskelija voi valita kahdesta vaihtoehdosta heidän uraan liittyviä tavoitteita:

  • ammattimainen polku johtaa toimia kansainvälisissä, voittoa tai yksityisen sektorin yrityksille tai tulla yrittäjä elintarvikealan tai työskennellä viestinnän ja digitaalisen median liittyvät elintarvikkeiden
  • tutkimukseen perustuva polku, kohti Ph.D. tai muu tutkimukseen suuntautunut akateeminen ja ammattimaisesta työstä.
  • Kesto: 15 kuukautta
  • Aloituspäivä: Fall 2015
  • Laajuus: 36

Kurssit ja Thesis

  • Core kurssit: 15 op yhteensä
  • Valittavien kurssit: 15 op yhteensä
  • Thesis: 6 op yhteensä

Edellytys ja pääsyvaatimukset

  • Valmistunut BA / B.Sc. Tutkinto tieteissä, humanistisissa tai yhteiskuntatieteissä
  • Vähintään perustutkinnon GPA 3.0 edellisessä laitoksessa
  • Tilastojen perustiedot ja niiden käyttö yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa
  • Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet BA-kielensä muulla kuin englanninkielisellä kielellä, on osoitettava englannin kielen taitoa toimittamalla viralliset testitulokset. O TOEFL (englanniksi englanniksi vieraana kielenä) Paper-pohjainen: 550 ja Internet-pohjainen: 80 o IELTS (International Englannin kielen testausjärjestelmä): 6.5
  • Kandidaatin tutkinto humanistisen, tieteet tai Yhteiskunta- ja erinomainen tuntemus Englanti.
  • Kustannukset Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja vakituisia asukkaita ja Kanadan kansalaisia: 20000 dollaria
  • Kustannukset kansalaisten ja vakituisten asukkaiden lisäksi myös muiden maiden Yhdysvalloissa ja Kanadassa: 15.000 euroa

Tavoitteena MA-ohjelma on Food Studies on antaa opiskelijoille tietoja, kriittistä ajattelua ja siirrettäviä taitoja liittyvien globaalien ja paikallisten ulottuvuuksien kestävän elintarvikkeiden tuotannon ja kulutuksen, liiketoiminnan elintarvikkeiden ja tiedottaminen ruokaa.

Se on joustava ohjelma, jossa opiskelijat voivat keskittyä heidän opinto aiheista kiinnostuksensa suhteessa jatkaa tutkimusta Ph.D. tasolla tai suorempi suhteessa uransa tavoitteita ja toiveita.

Hakemukseen tarvittavat asiakirjat:

  • Motivaatiokirje (700 sanaa vähintään), joka selittää nimenomaisesti miksi olet kiinnostunut Food Studies MA -ohjelmasta
  • Edellisen korkeakoulun perustutkinnon professorin suosituskirje
  • Virallinen perustutkinto-opintosuoritusote, jossa luetellaan suorittamasi kurssit ja palkkalistat / tutkinnot
  • Jos tutkinto suoritettiin muulla kuin englanninkielellä, viralliset TOEFL- tai IELTS-tulokset (tämä voidaan ottaa myös kampuksella vuoden eri kohdissa)
  • Ajankohtainen opetussuunnitelma
  • Valokuvasivun skannaus

Ohjelma osoitteet:

  • Maailmanlaajuinen yhteiskunnalliset huolenaiheet valinnoista edessään ihmiskunnan suhteen ruokinta Maailman väestönkasvu, painostusta luonnonvaroihin, riskit menetys luonnon monimuotoisuuden, Lihavuuden yleistyminen pysyvyys aliravitsemus ja ilmastonmuutoksen vaikutukset.
  • Keskinäinen riippuvuus kansojen ja tapoja, joilla hallitukset, liiketoiminnan teollisuuden ja kansalaisyhteiskunnan käsittelevät näitä kysymyksiä politiikkoja, ohjelmia ja sääntelyjärjestelmiä.
  • Liiketoiminta ja viestintä malleja ja käytäntöjä kestävän elintarvikkeiden tuotannon ja kulutuksen.

Oppimistulokset

Kun valmiiksi ohjelman opiskelijat voivat:

  • Osoittavat korkeaa tietotasoa päätekijöistä puuttumatta kestävään ruoan tuotantoon ja kulutukseen maailmanlaajuisesti ja liittyvät heidän omaan maiden tilanteeseen.
  • Arvioi välisen yhteyden elintarviketuotannon kulutuksen ja ympäristöä.
  • Analysoidaan tärkeimpiä politiikkoja ja sääntelykehyksiä liittyvät elintarvikkeiden ja niiden täytäntöönpano kansainvälisellä ja kansallisella tasolla.
  • Tutkia ja vertailla pääopeista ruoan aiheuttama maaseudun kehittämisen politiikkoihin ja ohjelmiin, sekä teollisuusmaissa että kehitysmaissa, ja erityisesti Italiaan, Euroopan yhteydessä.

Riippuen valitun polun, opiskelijat hankkivat erityisiä akateemisia ja siirrettäviä taitoja; lopussa ohjelman he pystyvät:

  • Harjoittaa tutkimusta kehystys tutkimuskysymys, tunnistamiseen ja soveltaen asianmukaisia ​​määrällisiä tai laadullisia menetelmiä.
  • Kirjoita tutkimus paperi.
  • Puolustaa tutkielma.
  • Analysoi ja esittää monimutkaiset tilastotiedot selkeästi ja tehokkaasti.
  • Arvioi makrotaloudellinen ympäristö ja hallituksen politiikka puuttumatta julkisten politiikkojen ja yksityisen liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Suorita taloudelliset analyysit, budjetti ja ennusteiden yritysten elintarvikealalla.
  • Arvioida ja soveltaa alkuaine markkinoinnin strategiat, markkinatutkimus ja markkina-arvio tekniikoita.
  • Työskennellä konsulttina, käytetään johdon konsultointi taitoja.
  • Valmistaudu uran elintarvike--ympäristön aloilla.
  • Kommunikoi vakuuttavasti suullisesti ja kirjallisesti, eri yhteyksissä ja tilanteissa.
  • Kirjoita ammattimaisesti ruokaa läpi kerronnan proosaa ja / tai teknisen kirjoittamisen tiedeyhteisölle, poliittisille päättäjille ja kuluttajille.
  • Ajatella median strategiaa ja tuottaa viestintää hankkeita voidaan käyttää ja näytössä yli monenlaisia ​​median alustat (print, web, video, sosiaalinen media).
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The American University of Rome (AUR) is one of the oldest degree-granting American universities in Italy. Students obtain an accredited United States of America bachelor degree upon completion of the ... Lue lisää

The American University of Rome (AUR) is one of the oldest degree-granting American universities in Italy. Students obtain an accredited United States of America bachelor degree upon completion of the academic program (typically four years in duration.) The US bachelor’s degree is universally recognized as a standard of success of higher education. Näytä vähemmän